8 полначи кои се компатибилни со брзо полнење 3.0 и 4.0

8 pengisi daya yang kompatibel dengan Pengisian Cepat 3.0 dan 4.0 pengisian cepat

Една од најпопуларните технологии за брзо полнење кај уредите денес е Брзо полнење. Благодарение на технологијата на Qualcomm, Уредот може да полни до 4 пати побрзо без да се загрозат перформансите на батеријата.

Зачленете се за да добиете најнови технолошки новости во вашето поштенско сандаче. Willе ви испратиме по една е-пошта на ден со резиме на наслови, трикови, споредби, прегледи објавени на нашата веб-страница.

Услуги понудени од Mailchimp

Но, за да ја искористат оваа динамика, и уредот и полначот мора да бидат компатибилни со оваа технологија. Значи, ако сакате да го замените полначот, не треба да ги заборавате овие детали. И за да ја поедноставиме вашата работа, собравме различни полначи што се компатибилни со последните две генерации: Брзо полнење 3.0 и 4.0

Полнач за автомобили AUKEY

Овој полнач е компатибилен со Qualcomm Брзо полнење 3.0 и дозволува да се полните до 2 уреди истовремено преку USB. Така можете да го користите со вашиот Apple уред (ако ја имате потребната врска) и компатибилен Android.

8 полначи компатибилни со брзо полнење 3.0 и 4.0 брзо полнење 1

Достапно е на Амазон за 13,99 евра.

JOOMFEEN полнач за wallидови

Ако барате нешто попрактично, можете да изберете за ова charиден полнач со 4 USB порти Компатибилен со брзо полнење 3.0. Така, можете да поврзете до 4 уреди ако сакате и полнете истовремено.

Ако имате уред кој е компатибилен со Quick Charge 2.0, можете да го поврзете со овој полнач со микро USB кабел. Ако не сте сигурни дали овој полнач го поддржува вашиот уред, можете да го прегледате описот на Amazon што го спомнува секој компатибилен модел. Достапно на 14,99 евра.

Домашни полначи на Белкин

Овој полнач компатибилен со брзо полнење 2.0, 3.0 и 4.0 ветува дека ќе наплаќаат до 50% од уредите за 15 минути.

8 полначи компатибилни со брзо полнење 3.0 и 4.0 брзо полнење 2

Можете да го користите и на компатибилен уред со Android и на iPhone 8 или повисок, доколку имате соодветен кабел. Достапно е на Амазон за 44,99 евра.

Полнач за Pazzimo

Ова е предлог за дигитални мигранти кои бараат полнач Компатибилен со брзо полнење на Qualcomm 4, иако тоа ќе биде корисно за уредите со брзо полнење 1.0, 2.0 и 3.0.

Itsе видите комплетен список на поддржани уреди во неговиот опис на Амазон, вклучувајќи Samsung, Xiaomi, HTC, LG, Nokia, Wiko, телефоните на Google и други. Цената е 27,99 евра.

Полнач за wallидови на замокот Скај

Ако барате полнач за патувања, погледнете го овој предлог. Тој е компатибилен со технологијата Quick Charge 3.0 интелигентна заштита за да се спречи прегревање и нуди меѓународна компатибилност.

8 полначи компатибилни со брзо полнење 3.0 и 4.0 брзо полнење 3

Достапно на Амазон за 11,39 €.

RAVPOWER полнач

Ако сакаш полнач за секогаш да носите во вашиот паричник или ранец Разгледајте ја оваа опција. Ова е мал полнач помал од 100 грама што е компатибилен со Quick Charge 3.0 со еден влез кога е достапен во пакувањето на уредот.

Тоа е едноставно и практично, ќе го најдете за 10,99 евра Amazon.

Повеќенаменски полнач AuKey

Ова е интересна опција за импровизирање на мобилна работна површина каде и да може Поврзете до 6 уреди: 2 порти се компатибилни со Quick Charge 3.0, а остатокот се компатибилни со технологијата AiPower.

8 полначи компатибилни со брзо полнење 3.0 и 4.0 брзо полнење 4

Овој USB-центар ќе го најде Амазон по цена од 29,99 евра

Полнач за автомобили во Белкин

Овој мал полнач Брз полнење 4,0 компатибилен, иако можете да го користите и со 3.0 и 2.0. Вие само го интегрирате во запалката и можете да имате полнач за патувањето без да се потпирате на други решенија. Оваа опција е достапна на Амазон за 32,99 евра.

Различни модели за употреба во различни околности. Сите споменати опции се достапни на Amazon, затоа не заборавајте внимателно да ги прочитате сите детални информации од производителот за да се осигурате дека производот ги задоволува вашите потреби.

И златното правило што секогаш мора да се применува при купување преку Интернет е да ги разгледате коментарите на корисниците и да ги објасните барањата за гаранција за да избегнете идни главоболки.

Други вести за … Полначи