3 од најретките игри со iPhone во 2014 година

3 game iPhone paling langka di tahun 2014 1

Не пропуштајте ги 3 најчудните игри во 2014 година достапни на App Store за iPhone

Веќе знаеме дека во App Store, продавницата за апликации од Apple, има игри и игри. Јасно е дека креативноста на развивачите е бесконечна и тоа ги насочува да создадат голем број на наслови, бесплатни и платени, што корисниците можат да ги преземат на своите iPhone и iPads. Толку креативноста понекогаш ги тера програмерите да започнат неколку ретки игри и 2014 година нема да се намали, Потоа ве оставаме со најретката игра за iPhone минатата година.

3 од најретките iPhone игри во 2014 година 2

Потоа ве оставаме со Ретка игра, наменета за iPhone и iPad, достапно на продавницата со апликации од Apple.

Битка мачки

Можеби една од најизонирачките игри во 2014 година, Битка мачки Ова е игра која е преземена 10 милиони пати. Оваа игра е бесплатна за игра, достапна за iOS и Android уреди, која ни овозможува да водиме армија од мачки која мора да ја браниме за да ги одбраниме своите редови, со што ќе се добие нова сила и ќе добие можност за комбинирање на некои мачки со други мачки за да се добие силата на мачките далеку супериорна во однос на другите. Стилот на игра е сличен на познатиот Plants vs Zombies.

Со битските мачки, неколку мачки ќе се соочат едни до други за да ја чуваат кулата која не е безбедна и ќе падне. Освен тоа, мора да се соочите со многу мисии.

МТН

Планина Ова е веројатно една од најпродаваните игри во 2014 година. Оваа универзална апликација, достапна за iPhone, iPad и iPod touch, исто така има и компјутерска верзија.

Оваа игра нема режим на игра што може да се објасни затоа што корисникот ќе дејствува како Бог, па можете да го направите она што го сакате, ова е една од наједноставните игри каде што не треба да правите движење.На МТН ќе бидете пред вашата планина , во форма на конус, гледајќи како метеорите се подготвени да паднат, оган ќе изгори, шумите, реките и рибите оживуваат, но без мешање. Покрај тоа, можете да уживате во музичката компанија Зен.

Попаметен од тебе

На последното место ви оставаме игра Попаметен од тебе, Апликација што ќе ни овозможи да покажеме колку сме паметни против нашиот непријател. Оваа игра се заснова на способноста на играчите да можат да ја откријат вистината или лагите кажани од непријателот. Ова ќе биде можно затоа што апликацијата е редизајн на кинескиот црница на црница, исто така ве води низ упатството што детално објаснува како работи играта, обидувајќи се да погодите што ќе прават вашите противници.

Дали веќе ги знаете овие игри? Дали знаете за други ретки игри со iPhone? Ако е така, известете ги кои се најретките iPhone игри во 2014 година.