15 најдобри игри во Бадминтон (Android / iPhone) 2019 година

Best Badminton Games Amdroid/ iPhone

Бадминтон е игра која е многу популарна во светот. Дали ви се допаѓа играње бадминтон на вашиот мобилен телефон? Еве ние ви ја донесуваме најдобрата игра Android / iPhone 2019 Бадминтон која ќе ви помогне да добиете реална како да удрите и да уживате во кул акција.

1. Лига на Бадминтон Андроид/ iPhone

Најдобра игра со амдоид / iPhone Бадминтон

Ова е најдобрата игра за бадминтон за Android 2019 и дизајнирана од RedFish Games и ова е неверојатна игра со реална игра. Willе уживате во скокот и тогаш ќе можете силно да го уништите. Ова е најконкурентна игра за бадминтон досега и ви е дозволено да го играте со вашите пријатели во режим 1 vs 1 и ќе можете да го освоите трофејот во бадминтон лига во режим на турнир. Оваа апликација ви овозможува да го персонализирате вашиот карактер со помош на многу артикли и можете да ја зголемите вашата способност да направите пресеченост и скокање посилна. Преземете ја оваа апликација сега и зграпчете го рекетот да се разбие и да го погоди шатл-пиле. Оваа игра ви овозможува да направите луди удари кон противниците кои се слични на badвездите на бадминтон. Во оваа игра, ќе најдете неколку режими на игра и ќе можете да играте со локалните fansубители на спортот. Дозволено е да создадете свој лик и потоа лесно да се израмните со своите вештини. Оваа игра е многу лесна за контрола, но многу предизвик за победа. Оваа игра има едноставен и елегантен кориснички интерфејс и оваа игра ќе ви даде реална како да се погоди и можете да уживате во кул акција. Пробајте ја оваа игра сега!

2. 3D Бадминтон Андроид/ iphone

Најдобра игра со амдоид / iPhone Бадминтон

Giraffe Games Limited претставува уште една најдобра игра за бадминтон за Android 2019 и ова е највозбудливата игра на бадминтон и ви е дозволено да развлечете и уништите. Сигурно ќе уживате во игра за бадминтон преполна со главни активности. Во оваа игра, ќе добиете опција за режим на кариера, каде што можете да ги вежбате своите вештини за игра во бадминтон со група предизвикувачки играчи, кои совршено ќе ги усовршат вашите вештини за бадминтон. Оваа игра исто така ви овозможува да ја изберете вашата земја и можете да се придружите на лиги на бадминтон и да бидете во можност да го освоите светот. Оваа игра ќе ви овозможи турнирски капацитети и ќе можете да се натпреварувате на турнирот и да станете легенда. Обидете се со оваа одлична игра и уживајте во овој забавен и брз режим на игра. Оваа игра ќе биде забавна за сите нивоа на вештини.

3. Легенда за Бадминтон Андроид/ iPhone

  Најдобра игра со Android / iPhone Бадминтон

Enjoysports ви носи одлична игра за бадминтон и со оваа игра можете да уживате во вистински 3D игри за бадминтон. Ова е нова спортска игра објавена што ќе ви даде вистинско искуство во бадминтон. Во оваа игра, можете да се натпреварувате со други играчи на бадминтон од целиот свет и можете да направите луди удари против вашата конкуренција. Оваа игра е потполно бесплатна и ќе добиете зачудувачка графика и оваа игра ќе ви даде вистински говорни карактеристики на badmintons. Оваа игра е лесна за игра, но предизвик за мајсторите на бадминтон.

4. 3D Бадминтон Андроид

Најдобра игра за Android Бадминтон

Ова е исто така одлична игра за бадминтон за Android и креирана од 3DGames и во оваа игра, ви е дозволено да уништите лиги за бадминтон. Оваа игра ви овозможува да ја нацртате сопствената легенда. Оваа игра е целосно бесплатна и ова е најинтересната игра. Дозволено е да изберете различни уникатни играчи на бадминтон и можете да се натпреварувате со различни мајстори на бадминтон во оваа лига и да станете легенда за бадминтон. Вие сте оној кој ќе го насочи вашиот играч на бадминтон да се пресели и треба да го допрете прстот за да скокате и да се срушите, да го погодите вашиот шалтер и шатлот низ мрежата. Подгответе се и обидете се да лутите луди за вашите противници. Оваа игра ќе ви даде неверојатно искуство во играта на бадминтон. Оваа игра е лесна за игра и има неверојатни графики и мазни анимации. Getе добиете неверојатна акција и ќе добиете реално искуство со удирање.

5. Бадминтон 3Д игра iPhone

  Најдобрата игра за iPhone Бадминтон

Оваа игра е една од најдобрите игри за бадминтон за iPhone 2019 и оваа игра е одлична за сите типови гејмери. Во оваа игра, ќе најдете предизвикувачки меѓународни противници кои ќе ја направат оваа игра поинтересна и ќе се забавувате играјќи ја оваа неверојатна игра. Можете да го повлечете рекетот за бадминтон надесно и лево за да ја пуштите снимката во која било насока што ја сакате. Оваа игра е многу лесна за учење, но мора да се потрудите да ја совладате.

6. Вистински Бадминтон iPhone

Најдобрата игра за iPhone Бадминтон

Ова е одлична игра каде треба да се натпреварувате со луди играчи на бадминтон. Оваа игра ќе ви овозможи турнирски капацитети и ќе можете да се натпреварувате на турнирот и да станете легенда. Обидете се со оваа одлична игра и уживајте во овој забавен и брз режим на игра. Оваа игра ќе биде забавна за сите нивоа на вештини.

7. Badвезда на Бадминтон iPhone

  Најдобрата игра за iPhone Бадминтон

Ова е нова спортска игра објавена што ќе ви даде вистинско искуство во бадминтон. Во оваа игра, можете да се натпреварувате со други играчи на бадминтон од целиот свет и може да погодите силно на вашата конкуренција. Оваа игра е лесна за игра, но предизвик за експерти за бадминтон.

8. Бадминтон игра! IPhone

Најдобрата игра за iPhone Бадминтон

Оваа игра ви овозможува да направите луди удари кон противниците кои се слични на badвездите на бадминтон. Во оваа игра, ќе најдете неколку режими на игра и ќе можете да играте со локалните fansубители на спортот. Оваа игра е многу лесна за контрола, но многу предизвик за победа. Оваа игра има едноставен и елегантен кориснички интерфејс и оваа игра ќе ви даде реална како да се погоди и можете да уживате во кул акција. Пробајте ја оваа игра сега!

9. Ексел Бадминтон iPhone

Најдобрата игра за iPhone Бадминтон

Ова е добра игра за кршење за сите типови гејмери. Во оваа игра, ќе најдете предизвикувачки меѓународни противници кои ќе ја направат оваа игра поинтересна и ќе се забавувате играјќи ја оваа неверојатна игра. Можете да го повлечете рекетот за бадминтон надесно и лево за да ја пуштите снимката во која било насока што ја сакате.

10. Појас Скок Smash 15 Бадминтон Андроид

Најдобра игра за Android Бадминтон

Ова е најдобрата игра за бадминтон за Android и оваа игра е дизајнирана од MEDIASOFT ENTERTAINMENT и оваа игра ќе ви даде искуство во бадминтон што е различно од другите. Ова е најреална и предизвикувачка глобална игра за бадминтон и ги опфаќа сите нови интуитивни игри со удар на ринг и глобалните стадиони. Getе добиете режими на мултиплеер и оригинални аниме карактери и оваа игра исто така ќе ви овозможи висококвалитетни визуелни ефекти. Оваа игра ќе ви даде функција на режимот на турнир каде што можете да играте турнири за да отклучите нови карактери и ќе можете да станете светски шампион во скокови. Оваа игра, исто така, располага со функција за повеќе плеери и можете да се натпреварувате со пријателите на локални и на интернет турнири. Исто така, ви е дозволено да имаат корист од режим на обука каде можете да ја подобрите индивидуалната статистика на вашиот карактер.

11. Светот на Бадминтон Андроид

Најдобра игра за Android Бадминтон

Ова е уште една одлична игра од Enjoysports и ова е неверојатна игра со реална игра. Willе уживате во скокот и тогаш ќе можете силно да го уништите. Ова е најконкурентна игра за бадминтон досега. Преземете ја оваа апликација сега и зграпчете го рекетот да се разбие и да го погоди шатл-пилешкото. Оваа игра ви овозможува да направите луди удари кон противниците кои се слични на badвездите на бадминтон. Оваа игра има едноставен и елегантен кориснички интерфејс и оваа игра ќе ви даде реална како да се погоди и можете да уживате во кул акција. Пробајте ја оваа игра сега!

12. Бадминтон Спорт 3Д Андроид

Најдобра игра за Android Бадминтон

Суен Мобиз ја дизајнираше оваа одлична апликација и ова е најинтересната игра за бадминтон и ви е дозволено да развлечете и уништите. Сигурно ќе уживате во игра за бадминтон преполна со главни активности. Оваа игра ќе ви овозможи турнирски капацитети и ќе можете да се натпреварувате на турнирот и да станете легенда.

13. Светска лига Бадминтон 3D Андроид

Најдобра игра за Android Бадминтон

Ова е игра од Top Simulator Free Studio и со оваа игра можете да уживате во вистински 3D игри за бадминтон. Ова е нова спортска игра објавена што ќе ви даде вистинско искуство во бадминтон. Во оваа игра, можете да се натпреварувате со други играчи на бадминтон од целиот свет и можете да направите луди удари против вашата конкуренција.

14. Премиер лига на Бадминтон: 3D спорт на Бадминтон игра од UltronLightStudio Андроид

Најдобра игра за Android Бадминтон

Со оваа игра, можете да уживате во вистински 3D игри во бадминтон. Ова е нова спортска игра објавена што ќе ви даде вистинско искуство во бадминтон. Во оваа игра, можете да се натпреварувате со други играчи на бадминтон од целиот свет и можете да направите луди удари против вашата конкуренција.

15. 2019 Реален светски шампион во Бадминтон од студиото „Форест Кинг“ Андроид

Најдобра игра за Android Бадминтон

Willе уживате во скокот и тогаш ќе можете силно да го уништите. Ова е најконкурентна игра за бадминтон досега и ви е дозволено да ја играте со вашите пријатели во режим 1 наспроти 1 и ќе можете да освојувате трофеи во бадминтон во режимот на турнир. Оваа игра ви овозможува да направите луди удари кон противниците кои се слични на badвездите на бадминтон. Во оваа игра, ќе најдете неколку режими на игра и ќе можете да играте со локалните fansубители на спортот.

Заклучок

Значи, ова е најдобрата игра Android / iPhone 2019 Бадминтон која ќе ви помогне да добиете реалистично искуство со удирање и да уживате во кул акција. Ве молиме, сакајте, споделете и коментирајте за која апликација бадминтон ви се допаѓа најмногу! Ви благодарам

15 најдобри игри во Бадминтон (Android / iPhone) 2019 1

 • 15 најдобри игри во хокеј (Android / iPhone) 2019 година – 31 јули 2019 година
 • 15 најдобри игри во Бадминтон (Android / iPhone) 2019 година – 31 јули 2019 година
 • 15 најдобри игри во одбојка (Android / iPhone) 2019 година – 31 јули 2019 година
 • Разбирање на различни видови на бонуси преку Интернет казино – 30 јули 2019 година
 • 15 најдобри игри за пребарување зборови (Android / iPhone) 2019 година – 29 јули 2019 година
 • Топ 10 најдобри игри со емулатори на iPhone во 2019 година – 29 јули 2019 година
 • Како да го пронајдете најдобриот прокси за чевли 2019 година – 29 јули 2019 година
 • Топ 5 најдобри алтернативи за Цидија за преземање во 2019 година – 29 јули 2019 година
 • 10 најдобри игри што треба да ги играте на вашиот iPhone 2019 – 29 јули 2019 година
 • 2765+ најдобри идеи за био-инстаграм во Instagram, август 2019 година (момчиња / девојчиња) – 28 јули 2019 година

Погледнете ги сите натписи