Battle Royale of Call of Duty: Модерно војување можеби е започнато

SomosXbox

Тој Battle Royale of Call of Duty: Modern Warfare Тоа може да се открие со кинематика вклучена во новата содржина на играта. Откако ќе ја отворат целата содржина што ќе ја има сезоната 2 на Infinity Ward, корисниците ќе можат да уживаат во тоа почнувајќи од денес, а тоа ќе дојде со важни нови работи.

По последното ажурирање, се ажурира главното мени „Call of Duty: Modern Warfare“ за да додаде нов дел кој се појавува како „Таен“. Иако Инфинит Вард не коментираше за тоа што е овој нов дел, како одговор на гласините што се појавуваат со недели, се чини дека Battle Royale of Call of Duty: Modern Warfare Можам веднаш да стигнам до играта.

Сликата што можеме да ја видиме погоре беше споделена преку Твитер од ПрестижИКеј, добро познат корисник на YouTube кој поставува поврзани содржини Call of Duty: Modern Warfare. Покрај типичните, мултиплеер и кооперативни режими на кампања, го набудуваме и овој нов дел, кој не дава многу простор за толкување.

Сепак, како што рековме, гласини за можноста Battle Royale of Call of Duty: Modern Warfare Тие стануваат посилни. Покрај тоа, ако додадеме еден од филмовите за игри што можеме да го видиме во сезоната 2 од играта, се чини дека доаѓањето на овој популарен режим на игра во Call of Duty: Modern Warfare ќе се случи во блиска иднина.

Call of Duty: Modern Warfare Сега е достапно за Xbox One, PS4 и компјутер.