🥇 ▷ Ден 2 Ривал на пресврт: Апекс Врв сега е жив

Dot Esports

🥇 ▷ Ден 2 Ривал на пресврт: Apex Peak сега е во живо 1

Втор ден на ривалот Twitch: Врвот на легендата Патот до пресметката на TwitchCon сега е во живо. Шеесет северноамерикански екипи ќе се натпреваруваат за наградната награда вредна 50.000 американски долари и на две места на ТвичКон Сан Диего.

Вториот и последниот ден започнува денес во 17 часот на КТ.

Ден 2: Twival Rival: Apex Peak сега е во живо - апликација Gratuite 1 -now-live-Application.png Screengrab преку Twitch.tv / twitchrivals

Тимот ќе помогне во натпреварот, заработувајќи пари врз основа на нивната поставеност и количината на елиминација што ја добиваат. Тимот кој е на највисоката позиција на натпреварот ќе освои 625 долари, додека екипата со најмногу победи ќе добие иста сума.

Најдобрите две екипи од турнирот ќе се квалификуваат за ТвичКон Сан Диего, велат каде ќе настапат за групата за купување на награди од 500.000 американски долари.

Врв Коби ги „истурка“ ливадите и Брендон „аку“ на Вин кои беа фаворизирани на турнирот. Професионалниот тим на ТСМ – Jordanордан „Репс“ Волф, Мек „Албралие“ Кензи Беквајт и предавачите на Филип „Империјалхал“ – ќе бараат да го купат натпреварувањето за да можат да учествуваат во купување злато во Х Игрите Минеаполис.

После првиот ден на интензивна пресметка каде европските екипи се натпреваруваа едни со други, екипата на КРИП и екипата од 9ммпулс победија и го зазедоа своето место на ТвичКон Сан Диего.

Twitch Esport е активен Twitter

Честитки до 2-те врвни тимови на ЕУ кои се упатуваат кон Сан Диего од 1 ден од патот @PlayApex до @TwitchCon Showdown! #TwitchRivals GGs @krypGG @maydeelol @IamStarWraith @ 9Impu1se @pkmkwastaken & @clawzzzy! Ви благодариме за нашата лента и спонзорот @Logo_Goes_Here.

Втор ден на ривалот Twitch: Врвот на легендата Очекувано од 17:00 до 20:30 часот КТ.

Ден 2: Ривал на грчеви: Апекс Пик сега е жив
– Грауитска апликација

4,6 (92%) 5 Гласајте