BeIN Connect е без фудбал оваа сезона и ве поканува да го ангажирате Movistar Fusi Movn

BeIN Connect kehabisan sepakbola musim ini dan mengundang Anda untuk menyewa Movistar Fusión

Фудбалската војна стана интересна. Со новото отворање на сезоната 2019/2020 и платформите како што е Мителе Плус нудат фудбал без оператори, БЕИН Конект, една од најпопуларните платформи за спортски содржини, истече на фудбал. Ова е познато од компанијата преку е-пошта испратена до корисниците на услугите, во која се вели дека „фудбалот не е дел од нашата понуда за содржини“.

За да го поправите ова, BeIN Connect ги повикува корисниците да го ангажираат Movistar Fusión за пристап до спортот на кралот. Тој го прави тоа со промоција 65 евра месечно до 2020 година за цени за Fusion Selection Plus, кои вклучуваат сите фудбали, кино, серии, домашни влакна и два мобилни канали.

ИЗБОРИ ПЛУС

Телевизорот

МОБИЛЕ

Останете и ИНТЕРНЕТ

ЦЕНА НА ПРОМОЦИЈА

ЛаЛига Сантандер
SmartBank на ЛаБига
Лига на шампиони во УЕФА
УЕФА Европска лига
Меѓународна лига
# 0 и # Ајде
Серија и Серијамана
+80 канали

Линија 1: неограничени повици и СМС + 12 GB
Втор ред: повици со 0 cts / минута, воспоставување на повици 40 Cts и 30 Cts / SMS + 200 MB
Мобилните податоци можат да се споделат

Неограничени повици до фиксни страни
Фиксни телефонски повици: 50 минути од понеделник до петок и 500 минути за време на викендите
Вклучувајќи ги и трошоците за линија

65 € / месец до 12/31/2019 (нова регистрација)
Без промоција: 110 € месечно

Оваа промоција само важи за нови и подобрени регистрации на Интернет кој го изнајмил Фусиан Селекција Плус со целиот фудбал до 2 септември 2019 година. Цените без промоција ќе бидат 110 евра.

Иднината на BeIN Connect е во воздухот

Поврзете го Промо

Промоција на BeIN Connect и Movistar.

Како што рековме, BeIN Connect не нуди фудбал и промените се одразија на веб-страницата. Во моментов, споменати се само HD цели, кои се појавуваат во спортските канали и натпревари што не се појавија претходно. На пример, можно е да се изнајми фудбалски пакет за 9,99 евра месечно.

Сега не се само натпревари како ЛаЛига Сантандер или ЛаЛига 1 | 2 | 3 не се појавува, но невозможно е да изнајмите кој било производ. Ако пристапуваме до областа на клиентите и се обидеме да изнајмиме услуга, веб-страницата нè пренасочува кон главната страница, каде што се прикажани понудите на Movistar.

Во моментов не е можно да изнајмите некој производ во BeIN Connect

За истите забавни канали како U-Beat, FOX, AXN, TNT, FOX Life, TCM, History, Comedy Central, National Geographic и Никелодеон продолжуваат да се објавуваат, но не е можно да се ангажираат, така Иднината на BeIN Connect се чини многу воздух.

Од Xataka Mobile, ние контактиравме со MediaPro за дополнителни детали и ќе го ажурираме овој напис кога ќе имаме повеќе информации.

Сподели BeIN Connect истекува на фудбал оваа сезона и ве поканува да го ангажирате Movistar Fusión