Azzез: критика за патувањето на Трамп | Работи

Jazz: crítica del viaje de Trump

Azzез: критика за патувањето на Трамп | Работи 1

Не најдовме многу игри со платформа поставени во Newу Орлеанс во 1920-тите, кои се засноваат на животот на Луис Амстронг, така што бевме заинтригирани да го испробаме. Вие играте протагонист, Трамп, именуван по неговиот инструмент по избор наместо ветровито црево, во неговата потрага да формира бенд за карневалот. По патот, тој собира други членови на бандата и наидува на многу проблеми.

Целата акција е придружена со жив ритам и, изненадувачки, насловот, џез саундтракот. Во меѓувреме, прогресијата на приказната е преку тивки сцени во филмски стил и раскажување текстови на почетокот на нивоата.

Играта започнува исклучително лесна, а можноста на Трамп да замрзне време со навестување на својата труба ги елиминира скоро сите предизвици. Но, кога ќе се откажете, тешкотијата се зголемува токму на време со препреки и пречки кои се отпорни на труба, кои ја зголемуваат тешкотијата.

Има многу варијации со подвижни платформи, кутии, нишалки со јаже, предмети со огнена нота рога и повеќе за да научите, а топол, гроздобер визуелен стил на играта додава на нејзината привлечност и носи вистинско уживање додека му помагате на Трамп на патот кон успех во музиката, па дури и во loveубовта.

Контролните пунктови се доста чести во рамките на нивоата, но зачуваните игри се наоѓаат само на почетокот на секое ниво, така што ќе мора да поминете целосен за да избегнете да ја повторувате задачата ако ја затворите играта.

Има одредена вредност на репродукција, бидејќи има многу музички ноти што треба да се соберат на патот, а плетеницата со фотографии отвора дополнителни сцени од историјата за уживање. Вкупно има 13 нивоа, што нè држеа вклучени без да одам премногу долго.

Играта е бесплатна за преземање, но ќе мора да платите 2,77 фунти за да играте над првите две нивоа. Доволно е различно од другите игри да вредиме, и поради некоја причина имаме ненадејна потреба да резервираме лекции за труба.