5 најдобри апликации за преземање на видео за Android

5 mejores aplicaciones de Descarga de videos para Android

Од апликацијата YouTube, можеме да зачуваме видеа во офлајн режим, но понекогаш тоа не е доволно за нас. Сите видеа што се зачувани во офлајн режим можат да ги слушаат додека немате интернет. Понекогаш сакаме да преземеме свои видеа за да уредиме или направиме нешто друго. И ова не може да се случи на YouTube. Значи, во овој вид случаи, можете да користите некоја друга апликација од која можете да преземате видеа.

Може да користите многу апликации за преземање видеа на YouTube или многу други популарни веб-страници за споделување видео. Тука ги наведовме најдобрите апликации за преземање на видео за Android. Сите овие апликации можат да се користат за преземање видеа од која било популарна веб-страница како Фејсбук, Твитер, Инстаграм и многу повеќе.

5 најдобри апликации за преземање на видео за Android

Повеќето од нив знаат дека по дифолт Андроид ја блокира инсталацијата на апликации кои не се на Google Play Store. Значи, пред да ги користите овие апликации, треба да ја овозможите инсталацијата на апликацијата од други извори. За тоа, треба да отидете во Поставки и потоа во Безбедност. Кликнете на ” Непознати извори „И потоа кликнете на ОК.

Најдобрите апликации за преземање видео-андроид за Android

1. Видеоред

Videoder е популарна апликација за преземање на видео за Android. Оваа апликација ви овозможува да преземате видеа од повеќе од 20 веб-страници како што се Facebook, YouTube, Twitter, Instagram, итн. Додека зборувате за YouTube, можете да ги пренесувате видеата и исто така да ги преземате во сите формати и квалитет. Оваа апликација го има најдобриот кориснички интерфејс (UI). Нема да имате никакви проблеми во оваа апликација, бидејќи сè изгледа чисто и управливо. Со помош на оваа апликација, вие не само што може да преземате видеа, туку можете да преземате или стримувате музика од SoundCloud, YouTube, VK бесплатно. Музиката ќе се преземе во формати Mp3 и M4a со оваа апликација.

5 најдобри апликации за преземање на видео за Android

Апликацијата Videoder доаѓа со многу одлични опции и опции, вклучувајќи брзо преземање, прекрасни теми и ноќен режим. Преземете ја апликацијата Videoder од својата официјална веб-страница или можете да ја преземете од дадената врска.

Како да преземате видеа од Videoder?

 • Прво, преземете ја апликацијата од дадената врска.
 • Отворете го YouTube
 • Пребарај за кое било видео што сакате да го преземете
 • Кликнете на копчето за преземање и одберете ја врската за преземање.
 • Изберете го формат на видео
 • Исто така, можете да го споделите видеото на YouTube на Videoder и да го преземете видеото откако ќе се појави врската.
Преземете видео-видео за Android

2. Snaptube

Snaptube е сигурна апликација. Корисничкиот интерфејс е одличен и е организиран од популарни страници, видеа и популарни категории. Можете да направите пребарување на YouTube директно од лентата за пребарување. Оваа апликација делува како брз преземач на YouTube за Android и можете да го изберете квалитетот на видеото додека го преземате.

5 најдобри апликации за преземање на видео за Android

Со оваа апликација, преземените видеа можете да ги споделите на Фејсбук, Твитер, Инстаграм и многу повеќе. Видеата што ќе ги преземете автоматски се зачувуваат во меморијата на вашиот уред и можете да ги гледате датотеките во категории музика и видео.

Како да преземате видеа на YouTube користејќи Snaptube

 • Прво, преземете ја апликацијата Snaptube од дадената врска.
 • Отворете ја апликацијата и одберете ја страницата за мобилни YouTube
 • Пронајдете го видеото
 • Изберете го видеото и кликнете на копчето за преземање од десната страна
 • Изберете го квалитетот на видеото што го сакате
 • Тоа е! Вашето видео се презема.

Може да ја преземете и апликацијата Snaptube од неговата официјална страница. Бесплатно е, но има реклами. Можете исто така да го преземете видеото од дадената врска.

Преземете Snaptube за Android

3. VidMate

VidMate е исто така најдобрата апликација за преземање видео за Android. Има толку одлични одлики, има функција каде што корисниците можат да создадат шифриран простор за да ги сокријат видеата. Оваа апликација се смета за лесна за употреба и многу моќна алатка за Android за преземање на кое било видео. Има различен формат како HD формат и други поставувања за низок квалитет се исто така достапни.

5 најдобри апликации за преземање на видео за Android

Оваа апликација е компатибилна со повеќето страници за споделување видео и аудио. Преземете повеќе од едно видео истовремено.

Како да преземате видеа на YouTube на Android со помош на VidMate?

 • Прво, преземете ја апликацијата од дадената врска
 • Кликнете на иконата YouTube
 • Пронајдете го видеото што сакате да го преземете.
 • Кликнете на црвеното копче за преземање.
 • Изберете го квалитетот и кликнете на опцијата Преземање.

Преземете Vidmate за Android

4. YT3 Youtube преземач

YT3 е едноставен преземач на Android за YouTube. Со оваа апликација, можете да преземате видеа на YouTube во формат MP3 и Mp4. Има кориснички интерфејс што е лесен за ракување. Постои копче за преглед што ви овозможува да слушате песна пред да ја преземете.

5 најдобри апликации за преземање на видео за Android

Она што ќе го преземете ќе биде зачувано во папката за преземање и ќе ви овозможи побрза брзина на преземање. Покрај тоа, ги прикажува и стиховите додека слушате музика. Можете исто така да преземете со низок или висок квалитет. Оваа апликација само презема музика и видеа од YouTube.

Како да преземате видеа на YouTube користејќи YT3 Downloader

 • Преземете ја апликацијата од дадениот линк
 • Отворете и побарајте го видеото
 • Изберете MP3 или MP4 опција за преземање датотеки
 • Може да го прегледате аудио пред да го преземете
 • Исто така, можете да го споделите видеото од апликацијата YouTube на YT3 за да го преземете.

Преземете го YT3 преземачот

5. KeepVid

KeepVid е најдобрата апликација за преземање на видео за Android. Се здоби со голема популарност во последниве години. Има толку многу места за споделување видео. Оваа апликација ви овозможува да преземате видеа и да ги гледате во офлајн. Има многу популарни веб-страници за споделување видео и музика, кои се движат. Видеата може да се преземат во кој било опсег на квалитет од 144p до 4K. Без да користите апликација од трети страни, ви овозможува да преземате како MP3-датотека.

5 најдобри апликации за преземање на видео за Android

Апликацијата KeepVid е бесплатна за преземање, но рекламите ќе дојдат. Може да купите и премиум верзија ако не сакате реклами. Имате веб-страница која спроведува анкета за да откриете од кои веб-страници луѓето преземаат најмногу видеа од.

Како да преземате видеа на YouTube на Android со помош на KeepVid?

 • Прво, преземете ја апликацијата од дадената врска.
 • Отворете ја апликацијата YouTube на неа.
 • Пронајдете го видеото што сакате да го преземете.
 • Изберете го видеото и кликнете на синото копче
 • Изберете го посакуваниот квалитет и вашето видео ќе започне да се презема.

Преземете го KeepVid за Android

ЗАКЛУЧОК!

Некои ситуации се случуваат кога луѓето сакаат да преземаат видеа од популарни веб-страници, но не знаат од каде да ги преземат. Затоа, наведовме некои од најдобрите апликации од каде можете да преземате видеа по ваш избор. Сите овие апликации не се достапни на Google Play Store, затоа не барајте ги таму.

Ние исто така ја даваме врската за преземање за да ја олесниме вашата работа. Ако сакате да преземете кое било видео, мора да користите една од овие апликации. Се надеваме дека ви се допаѓа оваа статија и ќе ви биде корисна. Останете со нас за повеќе ажурирања.