5 најдобри апликации слични на Foxfi во 2019 година

5 најдобри апликации слични на Foxfi во 2019 година

Овие се главните алтернативи на Foxfi за Android и iPhone наведени со нивните главни предности и апликации, во форма на прегледи.

Сè уште не сте запознати со што е Фоксфи и неговата употреба? Нема проблем, со овој водич за апликацијата за жариште што е толку позната, ќе можете да разберете како подобро да го испратите Wi-Fi и Bluetooth сигналот до сите околу вас, со сите овие клонови на Foxfi што можат да се најдат на Интернет, и тоа што го поставивме на една страница, за да ви заштедиме работа и време.

Што е Фоксфи

Без купување план за врска од нивниот провајдер, не беше можно за повеќето оператори да станат индивидуална пристапна точка за други мобилни телефони, таблети и уреди поврзани Wi-Fi. Со зголемената популарност, оригиналниот Foxfi стана зависност од луѓе, кои сега би можеле да го испратат својот интернет сигнал или да им дозволат на своите пријатели да користат Bluetooth, со тоа што ќе се искорени од нивниот уред.

Постојат многу предности покрај тоа што не стекнете план за сидро при користењето на оваа апликација. На пример, други електронски уреди како компјутери не треба да инсталираат ништо за да можат да го користат сигналот што се емитува од нивниот Android телефон, сега дури и можно за iPhone со овие копии на Foxfi. Подолу се дадени неколку одлични одлики за Foxfi, кои ќе ги споредиме со другите слични апликации на нашата листа.

 • Официјална веб страна: http://foxfi.com
 • Преземете Foxfi за Android.
 • Може да си како,

 • 10 основни апликации за вкоренетиот Android
 • Топ 10 апликации како WhatsApp
 • Топ 10 апликации како showbox за да гледаат филмови на Интернет
 • Што можам да направам со Foxfi?

  Врската овозможена со оваа апликација во основа поддржува секаков вид на уред од сите марки таблети до конзоли за видео игри како Wii и Xbox. Откако ќе се поврзете, не треба да се плашите, бидејќи вашиот WPA2 е заштитен и сигурен како и секоја Интернет врска со модемот.

  Најдобро од сè, можете да направите повеќекратни врски во исто време, без да оставите ниту еден од нозете да чекаат да дојде и неговиот ред. Во основа имаме:

 • Безбедна врска (WPA2);
 • Повеќекратни врски;
 • Работи со Android
 • Гаранција за враќање на парите (30 дена);
 • Прифатете ги сите уреди.
 • За жал, бесплатната верзија на Foxfi, сега дел од апликацијата PdaNet +, е ограничена и ќе ја наруши употребата, барајќи да го рестартирате. Тоа е огромно разочарување и недостаток на неговата употреба и дефинитивно причина за употреба на една од алтернативите за Foxfi за 2019. Иако не постои начин да се знае со сигурност дали ќе работи со вашиот оператор, тие нудат 30 дена како гаранција за враќање на парите. Ајде да погледнеме во слични апликации веднаш по следниот пасус.

  Зошто би ја инсталирале Foxfi или неговите алтернативи?

  Денес бизнисите сакаат да остварат профит, тоа е обврска и очигледна изјава. Бидејќи сите уживаат да ја поврзат својата Интернет врска, преку Wi-Fi сигнал или да користат свои податоци, звучеше како можност за благослов за компаниите што нудат телефонски услуги.

  Наместо да ги плаќате, инсталирајте апликација како Фоксфи и направете го вашиот мобилен телефон да дејствува како пристапна точка, без да искоренувате или да платите дополнителни такси. Постојат различни опции, од бесплатни и едноставни до посложени, богати со карактеристики и малку поскапи апликации.

  Изберете го оној што најмногу одговара на вашите потреби, за мал или голем сигнал за пристапна точка и инсталирајте го на вашиот Android или iOS според вашите потреби. Овие се главните причини за инсталирање на Foxfi или која било од најдобрите алтернативи на 2019 што ви ја претставуваме на оваа листа.

  5-те најдобри алтернативи за апликацијата Foxfi од 2019 година: Споделете WiFi Hotspot сега!

  Дали се плашите дека промената на сопственоста на оваа важна апликација ќе влијае на вашата Wi-Fi или Bluetooth пристапна точка? Користете една од избраните апликации за Android или iPhone што е слична на Foxfi и продолжете да го испраќате сигналот до пријателите и семејството. Ајде да погледнеме во списокот што го подготвивме за вас:

  Бесплатно за активно HotspotforiPhone.

  Само MyWi iPhone

  За навивачите на Apple кои бараат алтернатива Foxfi затоа што немаат уред со Android, ова е една од најдобрите опции на пазарот, за оние кои не сакаат да плаќаат дополнително за лиценцата.

  Неопходно е да се jailbreak уредот Apple, со инсталирање на Cydia. Откако ќе се инсталира, мора да ги следите упатствата на страницата за преземање што ние ја нудиме.

  И iPad и iPhone можат да се користат како точки за пристап за Wi-Fi, USB и Bluetooth. MyWi исто така прифаќа многу врски во исто време, е лесен за употреба и нуди бесплатен пробен период.

  Само IPhone MyWi: Професионалци

 • Повеќекратни врски;
 • Прифатете дека многу уреди не се компатибилни со Wii;
 • Бесплатна проба;
 • Лесен за користење;
 • Се користи со iPhone.
 • Само за iPhone MyWi: Конс

 • Не работи со Android;
 • Исто така, има и лиценца за лиценца;
 • Бара jailbreaking на уредот.
 • (Преземање) Една страница за преземање на iOS со упатства:

  http://intelliborn.com/download.html

  EasyTether Pro

  Што се однесува до оние што бараат бесплатна алтернатива на Foxfi на Android што не ја прекинува нивната врска, се чини дека EasyTether е најдобрата опција. Верзијата на Лајт ограничува некои од можностите за поврзување, што може да биде повеќе од доволно за повеќето корисници. Оние што сакаат сите пристап и карактеристики мора да платат ниска цена за да ја добијат лиценцата за Про.

  Со оваа апликација, купена директно од Play Store Google, може да се поврзете со сите конзоли и уреди преку едноставен и директен интерфејс. Ажурирањата на платената верзија се доделуваат за живот, без дополнителни трошоци. Пред да ја купите, не заборавајте да ја пробате демо-верзијата Lite само за тестирање на вашиот телефон.

  EasyTether Pro: Добри страни

 • Повеќекратни врски;
 • Бесплатна верзија со помалку функции;
 • Прифаќа многу уреди;
 • Лесен за користење;
 • Работи со Android
 • Бесплатни ажурирања.
 • EasyTether Pro: Конс

 • Исто така, има трошок за лиценца за целата верзија.
 • Преземете го EasyTether за Android:

  https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.easytether.pro

  Само iPhoneModem iPhone

  Името што сугерира е очигледно дека оваа апликација за врски е подготвена за употреба со уреди со iOS. Нашиот втор избор за луѓе кои сакаат апликација слична на Foxfi за iPhone, исто така има одлични карактеристики кои можат да ги задоволат нивните потреби.

  Тој е целосно тестиран со сите уреди од верзијата 2.0 од 2008 година, што е пред повеќе од една деценија. Тоа, рече, група обожаватели на Apple нема да има проблем да ја споделат нивната поврзаност помеѓу пријателите и семејството користејќи iPhoneModem. И покрај тоа што споделувањето на Интернет е лесно со оваа апликација, исто така, треба да се пробие и инсталира jailbreak преку Cydia, што можеби не е толку забавно за некои корисници. Сепак, тоа е валидна замена за Фоксфи.

  Само iPhoneModem iPhone: Добри страни

 • Повеќекратни врски;
 • Бесплатна верзија;
 • Ги прифаќа сите уреди со iOS од 2008 година;
 • Лесен за користење;
 • Таа работи со iPhone.
 • Само iPhoneModem iPhone: Конс

 • Исто така, има трошок за лиценца за целосната верзија;
 • Бара jailbreak;
 • Потсетник за регистрација.
 • Преземање: iOS според упатствата за jailbreak:

  http://www.iphonemodem.com/

  Рутер за Wi-Fi Tether

  Престанете да наплаќате повеќе секој месец за споделување на сигналот со точката за пристап до мобилен телефон. Со оваа едноставна и корисна алтернатива на Foxfi, ќе овозможите врзување за многу ефтина цена, што се плаќа само еднаш.

  Има поддршка за три различни јазици и за повеќето постојни уреди, вклучително и конзоли за видео игри. Започнете да испраќате Wi-Fi на вашите пријатели со само неколку кликања и тие се подготвени да одат. На страницата со апликации, можете да проверите неколку совети за смена на проблеми за да бидете сигурни дека некои уреди, кои обично на почетокот покажуваат проблеми, работат правилно. Одете таму и прочитајте го пред да ја преземете, само така нема да ве изненадите штом се појави грешка.

  Рутер за Wi-Fi тетер: Добри страни

 • Можеби ви треба корекција на грешки;
 • Лесен за користење;
 • Работи со Android
 • Рутер за Wi-Fi Tether: Конс

 • Тоа е платена верзија.
 • Ограничена на Wi-Fi.
 • Преземете Wi-Fi Tether рутер за Android:

  https://play.google.com/store/apps/details?id=net.snclab.wifitetherrouter

  5 Најдобри апликации слични на Фоксфи во 2019 година 1

  Оваа алтернативна апликација е наједноставната што може да ја пронајдете да ги наведете со сите најдобри клонови на Фоксфи на Интернет за 2019 година. Таа дури и нема интерфејс, во основа се вклучува и исклучува со еден клик и не може да биде поедноставно од тоа .

  Единствената дозвола што тој ја бара од телефонот е пристапот до Wi-Fi, бидејќи тоа е единствената цел и целта на Tethering. Прекинувач. Откако ќе имате пристап, вие врзете пристап до сите луѓе околу вас кои ја добиваат вашата тајна лозинка. Исто така, ви овозможува нормален Wi-Fi веднаш штом ќе го исклучите. Едноставно, но не и задолжително за сите слични апликации на пазарот. И најважно од сè: тоа е потполно бесплатно!

  Преклопник за прицврстување: добрите

 • Бесплатна верзија;
 • Мека опција;
 • Работи со Android
 • Прекинувач за врзување: Конс

 • Можеби е прецизно за некои луѓе;
 • Ограничена на Wi-Fi.
 • Преземи Tethering Switch за Android:

  https://play.google.com/store/apps/details?id=jp.gr.java_conf.taketake.tethering

  заклучок

  Паметните луѓе секогаш развиваат нови решенија и апликации за да им го олеснат животот на другите корисници. Одлична нова идеја, поголемиот дел од времето на почетокот бесплатно, заштедува време и пари за луѓе со слични потреби. Фоксфи заврши како што тоа го знаеме и беше зафатено, создавајќи нова програма наречена PdaNet + Foxfi, која веќе не е бесплатна и сè уште има многу опции за понуда.

  За оние луѓе на кои не им е исплатено да плаќаат за услугата за услуга за врски или дури и за корисници на iOS уреди кои не се компатибилни со новиот Foxfi, донесовме список со 5 апликации. Од нив, барем една треба да биде доволно за нашите читатели. Навистина се надеваме дека ова е точно и со задоволство ќе продолжиме да ви даваме повеќе алтернативни решенија. Збогум за сега!