🥇 ▷ Епската игра конечно одлучи да го убие Брут / Мехс

Fortnite Insider Logo

Ic ▷ Епската игра конечно одлучи да го убие Brute / Mechs 1

Епски игри неодамна објавија во блог пост одредено одобрување за возилото БРУТ

Возилото BRUT беше додадено на почетокот на сезоната X, а додаде и договорениот бакнеж на играчот за возилото за кое се тврди дека е поразено. BRUTE има способности како што се зачекорување на непријатели и структури, супер скокови и линиски точки. За оружјето, бруталното има оружје со големина од 10 и оштетување на 50 и ракетен фрлач кој може да отпушти до 10 проектили истовремено.

По неколкуте повици на заедницата да инсталира механизам / брут, Епик конечно реши да склучи голем број договори, комплетирајќи го бројот на ракетите што може да се испукаат во едно оптоварување од 10 до најниско 6 на 6 пати, сè додека не се испукаат за 58%, и го зголемуваат цврстиот пад од 3 секунди станува 5. Можете да ги најдете сите салда подолу:

Епски игри конечно одлучи да го убие Брут / Мехс - Сите се согласуваат рамнотежата 1

Грубо

 • Го намалува максималниот број ракети испукани од BRUTE со едно полнење од 10 на 6.
 • Намалувањето на стапката со која се испуштаат ракетите од БРИТЕНА знае 56%.
  • Нашата цел со оваа промена е да се зголеми напред и назад помеѓу BRUTE корисниците што им ги даваат на играчите со кои се соочуваат. Оваа промена им овозможува на играчите на приемот на ракетата одбојка да имаат повеќе време да се одобрат и да се заштитат себеси.
 • Го намалува радиусот на експлозија на ракета BRUTE за 42%.
  • Нашата цел со оваа промена е да ја зголемиме конзистентноста и разбирањето на баражот на БРИТЕ кои ќе продолжат да бидат силен избор против структурата, но претпочитаат да се борат со играчите.
 • Зголемете го обемотот од 3 секунди на 5 секунди.
  • Претходниот цртичка на засолниште не само што ја зголеми подвижноста на БРИТЕ, туку претставата ја направи БРУТИ потешка мета за долги растојанија отколку што сакавме. Прилагодување тука. Намалува компатибилноста да се затвори додека е во BRUTE Додека ја зголемува можноста за снимање на снимки на мета за играчи кои предизвикуваат BRUTE
 • Ја намалува брзината добиена од сегашното зголемување на воздухот за 33%.
  • Ние сакаме да ја намалиме можноста на БРТЕ да се ангажираме и да избегаме од далечина за да охрабриме повеќе стратешки состанок. Генерал сув Се надеваме дека ќе ја префрлиме БРУТА од високо мобилни и ќе ја истакнеме нивната одбранбена природа.
 • BRUTE веќе не им обезбедува материјал на возачите и патниците кога застануваат или прават возови низ околината.
  • Забелешка: Оваа промена мора да се започне веднаш по другите измени.
  • Нашата цел е да додадеме повеќе отколку помеѓу влез и излез од БРИТЕ и да го намалиме примерот каде играчите можат побргу да се занимаваат од издаден без да се ослободат од опасност.
 • Прилагодете ја варијабилноста на нивото за фазите на бура 1, 2 и 3 во основниот режим. Стапките за потомство на арената ќе останат непроменети.
  • Фаза 1 невреме
   • Нови стапки на семе
    • 29% шанса за производство 0.
    • 14,3% шанса за мрест 1.
    • 14,3% шанса за мрест 2.
    • 14,3% шанса за размножување 3.
    • 14,3% шанси за размножување 4
    • 14,3% шанса за мрест 5.
   • Стара стапка на мрест
    • 33% шанса за размножување 2.
    • 33% шанса за размножување 3.
    • 33% шанса за размножување 4.
  • Невреме од фаза 2
   • Нови стапки на семе
    • 25% шанси за производство 0.
    • 25% шанса за мрест 1.
    • 25% шанса за мрест 2.
    • 25% шанса за размножување 3.
   • Стара стапка на мрест
    • 33% шанса за размножување 2.
    • 33% шанса за размножување 3.
    • 33% шанса за размножување 4.
  • Невреме од фаза 3
   • Нови стапки на семе
    • 25% шанси за производство 0.
    • 25% шанса за мрест 1.
    • 25% шанса за мрест 2.
    • 25% шанса за размножување 3.
   • Стара стапка на мрест
    • 33% шанса да се постават јајца 1.
    • 33% шанса за размножување 2.
    • 33% шанса за размножување 3.
  • Минимален износ што треба да се покрие минимум. КРАТКИ Сакаме да му дадеме малку сериозност на тоа искуство за да не можеме да играме со истото лице. Севкупниот вкупен број на BRUTE по натпревар е намален малку.
 • Намалете ги материјалните трошоци со употреба на црни стрелците од 200 на 75.
  • Нашата цел е да ја потенцираме употребата на материјали за позитивни придобивки од одбраната.
 • Подобрување на здравјето на БРИТЕ од 1.000 до 1250 година.
  • Со измените погоре, корисниците на BRUTE треба да играат малку по стратешки отколку порано, затоа сакаме да дадеме малку подолго време да се направи.

Пукнатини на отпад

 • Trash Rift е привремено активирана од плејлистата Арена.
 • Ова е затоа што аудио-проблемот предизвикан од составувањето на порталот е значително поголем од плеерот.

Епски игри конечно одлучи да го убие Брут / Мехс – Сите се согласуваат рамнотежа

5 (100%) 1 изберете