Amazon ќе ви овозможи да изберете ден во неделата на кој ќе го испорачате пакетот

Amazon ќе ви овозможи да изберете ден во неделата на кој ќе го испорачате пакетот

🎯ЗАШТИТА и победи ДОБРА АМАЗОН! Придружете се на каналот OfferTech Telegram!

Amazon Day е новата иницијатива на е-трговијата гигант која ќе ви овозможи да изберете ден во неделата за да го примите пакетот за да ги оптимизирате и персонализирате испораките и да ве натераат да се најдете дома

Amazon ќе ви овозможи да изберете ден во неделата на кој ќе го испорачате пакетот

Амазон едноставно не може да застане и е подготвено да го шири резервација на испораките во даден ден во неделата.

Ден на Амазон е програмата што американскиот гигант за трговија е подготвена да ја започне во Соединетите држави, што ќе ви овозможи закажете го денот на испорака во текот на неделата, што ќе има за цел не само подобрување на испораките, но и од намалете ги емисиите на СО2.

Неколку дена, американските претплатници на Amazon Prime Prime, при пополнувањето на нарачката, успеаја да го изберат денот во неделата на кој може да се закаже навремена достава. Можно е закажете испорака со избирање од наредните 7 денасо што се оптимизираат испораките и се загадува помалку, до 50% во следните 10 години во делот за испорака.

Амазон во последниве години значително го намалува влијанието на пратките врз климата, не само на намалувањето на емисиите, туку и преку политиките кои подобрување на квалитетот на пакувањето, и многу други трикови. Во моментот Ден на Амазон достапно е само во Соединетите држави со можност за избор директно во количката.

Се надеваме на оваа услуга пристигнувате во Италија што е можно поскоро, затоа што закажувањето испорака на парцела или неколку парцели сите во еден ден или во временски слот не би било лошо, за да не се губи време на клиентот и да не се губи ниту време за курирот кој треба да помине одново ако не најде никој дома

Друга многу корисна функција што сигурно ќе слета со нас, но не наскоро, со можност за програмирање на денот на испорака за да можеме да се најдеме дома и да не дозволиме курирот да заврши.

🔔Дали ви треба помош или помош? Пишете ни на нашиот канал Телеграм >>> ТУКА!

📱Дали барате паметни телефони со попуст? Купете ги по најдобра цена натаму >>> Амазон!

– Зачувај со Понуда Техника на Телеграма: најдете го понуди за најдобра технологија!

– Ако сте гладни за вести, следете го YourLifeПоднесена на Google News: кликнете на вездата за да не додадете во вашите омилени!

САКАТЕ АМАЗОН МУЗИК СЕ БЕСПЛАТНО БЕСПЛАТНО? Пронајдете КАКО!