Borderlands 2 и пред-продолжението се пуштени во продажба сега за …

Borderlands 2 и пред-продолжението се пуштени во продажба сега за ...

Borderlands 2 и пред-продолжението се пуштени во продажба сега за 9,99 $ 1

Игри со стрелачи од прва личност се некои од најпопуларните игри денес, а Borderlands е совршен пример за тоа. Borderlands ве става во центарот на акцијата, со импресивен поглед од прва личност за возбудлив свет. И за разлика од многу други стрелници на прво лице, Гранични територии Исто така, тоа е акција RPG со длабока приказна и единствен свет.

Borderlands 2 има неверојатен број на мисии, оружја, класи на ликови, додатоци за вештина, кожи и други предмети, така што играчите можат да продолжат да откријат нови изненадувања без разлика колку долго играат. Може да добиете Borderlands 2 и ризница за екстра забавна содржина со Borderlands: The Handsome Collection денес, на продажба за само 9,99 долари.

Borderlands: The Handsome колекцијата вклучува и Borderlands: The Pre-Sequel, во која има нова механика и проширена содржина за понатамошно отворање на универзумот Borderlands.

Не пропуштајте ги реномираните и популарни режими на интернет кои им овозможуваат на играчите да се поврзат и да играат низ целиот свет. Borderlands: Згодната колекција се продава со 83% попуст од нормалната цена, и е достапен за 9,99 долари.