25 привремено бесплатни и 38 апликации и игри за продажба, вклучувајќи Величество и Величество: Северно Кралство

25 sementara gratis dan 38 aplikasi dan game yang dijual, termasuk Majesty dan Majesty: Kerajaan Utara

Добредојдовте во првата август колекција за продажба апликации Денешниот список е доста долг и содржи неколку важни артикли, вклучувајќи ја и фантастичната SIM игра со фантастика (и многу добра) и продолжението на „Трговците“. Itе го најдете со задебелување подолу.

Бесплатно

Апликација

 1. единица Мери – Офлајн конвертер за единици за материјал 0,99 $ -> Бесплатно; Продажбата истекува за 3 часа
 2. Англиски за сите! Про 0,99 УСД -> Бесплатно; Продажбата истекува за 1 ден
 3. Без оглед … Список на глас за правење 1,49 $ -> Бесплатно; Продажбата истекува за 2 дена
 4. Преведувачки италијански-англиски 0,99 $ -> Бесплатно; Продажбата истекува за 4 дена
 5. Корејски-англиски преведувач 0,99 $ -> Бесплатно; Продажбата истекува за 4 дена
 6. RubikCalcPRO: Програмибилен калкулатор (PRO) 2,49 $ -> Бесплатно; Продажбата истекува за 4 дена
 7. Изложба на спортски автомобили VR Tuning, 0,99 $ -> Бесплатно; Продажбата истекува за 4 дена
 8. Знамиња за фотографии 0,99 $ -> Бесплатно; Продажбата истекува за 5 дена
 9. Uprice Light – брз офлајн конвертор на валута 0,99 $ -> Бесплатно; Продажбата истекува за 6 дена

Конкуренција

 1. Toy Of War 0,99 $ -> Бесплатно; Продажбата истекува за 2 дена
 2. Шампион за пребарување на зборови PRO 2,49 УСД -> Бесплатно; Продажбата истекува за 2 дена
 3. Мелени тули 0,99 $ -> Бесплатно; Продажбата истекува за 3 дена
 4. Скокања 3,99 $ -> Бесплатно; Продажбата истекува за 4 дена
 5. 4Goats Forever 1,49 $ -> Бесплатно; Продажбата истекува за 5 дена
 6. Демонг Хантер ВИП – Акција RPG 2,49 УСД -> Бесплатно; Продажбата истекува за 6 дена
 7. Демонг Хантер 3 – 0,99 УСД Акција RPG -> Бесплатно; Продажбата истекува за 6 дена
 8. Дот херои – ВИП издание 0,99 $ -> Бесплатно; Продажбата истекува за 6 дена
 9. Соберете плочка 0,99 $ -> Бесплатно; Продажбата истекува за 6 дена
 10. Fit Toon – Серија 1 0,99 $ -> Бесплатно; Продажбата истекува за 6 дена
 11. Простор стрелец: Alien vs Galaxy Attack (Премиум) 0,99 $ -> Бесплатно; Продажбата истекува за 6 дена
 12. Lifeивот или Смрт: Зомби Опстанок Про 0,99 УСД -> Бесплатно; Продажбата истекува за 7 дена

Иконски пакувања и прилагодувања

 1. Hexadark – Hexa Icon Pack 0,99 $ -> Бесплатно; Продажбата истекува за 1 ден
 2. Иконски пакет Horux Black – Pixel Icon Pack 1,49 УСД -> Бесплатно; Продажбата истекува за 1 ден
 3. Пакет икона ColorX 0,99 $ -> Бесплатно; Продажбата истекува за 2 дена
 4. Во живо позадина на Titanic 3D Pro 0,99 $ -> Бесплатно; Продажбата истекува за 2 дена

Продажба

Апликација

 1. Формации за англиски зборови 1,49 $ -> 0,99 $; Продажбата истекува за 5 дена
 2. Lucidly Pro: Dream Journal & Lucid Dreaming Helper $ 3,00 -> 1,49 $; Продажбата истекува за 6 дена
 3. ColEm Deluxe – Комплетен ColecoVision емулатор 3,99 $ -> 1,99 $; Продажбата истекува за 7 дена
 4. FullyRaw од Кристина 3,99 $ -> 1,99 $; Продажбата истекува за 7 дена
 5. Ученик за растојание од ученик PD за VR очила и слушалки 4,49 $ -> 2,49 $; Продажбата истекува за 7 дена

Конкуренција

 1. Неговото Височество: Фантазија Кралство Сим 1,99 $ -> 0,99 $; Продажбата истекува за 3 дена
 2. Ваша чест: Северна експанзија од 1,99 $ -> 0,99 $; Продажбата истекува за 3 дена
 3. Престрелка на Кеш Ајленд 1,99 $ -> 0,99 $; Продажбата истекува за 3 дена
 4. Игра со карти за соработка во Дрезден Даулс 6,99 $ -> 3,99 $; Продажбата истекува за 4 дена
 5. Word Chess PRO 1,99 УСД -> 0,99 $; Продажбата истекува за 4 дена
 6. Пополнете го загатката со PRO 2.95 $ -> 1,99 $; Продажбата истекува за 5 дена
 7. Авиокомпанијата магнат Делукс 5,72 $ -> 3,49 $; Продажбата истекува за 6 дена
 8. Кодекс на победата – стратегија заснована на наука засновани на науки 4,49 $ -> 1,49 $; Продажбата истекува за 6 дена
 9. Dark Rage: Ultimate 1,99 $ -> 1,28 $; Продажбата истекува за 6 дена
 10. Пополнете крстозбор PRO-no Ads, Word fit games 3,45 $ -> 1,99 $; Продажбата истекува за 6 дена
 11. Заштитникот од 2,99 $ -> 0,99 $; Продажбата истекува за 6 дена
 12. Притиснете Blox 1,99 $ -> 0,99 $; Продажбата истекува за 6 дена
 13. Star Trader: Граница 6,99 $ -> 3,99 $; Продажбата истекува за 6 дена
 14. Кој си ти, господине Купер? 1,49 $ -> 0,99 $; Продажбата истекува за 6 дена
 15. Anhui Mahjong Solitaire Saga 5,49 $ -> 1,99 $; Продажбата истекува за 7 дена
 16. Скршен збор PRO 1,99 $ -> 0,99 $; Продажбата истекува за 7 дена
 17. Blast Mahjong Solitaire од 5,49 $ -> 1,99 $; Продажбата истекува за 7 дена
 18. Mahjong Star Pro 5,49 $ -> 1,99 $; Продажбата истекува за 7 дена
 19. Shadow Nobunaga (RPG Ninja) 4,99 $ -> 2,49 $; Продажбата истекува за 7 дена
 20. Тестови и практики за претпоставки на УЈП 2,19 $ -> 0,99 $; Продажбата истекува за 7 дена
 21. Pyramid Solitaire Asia Pro 5,49 $ -> 1,99 $; Продажбата истекува за 7 дена
 22. Shattered Plane: Game-based Strate-Game: 4,99 $ -> 2,49 $; Продажбата истекува за 7 дена
 23. Избега пасијанс зандана 5,49 $ -> 1,99 $; Продажбата истекува за 7 дена
 24. Бегство Solitaire Dungeon Escape 2 5,49 $ -> 1,99 $; Продажбата истекува за 7 дена
 25. Последниот воен командант 9,99 $ -> 4,99 $; Продажбата истекува за 7 дена

Иконски пакувања и прилагодувања

 1. Пакет за круг – икона 1,49 $ -> 0,99 $; Продажбата истекува за 3 часа
 2. Лукс светлина – пакет икони 1,99 $ -> 0,99 $; Продажбата истекува за 2 дена
 3. Gyro соларен систем 3D 2,49 $ -> 1,49 $; Продажбата истекува за 5 дена
 4. Пролетни цвеќиња во живо на природата XL 5,99 $ -> 0,99 $; Продажбата истекува за 6 дена
 5. Природа на паралакса: Летен ден XL 3D Gyro Позадина од 5,99 $ -> 0,99 $; Продажбата истекува за 6 дена
 6. Пролетни цвеќиња 3D Паралакс Про 5,99 $ -> 0,99 $; Продажбата истекува за 6 дена
 7. Water Touch Pro Parallax Live Wallpaper од 5,99 $ -> 0,99 $; Продажбата истекува за 6 дена
 8. Летна глуварче позадина во живо 1,99 $ -> 0,99 $; Продажбата истекува за 7 дена