10 трикови и совети за несмасна нинџа

10 trik dan tips untuk Ninja Kikuk 1

Најдобар трик за несмасна нинџа

Сега можете да станете најдобрата нинџа за iOS со Хитрини и совети за да се повелите во забавната игра Cumsy Ninja каде му помагаме на нашиот мал лик да го најде својот најдобар пријател, Кира. Ние мора да вежбаме многу пред да го напуштиме светот, бидејќи нашите воини се доста незгодни, но со помош на нашите Сенсеи и трикови, дефинитивно ќе го пронајдете вашиот пријател во ниеден момент.

1. Вежбајте без одмор

Упорноста е клучот за успехот во оваа игра.. Стекнете искуство, израмнете се и продолжете со обука за да добиете подобри ремени, вештини и додатоци за подобрување на обуката.

10 трикови и совети за несмасна нинџа 2

2. Не плаќајте за поправки

Секој пат кога вежбате, можеби ќе треба да поправите некој предмет. Несмасна нинџа ви нуди различни опции, од плаќање со монети или скапоцени камења, гледање кратки видеа или испраќање на Твитер пораки. Секогаш е подобро да ги искористат сите овие опции пред да платите.

3. Секогаш користете монети пред камења

Камењата се многу тешко да се најдат и не магацини толку брзо како монетите. Доколку сакате да користите вистински пари, искористете ги предностите и купите скапоцени камења, тие се најкорисните во несмасна нинџа и со нив можете да ги најдете најважните подобрувања.

4. Не отклучувајте предмети со скапоцени камења

Секогаш По можност природно израмнете ги и отклучете ги предметите пред да го потрошите скапоцен камен за да го забрзате процесот. Willе ви треба повеќе време за да ги активирате предметите, но можете да користите камења за работи што се навистина поважни.

5. Кликнете на балонот за да добиете повеќе искуство

Поради некоја причина со pиркање на балон добивате смешна сума на поени за искуство. Ако сакате можете да добиете балони на Небо веднаш во играта користејќи 4 скапоцени камења за да платите за нив. Ова е една ситуација кога сакате да ги потрошите скапоцените камења.

Балонските трикови се многу корисни за време кога скоро се израмнувате, но сакате да го забрзате процесот.

6. Вежбајте што е можно повеќе пред да ја исклучите играта

Се препорачува да се заврши обуката целосно и искористете ги сите предмети пред да ја исклучите играта, така што Сенсеи ќе има време да го поправи целото сценарио за следниот натпревар.

7. Завршете ја авантурата

Авантура или Потрагата е многу неопходна за да се добијат некои ремени и предметиНе исклучувајте го овој предизвик кога играте. Понекогаш некое лице заборава и само што започнува да тренира со балон.

8. Играјте еднаш на ден

Ако сте поврзани барем еднаш дневно, ќе добиете подарок што се подобрува со отворањето на последователните апликации.

9. Не заборавајте да си играте со вашата нинџа

Смешна работа за несмасна нинџа е тоа Секогаш можете да вежбате малку, дури и ако тоа го прави секојдневните работи и си игра со твојата нинџа. Ако вашите предмети за обука се завршени, можете да ја однесете нинџата на прошетка само за забава и да додадете неколку поени за искуство.

10. Соберете животни секогаш кога можете, со монети

Animивотните функционираат да заработат пари без да прават ништо, но не вреди да се троши скапоцен камен за да се добие. Однапред на ниво 10 за да започнете со купување кокошки и други животни и замолете ги да ви даваат пари секој ден.

Преземете несмасна нинџа од продавницата со апликации

Ако веќе го немате Агилност игра за iPhone и iPad, Можете да го инсталирате преку директната врска за преземање, од App Store, што ќе ја најдете подолу.

Безгрижна нинџа на App Store, бара iOS 5.1.1 или понова верзија. Компатибилен со iPhone, iPad и iPod touch. Оваа апликација е оптимизирана за iPhone 5, iPhone 6 и iPhone 6 Plus. Достапно е на следниве јазици: шпански, германски, француски, англиски, италијански.