Auto.ru: купете и продајте автомобил 6.6.4

Auto.ru: compra y vende un auto 6.6.4

Зошто Auto.ru вреди да се преземе: купување и продажба на автомобил 6.6.4

Auto.ru: купете и продајте автомобил – оваа апликација е многу удобна и корисна за сите loversубители на автомобили. Токму овој проект ќе им овозможи на сите loversубители на машини постепено да најдат најсоодветен модел за очекувања. Тука не само што можете да го пронајдете вистинскиот автомобил и да се договорите за вашето купување, туку и да го продадете стариот или кој било друг. Одличен и удобен интерфејс ќе ви даде најкорисни информации за да ви помогнеме да пребарувате или составувате свој профил. Тука нема ништо комплицирано, затоа обидете се да не пропуштите ништо важно, за да не изгледате подоцна. Користете го за ваша погодност и добијте максимална удобност од квалитетот на работата што ја прават програмерите. Пронајдете што ви треба во менито за пребарување и прочитајте ги сите информации што ве интересираат во описот подолу на фотографиите.

карактеристики:

  • Прилично добро оптимизиран интерфејс
  • Убави и јасни страници
  • Практично и јасно пребарување за сите
  • Треба постојано да се поврзете на Интернет
  • Постои база на податоци за автомобили
  • Едноставност и лесна употреба.

Преземете Auto.ru: купете и продајте автомобил 6.6.4 на Android:

Преземете ја бесплатноОгласи