15-те најдобри апликации за е-пошта за Android во 2019 година

15-те најдобри апликации за е-пошта за Android во 2019 година

Барате добра апликација за е-пошта што може да ви овозможи навремено ажурирање на сите е-пошта на една платформа? Ова се некои од најдобрите апликации за е-пошта со Android што треба да ги проверите.

Андроид паметните телефони станаа составен дел од нашиот секојдневен живот. Како такво, луѓето имаат тенденција да пристапуваат на Интернет пред се на нивните телефони. За да бидат во чекор со брзо развивачката платформа за мобилна технологија, програмерите дизајнираа апликации што ги задоволуваат потребите на корисниците додека сте во движење.

Денес, на Интернет има многу апликации за е-пошта со Android, од кои секоја нуди единствен пристап за управување со вашето сандаче. Важно е да се напомене дека не сите апликации за е-пошта се креираат еднакви.

Некои нудат функционалност со општа намена, додека други доаѓаат со прилагодливи карактеристики што ви овозможуваат поголема контрола. Постојат апликации за е-пошта со Android, кои се класифицирани како паметни асистенти на вештачка интелигенција. Таквите нудат подобро управување со инбокс и се супер прилагодливи.

Во овој преглед, вклучивме некои од најдобрите апликации за е-пошта за Android што може да ги сметате за управување со вашето сандаче. Погледни!

Може да си како

 • Бесплатна привремена адреса за е-пошта – 10 минути алтернативи за е-пошта
 • 10 основни апликации за преземање на бесплатно вкоренет Android
 • 15-те најдобри апликации за е-пошта со Android за 2019 година 1

  Меѓу сите оние Android уреди, Gmail е најчесто користен. Ова се должи на едноставниот и навигативен кориснички интерфејс. Gmail е дизајниран за платформата со Android и има високо интерактивен и интуитивен кориснички интерфејс што го олеснува пристапот до вашите е-пошта.

  Gmail е интегриран со системот Google, кој навистина работи добро на уредите со Android. Ова значи дека можете да испраќате и примате е-пошта во секое време. И ова се случува без многу проблеми.

  Ми се допаѓа и фактот дека Gmail ја поддржува функцијата за синхронизација на е-пошта. Ова значи дека можете да имате повеќе сметки и да ги синхронизирате сите заедно за да имате главно сандаче од каде можете да пристапите до сите неодамнешни сигнали. Gmail е дизајниран да работи со брза Интернет врска и бавно поврзување.

  Ако имате бавна Интернет врска, сè што треба да направите е да се префрлите на лесната верзија што побрзо се вчитува. Оваа верзија ги поддржува само основните функции за е-пошта. Кога вашата конекција е нормализирана, можете да се вратите на целата верзија со многу одлики.

  Ако само сакате да направите основни работи на вашата сметка за е-пошта на уредот со Android, тогаш можеби ќе размислите да знаете повеќе за Gmail. Исто така, оваа апликација е стандардна апликација за е-пошта за уредите со Android, што значи дека нема да добиете многу дополнителен простор во вашиот уред.

  Клучни карактеристики на Gmail:

 • Целосно интегриран со Google Play.
 • Има многу теми што можат да се прилагодат.
 • Може да се поврзете со други е-пошта, дури и не со Gmail.
 • Поддршка за синхронизација на сметката
 • Поддржува повеќе сметки за е-пошта
 • Преземете ја апликацијата Gmail

  15-те најдобри апликации за е-пошта за Android во 2019 година 2

  Апликација за е-пошта која е многу добро дизајнирана во споредба со оние други апликации за е-пошта. Има многу одлични карактеристики што навистина ќе сакате да ги користите. BlueMail има многу разнобоен и интерактивен кориснички интерфејс.

  Ова го олеснува пристапот до сите ваши е-пошта. Не многу апликации за е-пошта се компатибилни со апликациите што се сметаат за конкуренција. Ова го прави. Всушност, оваа апликација за е-пошта со Android работи добро со Gmail, Yahoo и многу други водечки провајдери.

  Како да се приклучите на платформата? Ако сакате да поставите сметка во Сина пошта, ќе бидете изненадени затоа што е многу едноставна. Нема сложени чекори. Сè е поедноставено и олеснето за вас. Само преземете ја апликацијата од Play Store, креирајте ја вашата сметка бесплатно и започнете да испраќате и примате предупредувања за е-пошта.

  Како Gmail, оваа апликација поддржува синхронизација на е-пошта. Тоа е, можете да имате повеќе сметки на оваа платформа и да ги синхронизирате сите за да ги добиете сите ажурирања на е-пошта од вообичаен примарен инбокс.

  Ако барате добра апликација за е-пошта со Android што ја сакаат многумина, BlueMail е она што треба да го барате. Таа е бесплатна и многу моќна.

  Клучни карактеристики на BlueMail:

 • Компатибилен кога се користи со Android Wear.
 • Има темна тема што се менува кога ќе помине ноќта.
 • Филтри за е-пошта кои се лесни за употреба.
 • Поддржува повеќе сметки
 • Поддржува синхронизација на е-пошта
 • Едноставен и интуитивен кориснички интерфејс
 • Преземете ја BlueMail

  Аква пошта

  Аква пошта е уште една многу добра апликација за е-пошта. Бидејќи го користев сега, можам самоуверено да кажам дека тоа е најприлагодливиот клиент за е-пошта со Android што го познавам. Доаѓа со над 200 поставки за целосно прилагодување.

  Има богат уредувач на текст што ви овозможува да форматирате е-пошта по ваша желба. И не само тоа, Аква пошта има карактеристична темна тема која е многу привлечна и привлечна.

  Исто така, го сакам фактот дека ги поддржува најпопуларните провајдери за е-пошта. Со други зборови, има OAUTH2 што ја олеснува интеграцијата со Yahoo, Hotmail и Gmail. Како и повеќето клиенти за е-пошта, и оваа поддржува повеќе сметки. И можете да ги синхронизирате сите сметки за да управувате со вашето сандаче од заедничка платформа.

  Оваа апликација е толку слична на сите апликации за е-пошта со Android што се наоѓаат таму. Исто така, ви овозможува да се поврзете со други услуги за е-пошта, дури и оние што се многу познати.

  Аква пошта е многу лесна за конфигурирање и е целосно прилагодлива. Сè што треба да сторите е да ја преземете апликацијата од Play Store, да ја поставите вашата сметка и да започнете да праќате и примате е-пошта.

  Ако сте развивач, можете да шифрирате и да креирате своја сопствена апликација за е-пошта на оваа платформа. Аква пошта, исто така, се интегрира со многу додатоци на трети страни за подобро корисничко искуство.

  Карактеристики на клучот Аква пошта:

 • Има прилагодливи теми.
 • Интегрирани со паметни часовници со Android Носете.
 • Со прилагодливи потписи.
 • Едноставен и интуитивен кориснички интерфејс.
 • Поддржува повеќе сметки
 • Добро се интегрира со други даватели на услуги за е-пошта како Gmail, Yahoo, итн.
 • Преземете Аква пошта

  Пристап до сите е-пошта

  Ако сте корисник на е-пошта со многу адреси на е-пошта со повеќе даватели на услуги за е-пошта, ова може да работи добро за вас. Ова е апликацијата што ви треба. Поврзете и пристапувајте до повеќе сметки за е-пошта со леснотија и флексибилност.

  Ова е компатибилно со многу даватели на услуги за е-пошта. И сите овие сметки, заедно со сите сметки за пристап до е-пошта, можат да се синхронизираат.

  Нешто друго што го сакам околу оваа апликација за е-пошта со Android е што ги поврзува вашите телефонски повици со сметки за е-пошта. Ова го олеснува лесно да се идентификуваат повикувачите.

  Целиот пристап до е-пошта им гарантира на корисниците брз пристап за најава. Ова значи дека можете да пристапите до вашите е-пошта многу брзо насекаде во кое било време. Друга работа што ја издвојува од другите даватели на е-пошта е фактот дека автоматски ги зачувува сите контакти на повикувачот. И бидејќи е прилично прилагодлив, можете да направите прилагодувања на ID на повик за лесно пронаоѓање.

  Во оваа апликација, исто така ќе можете да гледате дневници за повици и да добиете помош 24 часа на ден од еден посветен тим за поддршка на клиенти од 24/7.

  Клучни карактеристики на целиот пристап до е-пошта:

 • Во една апликација, пристап до многу услуги за е-пошта.
 • Паметна идентификација на повикувач што работи во реално време.
 • Корисничкиот интерфејс е малку непријатен.
 • Интегрира со други водечки провајдери за е-пошта.
 • Поддржува синхронизација на е-пошта
 • Поддржува повеќе сметки
 • Едноставен и привлечен кориснички интерфејс.
 • Преземете го целиот пристап до е-пошта

  K-9 Mail

  Ако зборувате за најстарите апликации за е-пошта таму, тогаш ова е оној за кој сте слушнале порано.

  Многу луѓе ја сакаат оваа апликација заради неговиот интерфејс, интерфејсот што го има е многу едноставен. Нема многу работи што треба да направите и да кликнете, тоа го дава она што ви треба во еден момент.

  Она што го гледате е навистина она што ќе го добиете со оваа апликација. Една од најпопуларните апликации што се користеа за време на ерата кога електронската пошта се развиваше.

  Клучни карактеристики на поштата К-9:

 • Комплетно функционален и лесен.
 • Апликација со отворен извор.
 • Можете сами да го изградите.
 • Преземете пошта К-9

  15-те најдобри апликации за е-пошта за Android во 2019 година 3

  Ако сте некој кој има многу доверлива содржина во вашата е-пошта, тогаш треба да размислите да внесете шифрирање на е-пошта користејќи ги вашите е-пошта.

  Ова е еден од најпознатите и е многу сигурен. Всушност, ова е еден од најверните даватели на услуги за е-пошта таму.

  Ако користите бесплатна сметка, можете да имате адреса за е-пошта и потоа да испраќате околу 150 адреси за е-пошта што се шифрираат дневно.

  Колку подолго размислувате за овие услуги, толку подолго ќе сфатите дека тие се навистина корисни и удобни.

 • Поврзано: Бесплатни услуги за шифрирана е-пошта за да ја скриете вашата приватност преку Интернет!
 • Клучни карактеристики на ProtonMail:

 • Испратете шифрирани е-пошта.
 • Истечен пораки кои имаат временски рок.
 • Повлечете гестови што можат да се прилагодат.
 • Преземете го ProtonMail

  Microsoft Outlook

  Неодамна, во 2014 година, Мајкрософт направи своја апликација за електронска пошта. Ова не беше наречено претходно, сè додека не се преименува во официјалната мобилна верзија на Microsoft Outlook.

  Ова го претвора нивото на продуктивност на корисниците во ново, повисоко ниво. Станува збор за многу добра мобилна апликација за е-пошта, работи добро со Office 365, Exchange, Gmail, Outlook.com и сите други најголеми даватели на услуги за е-пошта.

  Тие планираат да ја направат оваа апликација за услуги со е-пошта уште подобра за наредните години.

  Клучни карактеристики на Microsoft Outlook:

 • Вграден аналитички мотор.
 • Се појавуваат важни е-пошта автоматски.
 • Брзи контроли за слајд.
 • Преземете го Microsoft Outlook

  Едисон пошта

  Апликација за е-пошта што нуди голема помош за многу даватели на услуги за е-пошта. Ова дури има корисен паметен асистент да ви помогне при вашите дневни задачи за управување со е-пошта.

  Оваа апликација има многу лизгачи што можат да се конфигурираат. Има дури и автоматско сортирање на е-пошта врз основа на категоријата што сте ја одбрале.

  И ако имате многу е-пошта што не сакате од спам билтени, постои корисна функција за откажување претплати што може да се користи во возења.

  Клучни карактеристики на Едисон пошта:

 • Известувања за патувања во реално време веднаш ве известуваат за какви било пораки поврзани со патувањето.
 • Поддржува многу даватели на е-пошта.
 • Многу карактеристики.
 • Преземете ја Едисон пошта

  15-те најдобри апликации за е-пошта за Android во 2019 година 4

  Апликација за е-пошта што го прифаќа пристапот за Вештачка интелигенција што го имаме во однос на е-пошта до следното ниво.

  Системот за вештачка интелигенција што ја имате ја зголемува вашата задача да ја организирате вашата содржина во инбокс. Постојат дури и функции што сакате да ги имате кои доаѓаат од платените услуги за е-пошта таму.

  Овие нормални карактеристики се исто така пронајдени, одложете е-пошта, испратете подоцна и унифицирано сандаче за сите сметки на Office 365 и Gmail. Има дури и вграден бот за разговор за да ви помогнеме со какви било проблеми и прашања.

  Карактеристики на клучот за полимајл:

 • Добивајте потсетници за важни е-пошта и други нотификации.
 • Направете паметни препораки за откажување претплати од списоците за испраќање.
 • Изберете контакти како ВИП
 • Преземете полимаил

  15-те најдобри апликации за е-пошта за Android во 2019 година 5

  Ова е апликација за е-пошта што можете да ја користите што ви дава околина што ве тера да чувствувате дека електронските услуги стануваат вид разговор.

  Ова предизвикува да имате разговорен фокус кога ги гледате вашите е-пошта, бидејќи тие ги прикажуваат во формат за разговор, слично на тоа како Messenger ги прикажува вашите пораки. Постојат дури и GIF-ови што можете да ги видите околу вас.

  Ако сакате да испратите глас, можете и добро да го испратите. Ова е така што вие и вашиот клиент имате чувство дека тие само разговараат и дека сè е направено природно.

  Карактеристики на клучните шипки:

 • Унифицирано сандаче за вашите сметки за е-пошта.
 • Прочитајте ги сметките, прегледот на прилогот и дејствата на најголемиот дел.
 • Е-пошта во стил на разговор.
 • Преземете Спајк

  Email TypeApp

  Прекрасно креирана и дизајнирана апликација за е-пошта за уреди со Android што ви овозможува да управувате со сите сметки што ги имате во една апликација за е-пошта што е целосно прилагодлива.

  Доаѓа со дизајн кој е многу интуитивен и лесен за употреба. Има широк спектар на различни протоколи за е-пошта и некои услуги како Yahoo, iCloud, Gmail и многу повеќе.

  Исто така, има убаво сандаче што може да се користи како унифицирано сандаче за сите ваши е-пошта на вашата сметка за е-пошта.

  Клучни карактеристики на Email TypeApp:

 • Може да го користите и со уреди со Android Wear.
 • Бесплатно преземање и не содржи набавки во апликација.
 • Има групни поштенски услуги.
 • Преземете ја Email TypeApp

  15-те најдобри апликации за е-пошта за Android во 2019 година 6

  MyMail е уште еден сигурен клиент за е-пошта за Android кој лесно може да управува со сите сметки за е-пошта без одлагање.

  Апликацијата ги има сите основни карактеристики на клиент за е-пошта. Префрлање на прстот преку преглед на е-пошта открива скриено мени каде ќе најдете икони за читање / непрочитано, обележување, архива, обележување како спам или бришење.

  Пребарувањето по е-пошта на серверот е нешто што им недостасува на многу клиенти на е-пошта од трети страни. Апликацијата MyMail, од друга страна, доаѓа со оваа опција.

  Клучни карактеристики на MyMail:

 • Апликацијата обезбедува прилагодливи известувања во реално време.
 • Нема многу функции, но ги има сите потребни функции што се потребни во апликацијата за е-пошта.
 • Бесплатно е да се преземе.
 • Преземете ја апликацијата MyMail

  Tonутн пошта

  Оваа апликација е толку моќна што може да се користи како моќна замена за апликацијата Gmail ако воопшто не сакате да користите Gmail.

  Но, не само што е ограничена како добра замена за постојните корисници на Android, ако сте корисник на Apple, ова може да биде добро и за вас.

  Tonутн пошта е клиент за е-пошта за iOS, Android, Windows и MacOS што можете да ги користите со различни услуги за е-пошта како Yahoo, iCloud, Hotmail, Outlook и други, вклучително и Gmail.

  Клучни карактеристики на пошта на Newутн:

 • Ги има сите карактеристики што би ги претпоставиле како клиент за е-пошта.
 • Ви овозможува да означите е-пошта на ознака.
 • Одложете порака.
 • Преземете Newутн пошта

  15-те најдобри апликации за е-пошта за Android во 2019 година 7

  За разлика од сите други апликации за е-пошта, оваа апликација се обидува да ја имитира леснотијата на испраќање текстуални пораки со организирање на вашите инбокс-пораки, така што изгледа како нишка што изгледа скоро како преглед на разговор.

  Но, тогаш не изгледа како тотален разговор. Но, ако сакате, можете да одговорите на корисник кој изгледа како апликација за инстант пораки. Постои компресиран преглед на вашата е-пошта, што ќе ви овозможи брзо да ја прочитате вашата е-пошта.

  Оваа апликација е многу удобна, можете да испратите брза е-пошта или брза говорна порака.

  Клучни карактеристики на веб-пошта:

 • Овозможува пристап до еден допир до сите документи и фотографии што сте ги размениле.
 • Не е поддржана од многу даватели на е-пошта.
 • Преземете веб-адреса

  Zoho Mail

  Најдобра апликација за користење доколку сте деловен корисник. Ова е единствената е-пошта што поддржува HTML потписи.

  Тоа е, имате опција да форматирате било која е-пошта што изгледа чудно да одговара на она што може да се чита.

  Има вградени секции за контакти и календар. И не само тоа. За лесна употреба и навигација, оваа апликација за е-пошта со Android доаѓа со многу интуитивен и лесен за користење.

  Клучни карактеристики на поштата Zoho:

 • Странични шипки што се многу уредни.
 • Одличен кориснички интерфејс.
 • Подобрено прилагодување и контрола.
 • Многу карактеристики.
 • Преземете ја поштата Зохо

 • 10 апликации како Tutuapp (алтернативна продавница за апликации за iOS без jailbreak)
 • Топ 5 бесплатни услуги за шифрирана е-пошта за да ја скриете вашата приватност преку Интернет!
 • заклучок

  Овие се некои од најдобрите апликации за е-пошта со Android што треба да ги користите ако сакате да ги задржите вашите инбокс под контрола. Тие се разликуваат во однос на карактеристиките и флексибилноста.

  За да пронајдете што работи најдобро за вас, препорачувам да споредите и контрастте различни апликации со прегледување на нивните пофини детали на страницата.