3Д печатење на графт млечни нишки

Art 3D printing filament

Уметноста на печатење на 3Д нишки

Новите премија за печатење со 3Д печатење се лансирани преку Kickstarter, кој е специјално формулиран за креативни уметности и соодветно е именуван за уметнички нишки. Создаден од дизајнерот на ентериер и архитект Даглас Ларсен, Art Filament е специјално создаден со уметници кои размислуваат да понудат висококвалитетни нишки во палета курирана со 10 бесплатни бои, нудејќи завршен допир. Погледнете го воведното видео подолу за да дознаете повеќе за неговиот состав и завршување.

„Нашите производи имаат две различни шеми за брендирање. Производите што ќе ги испратиме на почетокот на оваа кампања Kickstarter ќе бидат спакувани во нашето брендирање алфа и ќе се продадат по почетна цена, со попуст. Откако инвентарот е целосно распродаден, ќе започнеме со испраќање на производи што се пакуваат во нашата ажурирана марка, прикажана погоре. Ова може да се збуни во некои клиенти од почеток, но останат уверени, тоа е истиот премија за уметност во филмот внатре! “

Филмската уметност сега е достапна од Kickstarter како PLAm. 1.75мм и 3мм влакно за 3Д принтери, што даваат мат финиш и курирани избори за боја. Префрлете се на официјалната страница на проектот Kickstarter следејќи го линкот подолу за дополнителни детали, спецификации и целосен список на сите достапни опции за закажување.

Извор: Kickstarter

Најновата понуда за гаџети на Геки