Amazon Kindle Unlimited како работи

All_dimensions__Amazon_Packaging ___ Flickr _ - _ Sharing_of_Photos_

🎯ЗАШТИТА и победи ДОБРА АМАЗОН! Придружете се на каналот OfferTech Telegram!

Поттикне Неограничен, неограничен пристап до книги и аудио книги. Еден вид Spotify, но за книги. Еве го новиот трик на Амазон

Поттикне Неограничено што е тоа

Бескорисно е да се негира: Бизнис моделот на Spotify работи одлично и го револуционираше светот на онлајн музиката, практично елиминирајќи го пиратството и дозволувајќи им на компаниите за снимање да се вратат на вистинскиот пат во време кога работите навистина одеа лошо за нив и за уметниците кои произведуваат песни и музика.

Ако моделот Spotify работи толку добро, зошто да не го извезуваме и во други сектори?

Оние на Амазон мора да имаат размислено истото од кога ја започнаа новата услуга Амазон поттикне Неограничен број, еден вид на Spotify за книги и аудио книги.

Поттикне Неограничен број всушност ќе ви овозможи да читај бесконечен број книги секој месец, плаќајќи месечна претплата само во стилот на Spotify.

Како поттикне Неограничен број на работи

Kindle Unlimited е нова услуга која ви овозможува да читате колку што сакате, избирајќи од над еден милион наслови, вклучително и повеќе од 30,000 на италијански јазик.

Слободно истражете нови автори, книги и жанрови, вклучително и фикција, романтични романи, трилери и трилери и многу повеќе.

може преземете до најмногу 10 наслови истовремено и прочитајте ги на сите уреди Kindle и на Android, iPad, iPhone, PC и Mac телефони или таблети преку бесплатните апликации за читање Kindle.

Поттикне Неограничен список со наслови

Сакате да дознаете Поттикне Неограничен каталог? Сакате да знаете кои Дали се достапни книги и аудио книги на Kindle Unlimited?

Можете да го видите целиот список на книги за читање за оваа услуга директно ОВДЕ

Поттикне Неограничен трошок

Значи ова Amazon Kindle Unlimited им нуди можност на сите заинтересирани страни да уживаат во неограничен пристап до голем каталог на книги против плаќање на месечна претплата, како што тоа го прави Spotify.

Amazon Kindle Неограничена цена тоа е навистина погодно и достапно за секого: само 9,90 евра месечно, исто како оној што го бара Spotify.

Дали ми треба Kindle уред за да користам Kindle Unlimited?

Не. Можете да ги прочитате насловите на изборот Kindle Unlimited на уредот Kindle или на вашиот паметен телефон, таблет или компјутер преку бесплатните апликации за читање Kindle.

Поттикне Неограничен број бесплатно

Ако сакаш обидете се поттикне Неограничен број бесплатно за еден месец, можете да одите директно ОВДЕ.

Може да го тестирате поттикне Неограничен број бесплатно за 30 дена и потоа одлучете дали да започнете да плаќате за претплата или да ја откажете целата.

На крајот на пробниот период, претплатата се претвора во платена претплата.

може откажете се во секое време.

Исклучете го поттикне Неограничен број

може откажете се од поттикне Неограничен број во секое време по овие индикации:

  1. Оди до Амазон со кликнување на оваа врска
  2. Пријавете се со вашата сметка
  3. Кликнете на влезот Сметки и списоци
  4. Во менито кликнете на Мојот поттикне Неограничен број
  5. Во делот Управувајте со претплатата кликнете на опцијата Отпишете се од поттикне Неограничен број
  6. Во новиот екран кликнете на Крајна регистрација

Направено. И еве видовме во еден момент како да се откажете од поттикне Неограничен број да не плаќаат за обновување или претплата.

🔔Дали ви треба помош или помош? Пишете ни на нашиот канал Телеграм >>> ТУКА!

📱Дали барате паметни телефони со попуст? Купете ги по најдобра цена натаму >>> Амазон!

– Зачувај со Понуда Техника на Телеграма: најдете го понуди за најдобра технологија!

– Ако сте гладни за вести, следете го YourLifeПоднесена на Google News: кликнете на вездата за да не додадете во вашите омилени!

САКАТЕ АМАЗОН МУЗИК СЕ БЕСПЛАТНО БЕСПЛАТНО? Пронајдете КАКО!