Call of Duty Modern Warfare: Побарувачката тешко се зголеми од Black Ops IV

Call of Duty Modern Warfare: Anforderungen steigen seit Black Ops IV kaum
Слика: Активирање

Call of Duty: Modern, Warfare отворени барања за систем на Бета систем, кои ќе се играат овој викенд, се многу слични на оние во Black Ops IV. Сепак, потребни се повеќе реални јадра – иако има ниски побарувања.

За Black Ops IV наречен Активизан сеуште е Intel Core i3-4340 или AMD FX-6300 како минимален услов. Бројот на јадра што сега се потребни е двојно: Да се ​​игра годинашното отворено бета продолжение, според производителот, потребни се четири наместо две јадра во форма на Core i5-2500K, што се препорачува за Black Ops IV. Сепак, осум гигабајти RAM и Radeon HD 7950 или GeForce GTX 970, ги исполниле барањата од минатата година.

Затоа, со повеќе барања за процесор, хардверските препораки исто така мора да се зголемат. Активизацијата сега е близу до генерацијата Haswell, Core i7-4770k, која не е само две генерации модели помлади од минималните побарувања, туку има и осум наместо четири нишки. Препорачани за оваа игра остануваат 16 гигабајти RAM и AMD Radeon RX 580 или Nvidia GeForce GTX 970 или 1060 во 6-GB верзијата, во принцип, графичките процесор со среден опсег во моментот.

PS4 и preorder може да се играат порано

Нема ограничувања за прифаќање за отворена бета фаза. Може да играте помеѓу 20 и 23 септември, на Плејстејшн 4 и за претходна нарачка, фазата на тестирање беше лансирана еден ден пред тоа. За првиот крос-плеј, што е интеракција помеѓу конзолата и сопственикот на компјутер, исто така ќе биде тестиран.

Барања на системот за отворена бета верзија на модерното војување