BSNL го лансираше широкопојасниот пакет 1.999 РС со 33 GB податоци на ден

BSNL meluncurkan paket broadband Rs 1.999 dengan data 33GB per hari

Пакетот РС 1.999 е нов план за БСНЛ, широкопојасниот план е помеѓу 1.277 РС и 2.499 фунти пакети и нуди 33 GB дневни податоци на 100 Mbps.

Оглас

BSNL започна да нуди нови планови за корисниците на широкопојасен интернет. Овој нов пакет ќе биде достапен со месечна закупнина од 1.999 РС и слета во каталогот за широкопојасен интернет на Bharat Fiber.

1.999 РС неодамна се приклучи на постојниот план BSNL Bharat Fibre (FTTH) кој е достапен почнувајќи од 777 до 16999 РС. Новиот широкопојасен пакет 1.999 РС нуди неограничен податок на корисниците со брзина до 100 Mbps за првиот 33 GB во денот. Објавувајќи големи граници на податоци, брзината ќе се намали на 4 Mbps, се вели во извештајот ТелекомТалк.

Пакетот BSNL РС 1.999 исто така нуди неограничени повици до која било мрежа низ Индија преку фиксен телефон. Широкопојасен план пакет 1.999 РС е помеѓу 1.277 пакет РС и 2.499 фунти оператори, секој од нив нуди 750 GB месечни и 40 GB дневни податоци.

Новиот план, исто така, дава АКТ да работи за своите пари. ACT неодамна го ревидираше својот план за широкопојасен интернет „ACT Incredible“ од 1.999 РС со 2000 GB месечни податоци со брзина до 300Mbps.

За иста иста цена, Reliance исто така нуди и златен и дијамантски широкопојасен интернет-ioио пакет со месечни закупнини од 1.299 и 2,999 РС, соодветно. Пакетите за широкопојасен интернет од злато и дијамант Jio Fiber испорачуваат големи брзини на податоци од 500 GB и 1.250 GB, секој со брзина на податоци од 250Mbps и 500Mbps. Откако ќе истече месечната квота на ФУП, брзината ќе забави до 1Mbps. Следниот е целиот список на ново лансирани пакувања Jio Fiber кои започнуваат со 699 рути месечно.

Што се однесува до BSNL, државниот оператор за прв пат започнува да нуди бесплатни претплати во „Амазон“ со годишни пакувања почнувајќи од 399 РС. Компанијата исто така неодамна лансираше нов пакет семејството 1.199 РС со широкопојасен интернет и мобилни придобивки, 30 GB месечен лимит на податоци и брзина до 10 Mbps.