Call of Duty: Modern Warfare ја прикажува употребата на Ray Tracing во ново видео

Call of Duty: Modern Warfare menunjukkan penggunaan Ray Tracing dalam video baru

Несомнено, оваа година има за цел да биде една од најважните за враќање на новата сага на CoD и Call of Duty: Modern Warfare, која доаѓа со голем број новости, вклучувајќи и целосно ажуриран дел за графики благодарение на создавање на нов мотор кој му дава изглед што никогаш порано не сме виделе во сагата.

Од моментот кога успеавме да ги видиме ова ново видео и слика на CoD, она што најмногу го покажавме беше техничкиот дел, нешто за што се активира Активизајн, затоа што Call of Duty: Modern Warfare изгледа одлично и на конзолите денес како најдобра благодарност до најмоќните графики како 2080 година Ти

Call of Duty: Modern Warfare прави спектакуларно користење на RayTracing

Во текот на истиот август, видовме некои информации од Call of Duty: Modern Warfare и неговиот добар дел за мултиплеер, уште една клучна точка каде оваа игра има за цел да ги ажурира и да донесе здив на свеж воздух покрај сите класични режими што веќе постојат. Знаеме за други пратки на Сага.

Но, нешто што не сме го виделе во длабочина и она што се бара е дека кампањата се прикажува на неколку начини, дури и во кратки видеа. Денес ви презентираме нова игра која иако можеме да обезбедиме дека покажува нешто во режимот на приказни, Она што навистина се разгледува овде е употребата на RayTracing благодарение на графичката картичка Nvidia, правејќи го Call of Duty: Modern Warfare да изгледате поспектакуларно, да ги рекреирате сенките и осветлувањето, како што никогаш порано не сме виделе во видео игри, а помалку во испраќање на Call of Duty.

Call of Duty: Modern Warfare оди многу тешко и се надеваме доаѓањето на неговата лична бета фаза во септември, време кога ќе ја искористиме можноста да се вратиме во оружје.