15-те најдобри покер игри (Android / iPhone) 2019 година

Дали сакате да играте покер? Дали сакате да имате искуство во автентични покер игри? Еве ви ги донесуваме најдобрите игри за покер за Android / iPhone 2019, кои се колекција на најпрестижниот бренд за покер кој ги зголемува влоговите и можете да се натпреварувате за да ги освоите сите финални награди во покер.

Најдобрите игри со покер за Android / iPhone

1. Зинка покер – Тексас Холдем Андроид

Најдобри игри со покер за Android

Ова е најдобрата игра со покер за Android 2019 и оваа игра ја креираше Zynga и во оваа игра дефинитивно ќе го сакате возбудувањето и оваа игра е Hold ‘Em покер онака како што сакате секогаш да ја играте. Во оваа игра, ќе им се придружите на најпознатите бесплатни покер игри во светот кои доаѓаат со повеќе табели, повеќе џекпот, повеќе турнири и многу повеќе играчи за предизвик од кога било. Оваа игра е ваш дом за автентична игра и во оваа игра, ви е дозволено да претпочитате обичен покер на Texas Holdem или, исто така, ви е дозволено да претпочитате конкурентни турнири. Оваа игра ќе ви понуди глобално искуство со покер-турнеја и во оваа игра, можете да играте професионални-како хокем покер игри на последната табела на WPT во овој нов режим на турнири во WPT. Во оваа игра, ќе добиете највисока функција на удели и најголеми исплати, а оваа игра има големи можности за купување, што значи дека можете да освоите уште повеќе виртуелни чипови за секој турнир што го играте. Оваа игра ќе ви понуди побрзи турнири и во оваа игра, можете да се натпреварувате во традиционалната табела со 9 лица или исто така можете да се натпреварувате во нови табели со 5 лица за да играте побрзо. Оваа игра има и функција за ВИП програма и можете да уживате да заработувате профити во игра. Оваа игра има многу повеќе карактеристики и е официјално овластена за игра како регионално искуство со таблети.

2. WSOP покер – Тексас Холдем Андроид

  Најдобри игри со покер за Android

Ова е уште една од најдобрите покер игри за Android 2019, креирана е од Playtika и исто така е вистинска игра за покер од Texas Hold’Em, Omaha и многу други. Оваа игра е една од најпрестижните брендови за покер што го зголемува облогот со своето автентично искуство. Во оваа игра, можете да се натпреварувате за да ги освоите сите финални награди во покер. Оваа игра ќе ви понуди бесплатни чипови за покер на секои 4 часа и ќе ви биде дозволено да барате бесплатен чип за да го извлечете максимумот од покерот од Texas Hold’em. Во оваа игра, ќе имате можност да победите на повеќе нивоа на турнирите во Texas Hold’em за да освоите WSOP прстени и ќе можете да се искачите на рангот на покер. Оваа игра има и ексклузивни настани и во оваа игра, ќе имате можност да ги тестирате и вашите вештини за покер во Texas Hold’em за да заработите место во ексклузивни клубови и да добиете елитни придобивки. Во оваа игра, можете исто така да ја оспорите вашата меморија и вештините за покер на texas Hold’em во мини игри за да освоите големи садови. Во оваа игра, можете да ги разбиете масите и да станете крал на покер!

3. Легенди за покер: Tx Holdem покер iPhone

  Најдобрите покер игри за iPhone

Оваа апликација е една од најдобрите игри за покер за iPhone 2019 и претставува одлична бесплатна игра покер-клуб на покер во Тексас Холдем од целиот свет. Оваа игра има одлики за разговор во живо, лични аватари, игри со ринг, турнири во sit-n-go и може да имате шанса да освојувате бесплатно злато секој ден и исто така има одлики за цртање на лотарија и многу повеќе.

4. Покер во живо! 3D Texas Hold’em iPhone

Најдобрите покер игри за iPhone

Оваа игра претставува целосно потопување 3D искуство со потопување и во оваа игра, ви е дозволено да изберете од широк спектар на дилери и позадини. Оваа игра има елегантен кориснички интерфејс што ќе се прилагоди на вашите опции за игри. Пробајте ја оваа покер игра!

5. Првенство на покер-холдем iPhone

Најдобрите покер игри за iPhone

Во оваа игра, ќе им се придружите на најпознатите бесплатни покер игри во светот кои доаѓаат со повеќе табели, повеќе џекпот, повеќе турнири и многу повеќе играчи за предизвик од кога било. Оваа игра е ваш дом за автентична игра.

6. Интернет покер: Тексас Холдем Игри со карти во живо iPhone

Најдобрите покер игри за iPhone

Тоа е најдобриот покер за texas Hodem и можете да ја играте оваа игра со часови. Можете да уживате во најдобрите турнири со мултиплеер картички и да ги зголемите влоговите и да имате шанса да го освоите џекпотот и да можете да се збогатат. Пробајте ја оваа покер игра!

7. Фудбал покер: Тексас Холдем игра iPhone

Најдобрите покер игри за iPhone

Оваа игра ќе ви овозможи глобално искуство за покер во покер и во оваа игра, можете да играте професионални поклони со покер на покер на последната табела на WPT во овој нов режим на турнири во WPT. Во оваа игра, ќе ја добиете функцијата повисоки облози и поголеми исплати.

8. Teen Patti Gold- со покер и руми Андроид

Најдобри игри со покер за Android

Мунфрог ви претставува друга одлична игра за покер за телефони со Android и во оваа игра можете да играте покер, руми и многу други игри со милиони играчи. Во оваа игра, можете да играте на Интернет со пријателите и семејството и можете да играте на свој јазик. Оваа игра ќе ви овозможи да имате достапни картички за среќа, а исто така има и грабеж и банкарска варијација. Оваа игра има нов интерфејс и исто така можете да уживате во функцијата за разговор и подароци. Оваа игра има функција на приватна просторија и ви нуди непречено играње на 2G мрежи и нема вистински пари кои се вклучени во оваа игра. Пробај сега!

9. Live Holdem Pro Poker – Бесплатни игри во казино Андроид

Најдобри игри со покер за Android

Ова е Научна игра Интерактивна игра и во оваа игра, вие дефинитивно ќе го сакате возбудувањето и оваа игра е Hold ‘Em покер како што сакате секогаш да играте. Во оваа игра, ќе им се придружите на најпознатите бесплатни покер игри во светот кои доаѓаат со повеќе табели, повеќе џекпот, повеќе турнири и многу повеќе играчи за предизвик од кога било. Оваа игра е ваш дом за автентична игра и во оваа игра, ви е дозволено да претпочитате обичен покер на Texas Holdem или ви е дозволено исто така да претпочитате конкурентни турнири. Оваа игра ќе ви овозможи глобално искуство со покер-турнеја и во оваа игра, можете да играте професионални игри како покер на покер, на последната табела на WPT, во овој нов режим на турнири во WPT. Во оваа игра, ќе добиете највисока функција на удели и најголеми исплати, а оваа игра има големи можности за купување, што значи дека можете да освоите уште повеќе виртуелни чипови за секој турнир што го играте.

10. DH Texas Poker – Texas Hold’em Андроид

  Најдобри игри со покер за Android

Тоа е уште една одлична игра за покер креирана од DroidHen и е една од најпрестижните брендови за покер што ги зголемува влоговите со своето автентично искуство. Во оваа игра, можете да се натпреварувате за да ги освоите сите финални награди во покер. Оваа игра има и функција за ВИП програма и можете да уживате да заработувате профити во игра. Оваа игра има многу повеќе карактеристики и е официјално овластена за игра како регионално искуство со таблети.

11. Покер игри: Светски покер клуб Андроид

Најдобри игри со покер за Android

Crazy Panda Mobile ви нуди одлична игра за покер и е најдобрата игра за покер што доаѓа со функција на турнири во Холдем, бесплатни бонуси и чипови. Во оваа игра, можете да играте на Интернет со пријателите и семејството. Оваа игра нуди бесплатни чипови и многу други луксузни бонуси. Оваа игра има седмични турнири и има одлики на турнирите во Сит-н-го и карактеристики на светскиот турнир во покер. Пробај сега!

12. Governor Of Poker2- Офлајн игра на покер Андроид

  Најдобри игри со покер за Android

Ова е игра од Youda Games Holding B.V. и тоа е најдобриот покер за texas hodem и можете да ја играте оваа игра со часови. Оваа игра има околу 27 прекрасни простории за казино во околу 19 неверојатни градови во Тексас Холдем и може да добиете приближно 5 одлични средства за покер. Пробај сега!

13. Texas Hold’em и Omaha Poker: Pokerist на KamaGames Андроид

  Најдобри игри со покер за Android

Исто така, тоа е вистинска игра за покер на Texas Hold’Em, Омаха и многу повеќе. Оваа игра е една од најпрестижните брендови за покер што го зголемува облогот со своето автентично искуство. Во оваа игра, можете да се натпреварувате за да ги освоите сите финални награди во покер.

14. Гувернер на покер 3- Тексас Холдем преку Интернет казино Андроид

Најдобри игри со покер за Android

Ова е игра од Youda Games Holding B.V. и тоа е најдобриот покер за texas hodem и можете да ја играте оваа игра со часови. Можете да уживате во најдобрите турнири со мултиплеер картички и да ги зголемите влоговите и да имате шанса да го освоите џекпотот и да можете да се збогатат.

15. Texas Holdem Poker Pro Андроид

Најдобри игри со покер за Android

Тоа е игра Geaxgame и е одлична бесплатна игра покер-клуб на покер во Тексас Холдем од целиот свет. Оваа игра има одлики за разговор во живо, лични аватари, игри со ринг, турнири во sit-n-go и може да имате шанса да освојувате бесплатно злато секој ден и исто така има одлики за цртање на лотарија и многу повеќе.

заклучок

Ова се најдобрите игри за покер за Android / iPhone 2019, кои се колекција на најпрестижниот бренд покер што ги зголемува влоговите и можете да се натпреварувате за да ги освоите сите финални награди во покер. Како, споделете и коментирајте за која покер игра ви се допаѓа најдобро! Ви благодарам

15-те најдобри игри со покер (Android / iPhone) 2019 1

 • 15-те најдобри покер игри (Android / iPhone) 2019 година – 27 јули 2019 година
 • 15-те најдобри игри за пополнување на бои (Android / iPhone) 2019 година – 27 јули 2019 година
 • Најдобро време за објавување на упатството за Инстаграм во август 2019 година – 26 јули 2019 година.
 • 15-те најдобри игри со казино (Android / iPhone) 2019 година – 25 јули 2019 година
 • Топ 2765+ најдобри наслови на Instagram јули 2019 година (момчиња / девојчиња) – 25 јули 2019 година
 • 15-те најдобри игри со Судоку (Android / iPhone) 2019 година – 24 јули 2019 година
 • Комплетен список на забранети Instagram #Hashtags 2019 – 24 јули 2019 година
 • 15-те најдобри игри за препознавање писма (Android / iPhone) 2019 година – 23 јули 2019 година
 • Како брзо да конвертирате кое било видео во MP4 со WinX HD Video Converter Deluxe? – 22 јули 2019 година
 • 15-те најдобри игри со Monster Truck (Android / iPhone) 2019 година – 22 јули 2019 година

Погледнете ги сите натписи