Apex Legends Сезона 4 може да додаде два нови лика

Trailer Apex Legends Baru Membunuh Forge Musim 4 Dan Mengungkapkan Revenant

Respawn Entertainment конечно ја повлече завесата Врвот на легендата 4-та сезона.

Како дел од специјалниот живо во живо минатата недела, инвеститорот откри неколку нови одлики за ажурирање на главната содржина на следното бојно дело, вклучувајќи го и новиот Legend Forge. Мускулниот војник, чии податоци за рударите протекоа само неколку дена пред неговото официјално отворање, треба да слета следната недела, 4 февруари, иако навивачите сега мислат дека новодојденците можеби не се единствените херои кои доаѓаат во Сезона 4.

Revenant, мистериозниот робот што беше домаќин на настанот Fight или Fright Halloween минатата година во донесувањето на сенката на Kings Canyon, одамна се шпекулира дека се приклучи на списокот Apex. Пред официјалното соопштение на Форге, всушност, многумина веруваа дека првиот стана замена за Мелттаун и, верувале или не, тоа сепак може да биде проблем. Користејќи ги своите истражни вештини во Сезона 4: официјалната страница за блогирање на Асимилацијата, навивачите откриле преку некои паметни манипулации со УРЛ, што се чини дека е официјално уметничко дело за Преродникот.

Едноставно со размена на една цифра (заменете го бројот 6 со бројот 7) во URL-то за официјалното уметничко дело на Forge, вратете ја втората слика како што е видено погоре. Се разбира, нема никаква референца за Преродбеникот што се гледа на сликата, но со оглед на тоа како ликот одговара на описот на претходната конзерва за буквата Т, нема грешка да се погоди идентитетот на овој воин со лицето на черепот. И, како да доказите не се доволни, протекоа снимки од она за што се верува дека е претстојната трејлер на Сезона 4, исто така, се чини дека го одликуваат Revenant во некои случаи.

Под претпоставка дека сите овие протекувања испаѓаат 100% точни, тогаш, точно кога треба да биде Врвот на легендата играчите очекуваат да го видат пристигнувањето на Revenant? Во истиот ден како Форге изгледа најочигледен одговор, но со секоја сезона која трае обично околу три месеци, Рефвон ќе беше подобро да одржи потенцијален втор Херој се додека првиот нема да има време да се реши во мета.