10-те најдобри апликации за дизајн на тетоважи за Android!

10-те најдобри апликации за дизајн на тетоважи за Android!

Најдобра апликација за тетоважа со тетоважа за Android
Тетоважите се голем проблем. Тие се постојан уметнички израз, а тетовираните луѓе честопати се многу горди на самите себе. Тоа не е нешто што вашиот телефон може да го даде. Но, има многу апликации за tattooубителите на тетоважи. Можете да најдете идеи за тетоважа, уметници за тетоважи и сите други видови содржина на Интернет со некои апликации. Постојат многу супер генерички апликации за дизајнирање тетоважи, но мислам дека можам да направам малку подобро. Еве ја најдобрата апликација за тетоважи за Android!

  1. Adobe илустратор
  2. Мастило-млаз
  3. LayerPaint HD
  4. Гугл Мапа
  5. Google пребарување
  1. Ловец со мастило
  2. Reddit
  3. Тетоважа
  4. Дизајн на тетоважа
  5. Мајстор за тетоважа

Работете покреативно со оваа апликација!

10 различни додадени реалности апликации и АР апликација за Android!

Топ 10 апликации за цртање за Android


Adobe илустратор

Цена Бесплатно / до 52,99 $ месечно

Adobe Illustrator Draw е една од најдобрите апликации за цртање за Android. Можете да го користите за да нацртате сите видови на дизајни и идеи за тетоважи. Апликацијата има слоеви, до 64x зум и многу други алатки за цртање. Се разбира, многу луѓе можат да најдат постојни идеи. Сепак, уметнички склона личност можеби ќе сака да го користи својот телефон за да привлече свој имиџ, што е добар почеток. Семејството Creative Cloud на Adobe се движи до 52,99 $ месечно. Сепак, можете да користите повеќето апликации без апликации.

Преземете на Google Play!


Мастило-млаз

Цена Бесплатно

Inksquad е дијамант во груба. Не е популарна, но има добра идеја. Апликацијата е своевидна социјална мрежа за обожаватели на тетоважи и уметници. Целта е да се поврзе уметникот со јавноста и да се реши сè. Сепак, најдобро одговара за тековните идеи за тетоважа. Во моментов, не е доволно популарно за да функционира како социјална мрежа. Постојат бројни групи на Фејсбук.Се работи слично како оној препорачан погоре. Сепак, тоа е добра идеја за апликации за тетоважи.

Преземете на Google Play!

Inksquad е една од најдобрите апликации за тетоважи за Android


LayerPaint HD

Цена 6,99 $

LayerPaint HD е уште една моќна апликација за цртање. Во суштина можете да го користите за да нацртате сè, но за оваа листа го препорачувам за идеи за тетоважи. Оваа апликација има различни функции, вклучувајќи поддршка за пенкало, таблет Wacom и други професионални алатки. Доколку е потребно, можете да извезувате и во Photoshop. Други карактеристики вклучуваат алатки за метрички тон, поддршка на слоеви и многу повеќе. Малку е скапо, но барем тоа е еднократна набавка, а не претплата.

Преземете на Google Play!

LayerPaint HD е една од најдобрите апликации за тетоважи за Android


Гугл Мапа

Цена Бесплатно

Google Maps е очигледен избор, но сепак ги исполнува критериумите. Google Maps е веројатно најдобриот начин да најдете уметник за тетоважа во вашата област, заедно со телефонски број и работно време. Ако одлучите да патувате од далечина, можете да најдете и уметник за тетоважа во непознат град. Корисно е за сите мапи, но сепак е моќна и корисна апликација. Само отворете и пронајдете уметник за тетоважа!

Преземете на Google Play!

Google Maps е една од најдобрите апликации за тетоважа


Google пребарување

Цена Бесплатно

Пребарувањето на Google е уште еден очигледен избор, но милиони луѓе избираат да најдат идеи за тетоважа. Можете да пребарувате за идеи во кое било пребарување на слики на Google. Можете исто така да пребарувате за блиски уметници за тетоважи, да најдете места за да се поврзете со други loversубители на тетоважи и да најдете други информации. Но, се чини дека повеќето луѓе честопати ја користат апликацијата за идеи за тетоважи. Лесно е за употреба и знам како функционира сето тоа. Причини за решавање на непрекинати проблеми

Преземете на Google Play!

Апликацијата Гугл е една од најдобрите апликации за тетоважи за Android


Поврзани Мислења

Најдобрите 15 апликации за Android од 2019 година! (Година 2019 8 Месечно ажурирање)

Топ 10 најдобри GPS апликации и апликации за навигација за Android!


Ловец со мастило

Цена Бесплатно

Инххнтер е една од најдобрите апликации за тетоважи за идеи. Исто така е и најоригиналниот. Можете да пребарувате разни идеи за тетоважа во апликацијата. Но, апликацијата исто така може да се обиде да го тетовира вашето тело со помош на зголемена реалност. Кога камерата е поставена на дел од телото, на неа се појавува тетоважа. Можете исто така да додадете своја слика во апликацијата за цртање или пребарување на Google за да видите како изгледа таа тетоважа. Ова е една од работите што ја препорачуваме прво.

Преземете на Google Play!


Reddit

Цена Бесплатно / март 0,99 / 29,99 долари годишно

Reddit може да биде страшно место, но исто така е одлично место за тетоважи, идеи за тетоважи, дизајни за тетоважи и други фанатици за тетоважи. Постојат неколку добри и популарни поткомпоненти кои вклучуваат тетоважи, тетоважи и дизајни за тетоважи. Понекогаш прашањето не одговара за некое време ако барањето е тешко. Но, постојат многу одлични идеи. Апликацијата Reddit е добра, но ако сакате да одите на тој пат, постои опција за трети лица. Можете исто така да соберете Reddit Gold и да ги отстраните најавите за цени наведени погоре.

Преземете на Google Play!

Reddit е една од најдобрите апликации за тетоважи за Android


Тетоважа

Цена Бесплатно / 0,99 $ / 59,99 $ годишно

Татудо е една од најпопуларните апликации за тетоважи за идеи за дизајн. Со повеќе од 500.000 уметници дизајни 6 Таа има база од милиони корисници. Не сум сигурен дали се овозможени сите овие одлики, но имам многу содржини да ги истражам. Исто така, можете да ги истражувате различните категории на идеи и цитати со книги со вашиот локален уметник за тетоважи. Според прегледите на Google Play, резервацијата преку апликацијата е доста незгодна. Инаку, дефинитивно треба да ја испробате на секој што сака тетоважа.

Преземете на Google Play!


Дизајн на тетоважа

Цена Бесплатно

Тетоважа дизајни е една од многуте вообичаени апликации за тетоважа на Play Store. Но, се чини дека ова е корисно. Може да најдете многу основни дизајни, вклучувајќи зборови, черепи, картички и други популарни мотиви за тетоважа. Оваа апликација нема посебна функција за пребарување, што е голем проблем. Сепак, постојат категории и во основа барате идеи, така што тоа не е голема работа. Нема замена за подобра опција, но ако сакате да ги погледнете, има неколку убави основни карактеристики.

Преземете на Google Play!

Дизајн на тетоважа е една од најдобрите апликации за тетоважа за Android


Мајстор за тетоважа

Цена Играјте бесплатно

Мајстор за тетоважа е мешавина од апликации за боење, апликации за дизајнирање тетоважи и апликации за цртање. Ние, всушност, навистина го сакаме тоа. Постојат многу дизајни во апликацијата. Можете да изберете една, да ја обоите како сакате и да ја зачувате како идеја. Направете го сето ова во формат на игра што дигитално го тетовира измислен карактер. Затоа, не е сериозна апликација за цртање како Adobe Illustrator или LayerPaint. Ако сè уште сакате да пробате нешто малку поразлично, забавно е мала апликација.

Преземете на Google Play!


Ви благодарам што прочитавте! Обидете се и ова!

10-те најдобри апликации со Android за уметници!

Топ 10 апликации за Reddit за Android! (Ажурирање за 2019 година)

Ако ја промашивте неверојатната апликација за тетоважи, известете ги во коментарите! Кликнете овде за најновата листа на апликации и игри со Android.