15-те најдобри натпревари во одбојка (Android / iPhone) 2019 година

 Los mejores juegos de voleibol para Android / iPhone

Дали сакате да играте игри во одбојка? Еве ние ви донесуваме листа на најдобри игри за одбојка за Android / iPhone 2019 кои ќе ви овозможат реална физика и интуитивни контроли и сето ова го прави вашето најдобро искуство во игри.

  Најдобри игри за одбојка за Android / iPhone

1. Одбојка шампиони 3D – Онлајн спортска игра Андроид

Најдобрите игри за одбојка на Android

Ова е најдобрата игра за одбојка за Android 2019 и е креирана од affирафа игри ограничени. Во оваа игра треба да го лизнете прстот за да ја погодите топката и ова ќе се чувствувате како да играте одбојка. Оваа игра има прекрасна графика, заедно со реална физика и интуитивни контроли кои ја прават оваа игра најдобрата игра за одбојка. Лесно е да го лизнете прстот за да ја испратите топката како лета во насока што сакате. Оваа игра има интуитивни контроли со еден прст и ќе ја добиете функцијата режим на кариера. Оваа игра ќе ви овозможи режим на играње улоги заедно со обука и во оваа игра ќе уживате во убави графики. Оваа игра има и онлајн мултиплеер функција и сега се додава нова арена за одбојка на плажа. Барем пробајте ја оваа игра одбојка.

2. 3D одбојка на плажа Андроид

Најдобрите игри за одбојка на Android

Ова е уште една најдобра игра за одбојка за Андроид 2019 и ја креираше Words Mobile. Во оваа одбојка на плажа ќе го добиете искуството од најпознатата и реална 3Д спортска игра во светот. Courtе најдете сонце на теренот за песок и најдобро е време да се игра оваа најреална игра за одбојка на 3D. Сега е време да го фатите центарот на вниманието и вие сте овластени да го градите своето наследство во оваа најавтентично натпреварувачка игра во одбојка. Experienceе доживеете еден вид чиста одбојка на одбојка на плажа и ќе можете да се натпреварувате со која било друга репрезентација за освојување на олимписки златни медали. Оваа игра ќе ви овозможи целосна контрола над вашиот играч со помош на рачни удари и додавања. Можете да го лизнете прстот за да ја испратите топката како лета во насока што сакате. Оваа игра има прекрасни слики и одлични анимации и ќе ви овозможи функции за режим на предизвици и брзи режими на игра. Оваа игра е едноставна и ви обезбедува моќни контроли заедно со контрола на времето.

3. Одбојка ТВ iPhone

Најдобрите игри за одбојка за iPhone

Тоа е една од најдобрите игри за одбојка за iPhone 2019 и во оваа игра мора да го лизнете прстот за да ја погодите топката и ова ќе се чувствувате како да играте одбојка. Оваа игра има прекрасна графика, заедно со реална физика и интуитивни контроли кои ја прават оваа игра најдобрата игра за одбојка.

4. Одбојка на Ез Реелз iPhone

  Најдобрите игри за одбојка за iPhone

Willе имате опција да им служите и да ги нападнете вашите противници. Може да послужите, блокирате, удрите, фрлате и кликнете за да заработите поени. Може да активирате суперсили и да додадете важни топки, огнени топки, блокови и одлики со одлична брзина во вашиот арсенал. Можете да развиете способност на вашите играчи и да ја зголемите вашата статистика меѓу различни категории кои вклучуваат сила и моќ на услугата, напад или отпор.

5. Волеј волеј iPhone

  Најдобрите игри за одбојка за iPhone

Можете да доживеете чист одбојка на плажа со неверојатна атмосфера и брза игра. Играта има мазни анимации, едноставни контроли на луди активности и вредност на репродукција. Преземете ја оваа игра одбојка сега и уживајте во вашата игра!

6. Надбојбол на плажа во текот на мрежата iPhone

  Најдобрите игри за одбојка за iPhone

Во оваа одбојка на плажа ќе го добиете искуството од најпознатата и реална спортска игра во светот. Courtе најдете сонце на теренот за песок и најдобро е време да се игра оваа најреална игра за одбојка. Сега е време да го фатите центарот на вниманието и вие сте овластени да го градите своето наследство во оваа најавтентично натпреварувачка игра во одбојка.

7. Спајк доминира во одбојка андроид

Најдобрите игри за одбојка на Android

RMC SPEAR ви претставува одлична игра во одбојка во затворен простор. Оваа одбојкарска игра можете да ја играте во затворено и можете да научите позиција на играчот и ротација на тимот. Наскоро ќе бидете шампион во напади и одбранбени стратегии. Во оваа игра, физиката се моделира со анализа на вистински игри и играчи. Во оваа игра, сите екипи и играчи се целосно измислени. Willе имате можност да го изберете вашиот омилен тим и ќе имате можност да освојувате турнири и лиги за да соберете starsвезди и да отклучите дополнителни функции.

8. Првенство во одбојка андроид

Најдобрите игри за одбојка на Android

Ова е уште една одлична игра со Сироко Мобиле и таа е најдобрата игра од 6 во 6 одбојка која може да се игра и на турнири и во индивидуален режим. Ова исто така го има и купот на нацијата во кој 36 екипи ќе се натпреваруваат на турнир. Губитникот ќе биде отстранет од играта. Getе добиете и режим за брза игра каде вашите вештини ќе бидат проверени во една игра. Играта има иновативен механичар „круг на влечење“ кој ќе ви овозможи големи можности и брзо дејствување за да ги контролирате вашите играчи на теренот. Haveе имате можност да изберете од 36 екипи, можете да играте во различни типови стадиони и да ги обучувате вашите играчи и да стекнете искуство и конечно да ја побарате титулата шампион во одбојка.

9. Одбојка предизвик – игра одбојка андроид

Најдобрите игри за одбојка на Android

Игрите со едноставност ви донесуваат искуство со одбојка кое никогаш не било видено. Willе имате опција да им служите и да ги нападнете вашите противници. Може да послужите, блокирате, удрите, фрлате и кликнете за да заработите поени. Може да активирате суперсили и да додадете важни топки, огнени топки, блокови и одлики со одлична брзина во вашиот арсенал. Можете да развиете способност на вашите играчи и да ја зголемите вашата статистика помеѓу различни категории кои вклучуваат сила и моќ на услугата, напад или отпор. Getе добиете многу облека за избор и многу вреќи со многу супер содржини за да се отворат токму кога ќе победите во игри. Уживајте во тресењето на вашите противници за вашите играчи.

10. 3D шампионат во одбојка на жени во плажа iPhone

  Најдобрите игри за одбојка за iPhone

Во оваа одбојка на плажа ќе го добиете искуството од најпознатата и реална 3Д спортска игра во светот. Courtе најдете сонце на теренот за песок и најдобро е време да се игра оваа најреална игра за одбојка на 3D. Сега е време да го фатите центарот на вниманието и вие сте овластени да го градите своето наследство во оваа најавтентично натпреварувачка игра во одбојка.

11. Одбојка на Стикман андроид

Најдобрите игри за одбојка на Android

Djinnworks GmbH ви нуди друга фантастична игра одбојка на вашиот уред. Можете да доживеете чист одбојка на плажа со неверојатна атмосфера и брза игра. Играта има мазни анимации, едноставни контроли на луди активности и вредност на репродукција. Можете да изберете вашиот омилен тим и да ги рангирате кога играте различни сезони, како на покривите и плажите или одбојката во вселената. Вие имате целосна контрола над вашиот играч во играта со функции како пресече, поминува и трчате. Вие имате опција да изберете помеѓу 36 екипи и да имате повеќе од 25 локации за играње. Оваа игра ви нуди различни режими на сезони, како што се кратка, средна и целосна сезона, 36 екипи, 24 локации, 4 нивоа на тежина и моќни контроли.

12. Одбојка на плажа андроид

  Најдобрите игри за одбојка на Android

Софтверот Jeski ви овозможува прекрасна игра во одбојка. Enjoyе уживате во брзо искуство во аркадна одбојка тука. Оваа игра можете да ја играте против АИ и исто така со вашите пријатели. Уживајте во оваа одбојкарска игра каде песокот сјае со зраците на сонцето.

13. Светски шампион во одбојка андроид

Најдобрите игри за одбојка на Android

Суен мобииз ви носи уште една фантастична игра одбојка. Може да доживеете убава графика и интуитивни контроли заедно со реална физика. Во оваа игра треба да го лизнете прстот за да ја погодите топката и ова ќе се чувствувате како да играте одбојка. Оваа игра има контрола со еден прст. Може да играте во режим на кариера и исто така има и мултиплеер функција за разделување на екранот за да уживате. Графиките се убави. Во оваа игра можете да заработите поени едноставно со тоа што ќе му ја сервирате топката на друг суд. Секој тим се обидува да постигне поени со испраќање на топката на теренот на друг тим.

14. Волејсим: визуелизирајте ја играта андроид

Најдобрите игри за одбојка на Android

Volleysim ви нуди различна игра одбојка за да ја видите. Може да погодите за да откриете каде сакате да ја исфрлите топката на друг терен. Оваа игра е виртуелен производ за обука. Можете да ја прочитате играта каде можете да видите што прави другата екипа во однос на позицијата на двата тима и може да го предвидите нивниот тек на дејствување.

15. Битка на одбојка и грав андроид

Најдобрите игри за одбојка на Android

Сквер Студио создаде прекрасна игра за одбојка за вас во која можете да се натпреварувате со вашите пријатели. Постојат над 100 нивоа во играта. Играта е едноставна, но тешка за освојување. Постои контрола на прстот. Постојат забавни анимации и убави графики за искуство.

заклучок

Ова се најдобрите игри за одбојка за Android / iPhone 2019 кои ќе ви овозможат реална физика и интуитивни контроли и сето ова ќе го направи вашето најдобро искуство во игри. Како, споделете и коментирајте кои одбојкарски игри ви се допаѓаат најмногу!

Ви благодарам

15-те најдобри натпревари во одбојка (Андроид / iPhone) 2019 1

 • 15-те најдобри хокеј игри (Android / iPhone) 2019 година – 31 јули 2019 година
 • 15-те најдобри игри за бадминтон (Android / iPhone) 2019 година – 31 јули 2019 година
 • 15-те најдобри натпревари во одбојка (Android / iPhone) 2019 година – 31 јули 2019 година
 • Разберете ги различните видови на бонуси преку казино преку Интернет – 30 јули 2019 година
 • 15-те најдобри игри за пребарување зборови (Android / iPhone) 2019 година – 29 јули 2019 година
 • Топ 10 најдобри емулатори на игри со iPhone 2019 – 29 јули 2019 година
 • Како да ги пронајдете најдобрите сили за патики 2019 година – 29 јули 2019 година
 • Топ 5 најдобри алтернативи за Сидија да ја преземете 2019 година – 29 јули 2019 година
 • 10-те најдобри игри што треба да ги играте на вашиот iPhone 2019 – 29 јули 2019 година
 • Повеќе од 2765+ биографии за најдобри идеи во Инстаграм за август 2019 година (момче / девојка) – 28 јули 2019 година

Погледнете ги сите натписи