15-те најдобри акциони игри (Android / iPhone) 2019 година

 Mejores juegos de acción Android / iPhone

Во денешното сценарио, најпопуларната игра е акциони игри. Тие предизвикуваат пумпање на вашата крв и овие се најдобриот начин да ги процените вашите рефлекси и духовитост. Еве ви ги донесуваме најдобрите Андроид / Андроид акциони игри 2019 кои вие и вашето семејство дефинитивно ќе уживате!

  Најдобри игри со Android / iPhone

1. ПУБГ МОБИЛЕ Андроид/ / iPhone

Најдобри игри со Android / iPhone

Таа е најдобрата акциона игра за Android / iPhone 2019 и таа е најдобрата игра за стрелање за опстанок и во оваа игра, ќе се наоѓате на оддалечен остров каде ќе мора да се соочите со 99 други играчи кои сите бараат да преживеат. Во оваа игра, играчите се слободни да ја изберат својата почетна точка со помош на нивниот падобран и мора да имаат за цел да останат во безбедно подрачје што е можно подолго.

2. Гарена слободен оган – годишнина Андроид

  Најдобри акциони игри за Android

Оваа игра е најдобрата акциска игра за Android 2019 и оваа игра е дизајнирана од Garena International Private Limited и ова е игра за стрелање од 10 минути за опстанок. Тоа е најдобрата игра за стрелање за опстанок и во оваа игра, ќе бидете поставени на оддалечен остров на секои 10 минути каде ќе мора да се соочите со 49 други играчи кои сите бараат да преживеат. Во оваа игра, играчите се слободни да ја изберат својата почетна точка со помош на нивниот падобран и мора да имаат за цел да останат во безбедно подрачје што е можно подолго. Во оваа игра, исто така ќе имате можност да возите различни возила и да ги истражуваат огромните мапи и, за да преживеете, мора да се скриете во ровови и да станете невидливи со сечење на тревата. Во оваа игра, мора да пребарувате за оружје и да останете во зоната на игри и мора да ги ограбувате непријателите и да станете последен човек што ќе застане да победи. Оваа игра ќе ви овозможи лесни контроли и неверојатни графики.

3. Снајперист 3D пиштол стрелец: FPS; Бесплатни игри со пукање Андроид

  Најдобри акциони игри за Android

Оваа игра е најдобрата акциона игра за Android 2019 и истата е дизајнирана од забавни игри бесплатно и таа е најдобрата бесплатна игра со стрелање 3D FPS. Со оваа апликација, ќе имате можност да се борите преку Интернет или Офлајн и исто така можете да снимате Хитман и да го зачувате денот. Во оваа игра, единствена цел ви е да стремите и пукате и мора да се борите во светската војна против криминалот и ќе добиете можност да станете најдобар стрелец. Со оваа игра, ќе добиете ултра реална 3D графика и исто така ви овозможуваат кул анимации. Во оваа апликација, мора да се соочите со стотици возбудливи мисии и ќе имате можност да пристапите тони смртоносно оружје и смртоносно оружје. Оваа игра е најзависна и со тоа, ќе добиете лесни и интуитивни контроли. Оваа апликација ќе ве натера да заборавите на глупо игри со стрелање и тука во оваа апликација, ваша соло е да се натпреварувате со времето и да разнесете хеликоптери во американските градови. Мора да ги зачувате жртвите и да ја убиете само точната цел што е скриена во толпата. Преземете ја оваа неверојатна акциона игра и покажете го вашиот талент.

4. Модерна борба 5: eSport FPS Андроид/ / iPhone

Најдобри акциони игри за Android

Ова е најдобрата Android / iPhone акциона игра 2019 дизајнирана од Gameloft SE и тоа е уште една неверојатна мултиплеер FPS серија која ја крева шипката за игри и игри со пукање. Во оваа апликација, можете да влезете во бојното поле и да одговорите на повикот со наслов што ја крева шипката за игри со стрелачи на прво лице и оваа игра има неверојатна графика. Овде, во оваа апликација за игри, ќе имате пристап до употреба на високо-напојувано оружје и оваа апликација е полна со интензивно дејство со мултиплеер преку Интернет. Во оваа апликација за игра, треба да создадете одредба од 9 класи и ќе им биде дозволено да ги додавате вашите пријатели да играат како тим, а потоа во оваа игра, исто така ќе имате шанса да ги тестирате своите вештини во динамична борба против противниците на Интернет од целиот свет светот. Исто така, ќе имате можност да работите сами, бидејќи во оваа апликација, можете да учествувате во оваа возбудлива кампања за соло игра, додека работите по една ситуација по друга, за да го спасите светот. Исто така, ќе добиете опција за прилагодување и израмнување на која било од 9-те класи во режими на соло и тимско играње и можете да пребарувате за стилот на игра што најмногу ви одговара. Исто така, ќе имате можност да активирате специфични вештини во класот со заработка и трошење поени за вештина.

5. Корица оган: Игри со стрелаштво: елита стрелач Андроид

Најдобри акциони игри за Android

Ова е уште една најдобра игра за акција и таа беше дизајнирана од игри Genенера и во оваа апликација, мора да го земете оружјето и да ја водите војната. Ова е најдобрата игра за стрелање и во оваа апликација, треба да го одведете вашиот тим во војна против терористот тетракорп. Оваа игра исто така можете да ја играте офлајн против зомби во борба со зомби и мора да пукате и убиете секое зомби и мора да бидете внимателни да не оставите жив ниту еден зомби. Во оваа апликација, вашиот опстанок е клучен. Оваа игра ќе ви обезбеди и ново искуство со стрелците во 3D FPS и во оваа игра, можете да се придружите на отпорот и командата како професионален снајперист. Мора да преземете чекори за да преживеете. Мора да пукате во специјални операции и треба да преживеете во оваа неверојатна офлајн игра. Оваа игра има неверојатни модерни контроли што ќе го направат вашето искуство за игри забавно и ќе ви донесат зависност од борба и мора да пукате за да го убиете и ослободите бесот на оваа војна. Во оваа игра, ќе добиете повик на должност да заштедите луѓе. Оваа игра има неверојатна HD графика и деструктивно бојно поле и мора да пукате во возот и оваа игра ќе ви овозможи мисија за стрелање со хеликоптери и ќе добиете мисии за пребарување на криминалци, контролни беспилотни летала, заложници и др.

6. Снајперист стрелец: Пукање со пиштоли iPhone

  Најдобри акциони игри за iPhone

Оваа игра ќе ви овозможи неверојатна реална 3D графика и исто така ќе ви овозможи кул анимации. Во оваа игра, ќе добиете повеќе возбудливи мисии и ќе имате можност да пристапите тони смртоносно оружје и смртоносно оружје. Ова е најзависната игра и ќе добиете лесни и интуитивни контроли.

7. Одвратна мечка – Топ игра iPhone

Најдобри акциони игри за iPhone

Ова е една од најдобрите акциони игри за iPhone 2019 и еве, во оваа игра, мора да ја победите најмногу досадната мечка. Во оваа игра ќе добиете тони епско оружје и во оваа игра има партал кукла физика. Оваа игра има неверојатна графика. Имајте ја оваа игра и уживајте!

8. Несреќа замокот: Војна империја iPhone

Најдобри акциони игри за iPhone

Оваа игра е преполна со возбудливи борбени и брза стратегии, и тоа е игра со епски размери. Во оваа игра, мора да ангажирате моќни херои за да ја водите вашата армија од митски суштества и мора да се борите да станете најголем и најмоќен воин.

9. Глупави зомби iPhone

Најдобри акциони игри за iPhone

Вие исто така може да ја играат оваа игра против зомби во борба со зомби и мора да пукате и убиете секое зомби и мора да бидете внимателни да не оставите жив ниту еден зомби. Во оваа апликација, вашиот опстанок е клучен. Оваа игра ќе ви овозможи и ново акциско искуство.

10. ДЕЛОВНА ТАРГЕТ: Зомби Пукање – Акција игри Андроид

Најдобри акциони игри за Android

VNG Game Studio ви носи уште една одлична акциона игра и таа е неверојатна игра за стрелање и треба да преживеете во најдобриот свет на зомби. Во оваа игра, специјален тим на снајперисти се ангажира да ги предводи фронталните напади и мора да соберете информации пред армијата да го отвори нападот. Ова е зависност за стрелање и ќе ви овозможи епско оружје во 3Д. Во оваа игра, ќе имате можност да ги подобрите вашите оружја и запчаници за да се соочите со следните бранови на зомби во снајперски игри. Оваа игра ќе ви овозможи да доживеете 3Д снимање како ловец на зомби и во оваа игра, мора да го убиете секој зомби и да бидете внимателни дека никој од зомбите не останува жив.

11. Снајперски бес: Врвна игра со стрелање – игра со пиштоли на FPS Андроид

Најдобри акциони игри за Android

Тоа е игра Gameloft SE. Во оваа игра, мора да влезете во бојното поле и да одговорите на повикот со насловот што ја крева шипката за игри со стрелачи на прво лице и оваа игра доаѓа со неверојатни графики. Преземете ја оваа неверојатна игра сега!

12. Gunship Strike 3D Андроид

  Најдобри акциони игри за Android

Тоа е игра за мобилни телефони „Кенди“ и таа е поточна и реална 3Д хеликоптерска војна. Во оваа игра, ќе добиете повеќе хеликоптери и најразлични оружја и опрема и оваа игра ќе ви овозможи повеќе од 40 борбени режими и исто така го има и најновиот режим на предизвикувачки шефови.

13. Сингем се враќа – Акциона игра Андроид

  Најдобри акциони игри за Android

Тоа е игра за мобилни игри „Запак“ и е официјална игра од филмот Сингем се враќа. Има едноставни и интуитивни контроли и во оваа игра, ќе добиете бесконечен начин за тестирање на вашите рефлекси. Оваа игра ви претставува 5 епски шефови битки. Преземете ја оваа апликација и ослободете го вашиот бес.

14. Земја војна: Игри со стрелања за опстанок на бојното поле Андроид/ / iPhone

  Најдобри игри со Android / iPhone

Бесплатни игри со стрелање XSQUADS ви донесат уште една одлична акциона игра каде мора да се борите на бојното поле на светската војна. . Оваа игра има неверојатни модерни контроли што ќе го направат вашето искуство за игри забавно и ќе ви донесат зависност од борба и мора да пукате за да го убиете и ослободите бесот на оваа војна.

15. Наследство на воин: Акција RPG игра Андроид

Најдобри акциони игри за Android

Tricagames ви нуди одлична акциона игра и во оваа игра, мора да се борите против непријателите и мора да станете најдобриот воин на сите времиња за победа. Оваа игра има зачудувачка реална графика и лесни и одговорни контроли.

заклучок

Ова се најдобрите Андроид / iPhone акциони игри 2019 што вие и вашето семејство дефинитивно ќе уживате! Како, споделете и коментирајте која акциона игра најмногу ви се допаѓа! Ви благодарам

15-те најдобри акциони игри (Android / iPhone) 2019 1

 • 15-те најдобри акциони игри (Android / iPhone) 2019 година – 24 август 2019 година
 • 15-те најдобри FPS игри (Android / iPhone) 2019 година – 23 август 2019 година
 • Сè што е за испитот Cisco 300-135 и опциите за подготовка за да го положат – 23 август 2019 година
 • 15-те најдобри игри без WiFi (Android / iPhone) 2019 година – 22 август 2019 година
 • Бесплатна програма за резервна копија на слики на системот за Windows 10 со AOMEI Backupper 5.1 – 22 август 2019 година
 • Како системите за управување со мобилното учење се трансформираат во обука за работа – 21 август 2019 година
 • 15-те најдобри игри со летање со авиони (Android / iPhone) 2019 година – 21 август 2019 година
 • Детален поглед на CloneGo од iSunshare – 21 август 2019 година
 • 15-те најдобри авантуристички игри (Android / iPhone) 2019 година – 20 август 2019 година
 • 15-те најдобри игри со мултиплеер (Android / iPhone) 2019 година – 18 август 2019 година

Погледнете ги сите натписи