Arthиркар Авантуристи на Олдум: сè за екстензиите

Phonandroid : actu Android et High-tech

Hearthstone ќе го лансира The Adventurers of Uldum, најновиот додаток. Како и секој момент, има многу информации што треба да се вари: нови клучни зборови, пребарувања за карти, картички за рана… Ние објаснуваме сè што треба да знаете за да започнете на авантура со сите важни точки во вашата глава.

Авантуристи на „Олдум“, најновата експанзија на играта со карти на „Блибард Хертстон“, пристигнува наскоро. Второто продолжение на годината Равен го завршува Будењето на сенките. Откако ја пронајдовме МЛ Лигата, сега (повторно) се занимаваме со Лигата на истражувачите. Можност да се најдат Елиза, Рено, Сер Финли и Бран, сите имаа право да бидат преименувани. Нови клучни зборови, пребарувања, намалувања, ние објаснуваме сè што треба да знаете за да бидете подготвени пред започнувањето.

Датум на издавање на експанзија

Од Blizzard Entertainment соопштија дека за ова е планирано ослободување 6 август 2019 година во 19:00 часот (Време во Париз) на европски сервери. Отсега, сите промени опишани подолу ќе бидат активни и веќе не е можно да се купуваат пред нарачки. Веќе можете да преземете лепенка 15.0 на компјутер или мобилна телефонија, ако не е направено за да пристапите до играта што е можно поскоро.

Како и секое продолжено лансирање, бонус за врска планирано за авантурите на „Олдум“. Само со внесување во играта, ќе добиете легендарна картичка за случајно пребарување. Имате три месеци за да го вратите. Alsoе добиете и специјално пребарување во дневникот што ќе ви овозможи да ги преземете пакетите од наставката, откако ќе се проверат предусловите.

Враќање на картичката за пребарување

Во април 2017 година, продолжението за патување до центарот Un’Goro донесе нов вид картичка: пребарување. Ова е картичка што се нуди систематски во рацете на вашите почетници и која чини 1. Тогаш мора да ги исполните претходните предуслови кои ви даваат значителни предности за остатокот од играта.

пребарување на огниште

Пребарувања Друид, Свештеник и Ворлок

Во Авантуристи на Олдум, овој принцип се повторува со неколку измени. Девет пребарувања (една по час) се полесни за завршување, но наградата е помала. Нема 5 картички каде да се игра откако ќе се заврши потрагата, херојската моќ веднаш се заменува со новата, која може да биде активна или пасивна во зависност од часот.

реинкарнација

Овие се новите клучни зборови од наставката. Келнер со реинкарнација оживејте го со 1 момент од животот кога за прв пат беа поразени.

камин за реинкарнација

Карта за рана

Камин

Прочитајте и: Градинар: Како освојувате злато (потраги, арени, забави)?

Гроб на теророт

Сега систематски, секое продолжение е придружено со режим PVD, често во форма на подрум. крстен Гроб на теророт!, Авантуристи на соло авантурата на Олдум ќе бидат објавени во септември 2019 година. Засега не знаеме што е тоа.

Забележете дека настанот е именуван На патот кон Улдум! ќе бидат лансирани со екстензии за да чекаат пред доаѓањето на авантурите. Willе биде во форма на серија железо каде некој ќе може да добие награда (се разбира пакетот за продолжување). Лигата на истражувачите ќе биде центарот на тепачките на оваа продавница. За потсетување, нови спорови се достапни секоја среда од 20:00 часот, што мора да се реши пред недела во 23:59 часот.

Сите нови картички

истражувач на лига на огништа

Новиот сет содржи 135 нови картички, може да се играат во формати и слободни формати и повеќето од нив исто така ќе се приклучат на режимот Арена. Можете да го најдете на официјалната веб-страница Играјте го arthидот. Откријте во визуелните над четирите легендарни мапи од Лигата на истражувачите. Тие користат принципи на Хајлендлер како Рено acksексон или оригиналниот Казакус: овие картички имаат многу силен борбен удар, но мора да ги почитувате тешките пречки во градењето на бродот за да уживате во нив затоа што во палубата не ви требаат дупликати картички.