10 работи што треба да ги знаете за надворешните светови за Xbox One

15 menit gameplay The Outer Worlds datang kepada kami dari Tokyo Game Show

На 25 октомври, очекуваната нова игра Obsidian, The Outer Worlds, ќе биде објавена на Xbox One и на Xbox Game Pass. Досега разговаравме за Xbox Generation за различни вести за тоа што да очекуваме од една од најамбициозните игри што Obsidian ги има направено до денес.

За помалку од еден месец играта ќе биде на пазарот и затоа сакаме да разгледаме неколку основни совети за тоа што да очекуваме од оваа акција за отворен свет RPG. Ова студио работи за да дознаеме, затоа имаме најдобри игри, затоа сакаме да ги споделиме со вас следниве податоци ако сè уште сте сомнителни за тоа што да очекувате од игри со оваа големина.

Што треба да знаете за надворешните светови пред започнувањето

  1. Outer Worlds е нова RPG стрелачка и научна фантастика создадена од Obsidian Entertainment и Private Division.
  2. Кога истражувате вселенска колонија, ликот што ќе го изберете ќе одреди како се раскажува приказната. Во равенката на корпоративниот план за колонијата, вие сте променлива што не ја очекуваат.
  3. Outer Worlds претставува најразлични опции за развој на игри. (Разни решенија)
  4. Разновидноста на научно-вооружените борбени оружја што ги имате, вашето меле и оддалеченоста, можете да зачувате стапици со неколку дипломатски зборови од стариот стил, па дури и да делегирате лидерство на соиграчите.
  5. Ликот што ќе го изберете ќе ја одреди иднината на приказната. Изборот што ќе го направите ќе има ефект врз тоа како се развива заплетот, развој на карактерот, приказни за соиграчи и сценарија за финални игри.
  6. Херој? Негативецот? ¿Пирадо? Вашата одлука ќе ги обележи резултатите во овој потопен научен план за играчи.
  7. Фракции: Додека ги истражувате границите на просторот и наоѓате неколку различни фракции, сите бараат моќ.
  8. Надворешните волци во играта се фокусираат на историјата на ликовите, а исто така создаваат нов и возбудлив универзум што играчите можат да го истражат во длабочина, со хумор и акција одобрени од компанијата.
  9. Ова е вашата приказна, изберете како сакате да се справите со авантурите и да не чувствувате обврска да сторите нешто што не сакате. Играта нема да ве присили на ништо, вие го изберете вашиот пат.
  10. Стартувајте на Xbox Game Pass.

Запомнете, од следниот 25 октомври 2019 година достапно на Xbox One и Xbox Game Pass.

Можеби ве интересира