Assassin’s Creed: Rebelion 2.5.1 Apk + Mod + Data for Android

Assassin's Creed: Rebelion 2.5.1 Apk + Mod + Data for Android

Врска за преземање во статијата

Интернет

Creed's Creed: Rebelion

Придружи се на Еџо, Агилар, Шао Јун и други легендарни атентатори во нови авантури! Изградете го сопственото братство и инфилтрирајте ги тврдините на Темпларите во првата стратегија за создавање креатори на атентатори RPG!

Доживејте целосно нова верзија на франшизата на Heroes и играта:

ГРАДЕТЕ ГО ВАШИОТ БРАТХОД
Откријте ги легендите за Редот на атентаторите како никогаш порано.
Тим се здружи со над 40 карактери, вклучувајќи Езио, Шао Јун, Агулар и многу други нови ликови.
Обучете ги и унапредувајте ги во највисоките редови да ги зајакнат своите братски сили и да ги победат плановите на Темплари.

УПРАВУВАТЕ СО ТОА Штаб
Изградете ја својата сила како расте Вашето Братство, ја зголемува нејзината моќ и ги подобрува способностите на вашите Атентатори.
Изградете нови простории, создадете нова опрема, собирајте ресурси или создадете нови лекови.
Соберете фрагменти од ДНК за да отклучите нови херои и да ги подобрите своите вештини.

ИНФИЛТРАТИВНИ СИТНИ ТЕМПЛАРИ
Испратете го вашиот тим на Атентатори на тајни мисии низ цела Шпанија.
Изберете совршена комбинација на херои за да ја постигнете целта.
Развијте своја сопствена стратегија и искористете ги единствените способности на вашите Атентатори да се инфилтрираат во тврдините на Темплар и да ги запрат нивните планови.
Пробиете или зафатете се со потајни пристап? Избери мудро.

Оваа игра е бесплатна за преземање и играње, но некои артикли во играта може да се купат за вистински пари. Може да ги оневозможите набавките во апликација во поставките на вашиот уред.

Задолжително: Android 4.3 или понова верзија
Потребна е мрежна врска [3G, 4G o Wifi]

ШТО ИМА НОВО

Отклучете го регионот 5 за да ја завршите приказната за шпанскиот бунт! Најдете ги Алварадо, Торкемада и последните делови од штабот на Еден!

• Нов настан „Хеликс рифт“: Сенка на орелот!
• Два нови херои: Алтаир и Марија Торп!
• Нова сала за обука за елити.
• Ново ниво 5 и легендарни артикли со нови занаетчиски материјали.
• Постигнете го братското ниво 50.
• Нови нивоа на тежина за да добиете повеќе награди во Helix Rift Events и Helix Rift Challenges.

Подготви:

  1. Инсталирајте ја “APK” на вашиот уред.
  2. com.ubisoft.accovenantАндроид “папка” / об“Копирајте го.
  3. Придружи се на играта.

Assassin's Creed: Rebelion Apk