300 до 600 Mbps бесплатно

O2

О2 им даде добра вест на своите корисници денес, а тоа е операторот „бела етикета“ Мовистар утре ќе ја удвои брзината на интернет-врската корисници, кои ќе имаат брзина на преземање и да испраќаат 300 Mbps за да уживаат 600 Mbps, брзината што до сега компанијата ја напушти исклучиво Movistar, така што корисниците на Movistar со 600 Mbps симетрично сега можат да ја доведат доколку сакаат O2 да одржува брзина и да ги намали трошоците за сметки.

 O2

Додека утре ќе започне со зголемување на брзината, ќе запрепасти, така што се очекува во максимална временска рамка три недели Сите клиенти виделе дека нивната брзина се размножува. На овој начин, О2 ќе понуди врска со влакна 600MB симетрично и мобилни канали со неограничени повици и 25 GB податоци од 50 евра месечно.

“Здраво

Како што знаете, ние ви пишуваме само кога имаме нешто многу важно да ве информираме за вашата услуга и ова е една од тие можности.

Willе ја удвоиме брзината на влакната, што ќе се промени од симетрично симнување од 300 Mb до 600 Mb.

Оваа надградба ќе се изврши автоматски, без да имате ништо, или побарајте го или регистрирајте секаде. Ниту тоа е привремена промоција.

Ова е дефинитивен случај и, се разбира, не влијае на цената на вашиот курс, кој ќе остане ист како и обичнод, 50 евра (со вклучен ДДВ) секој месец, без измени, без скриени такси и без користење на децимали кои завршуваат во „запирка 99“. Не сакаме да ја навредуваме вашата интелигенција.

Ако изнајмивте дополнителни мобилни канали, карактеристиката или цената останува непроменета.

Ова зголемување на брзината ќе го започнеме утре и тоа ќе биде распоредено сè повеќе на сите наши клиенти, тоа е процес кој може да трае помеѓу една и три недели. Бараме и ви благодариме за трпеливоста, бидејќи ова е важно подобрување и му е потребен развој на мрежата. “