🥇 ▷ Fortnite x Batman

🥇 ▷ Fortnite x Batman 1

Fortnite x Batman - Козметика, POI-ови на Готам Сити, оружје и повеќе Дојдете во Fortnite 1

Истекувањето на бакнеж-бакнеж се појави со целата нова козметика на оружјето оружје, па дури и нова POI за претстојниот кросовер Fortnite x Batman. Ова е многу неочекуван и многу интересен претстојен кросовер и сигурно ќе направи наслови секаде каде што е објавено.

Екранот за вчитување протече, вклучувајќи го и сигналот „лилјак“ лоциран на потпретната кула.

Според предавачите, кулата што се потпира ќе се претвори во Готам Сити за ограничено време слично на Пандора во регионот на пустинската мапа, што трае 2 недели.

Willе се игра Fortnite x Challenge Batman, наречен Добредојдовте во Готам Сити.

Evenе има дури и козметика, каде некои мислат дека ќе има кожа на Бетмен, Jокер и Catwoman.

И ќе се додадат две нови оружја.

Fortnite x Batman – Козметика, POI-ови на Готам Сити, оружје и друго за да дојдете во Fortnite

5 (100%) 1 изберете