Apple Store сега продава и рутери на Orbi mesh, нови кабли …

Netgear Orbi.

Последните неколку недели Apple добро го исполнува палетата додатоци во Apple Store добро со нови работи. Ние претходно пишувавме за новиот мултипорт центар Satechi и додатоци за Мајчин унија. Овој пат, додадени се нови производи Netgear и Belkin. Другите додатоци на ЛЕГО, меѓу другите, исто така, се чини дека наскоро ќе бидат додадени во опсегот.

Рутерите за мрежни мрежи Орби, Орби, во продавницата на Apple

Со систем на мрежи, вие се осигурате дека имате добра покриеност на Wi-Fi низ вашиот дом. За разлика од еден рутер, мрежните рутери обезбедуваат поголем опсег. Овие системи се состојат од неколку точки на Wi-Fi кои заедно формираат мрежа. Обично работи подобро од посебен Wi-Fi засилувач. Во продавницата на Apple во продавницата сега го продаваат системот Netgear Orbi.

Netgear Orbi.

Имате со Apple Избор на два пакети: збир од три (за 317,95) и пакет од два од најнапредните модели (за 409,95) Три-пакетот, RBR20, има Wi-Fi покриеност до 2,2 Gb / s, додека максималната скапа конзерва RBR50 3 Gb / s. Сетот од три има опсег од 557 квадратни метри поради дополнителната точка за Wi-Fi, додека оваа е 465 квадратни метри со дуото пакетот. Постојат и повеќе пристаништа на Wi-Fi жариштата, така што лесно можете да ги поврзете жичните уреди.

Пред-продадени Apple All Linksys Velop системи, сличен мрежен систем Wi-Fi. Ако сакате да купите систем за мрежи, проверете го нашиот напис за преглед на најдобрите опции и што да барате.

Достапни се кабли за полнење Belkin BoostПокрај тоа, претходно се најавени и претходно најавени кабли за полнење Belkin Boost. Овие се цврсти кабли кои се изработени од двојно плетенка најлон. Можете да изберете помеѓу различни типови кабли во повеќе бои и должина. Каблите имаат кожна лента, така што можете полесно да ги намотувате.

  • Грмотевици до USB-A (3 метар): 39,95
  • Грмотевици до USB-C (1,2 метар): 34,95
  • USB-C до USB-C (1,2 метар): 34,95
  • Лего скриени странични комплети и подолги кабел Мофи наскоро?

    Во американската продавница на Apple најдете го Имаме и нови сетови LEGO кои работат заедно со апликација. Серијата LEGO Hidden Sides е серија за комплет со духови. На пример, има опседна куќа и гробишта. Благодарение на зголемената апликација за реалност, комплетите оживуваат на вашиот iPhone. Вкупно има четири различни пакети, чија цена се движи од 29,95 до 129,95 долари. За жал, сè уште не ги најдовме овие комплети LEGO во холандската продавница на Apple, но шансите се тоа да не трае долго.

    Скриена страна ЛЕГО опседната куќа за реалистики.

    Конечно, дополнителна долга верзија на кабелот „Мофи Молња“ е додадена во САД. Овој кабел е долг три метри и како кабли од Белкин е завршен со плетенка најлон за дополнителна јачина. Верзијата од 3 метри чини 29,95 долари. Во холандската продавница за Apple, наоѓаме варијанти од 2 и 1 метар за соодветно 29,95 и 24,95. Дали барате варијанта со USB-C, тогаш ќе ја најдете и во холандската? Продавница за јаболка.