CALL2CAR: со копче можете да заштедите нечиј живот

CALL2CAR: со копче можете да заштедите нечиј живот

Call2Car е апликација чија главна предност е комуникација помеѓу сите корисници на вибрации, користејќи го бројот за регистрација на возилото или кодот АЗТЕЦ. Постојат подготвени пораки кои се најкорисни кога патувате со автомобил. S е: или да го задави автомобилот. проверете го вашиот автомобил. нема светла. Ве поканувам да пиете кафе. внимание опасна сообраќајна несреќа и брза помош во случај на ненадејна потреба да се спасат животи или здравје. Покрај тоа, корисникот може да испрати персонализирана текстуална порака до бројот за регистрација на друго возило и да испрати групна порака до максимум 100 корисници. Но, нема брзање. Проверете што точно е идејата на тимот на Call2Car! Пост за гости подолу.

CALL2CAR: со копче можете да заштедите нечиј живот 1

Одговорете на потребите на возачите.

Апликацијата се заснова на мислењата на корисниците на вибрации. Нашето истражување покажа дека овие испитаници би сакале да го гледаат Call2Car како важни артикли. И 75 проценти Испитаниците се соочиле со ситуацијата што сакале да го контактираат возачот на друг автомобил за, на пример, да го паркираат автомобилот, но за жал тоа било невозможно.

Градење заедница на возачи

Сепак, апликацијата не е наменета само за вакви проблеми. Мисијата на апликацијата е да се изгради заедница на одговорни возачи. Би било убаво ако корисниците на вибрации би биле свесни дека можат да си помагаат едни на други на патот, на пример во ситуација кога има истекување од автомобил. Програмата нуди можност за испраќање кратки информации за тоа што се случува наопаку и, според тоа, можеме да го информираме возачот за тоа. Апликацијата мора да биде позитивна и да дава корисни информации.

Завршете анонимно

Една од најважните предности на апликацијата е тоа што корисникот што ја користи останува анонимен. Корисникот не мора да создава сметка. Не треба да ги давате вашите лични податоци. Сè што даваме е регистарскиот број, кој е широко достапен, така што не се однесуваме на GDPR. Оние што немаат автомобил, исто така, можат да ја користат апликацијата со најавување, на пример, со телефонски број или друга низа на броеви или букви. Корисникот во најновите верзии на апликацијата сега може да се најавува со кодот АЗТЕЦ (дигитален запис на сите информации за автомобилот).

CALL2CAR: со копче можете да заштедите нечиј живот 2

Етикета како дел од апликацијата

Специјалните налепници се исто така составен дел од апликацијата. Налепницата може да биде прикачена на вашиот автомобил, велосипед, скутер или друго возило вклучено во движењето. Благодарение на ова, корисниците ќе видат кој на пат припаѓа на заедницата Call2Car и може да го контактира преку апликацијата. Налепниците може да се преземат од call2car.com

CALL2CAR: со копче можете да заштедите нечиј живот 3

Нови верзии нови можности

Најновата верзија на апликацијата претставува нови можности кои можат да го спасат здравјето и животот на другите корисници од вибрации. Првата функција е брза помош. Во случај на закана, откако ќе кликнете на копчето за брза помош, апликацијата автоматски ќе ги испрати петте најблиски корисници кои бараат помош со тековната локација на картата. Како резултат, другите корисници на апликации можат да стигнат до нас на време 5 минути што се клучни за да помогнат кога нашиот живот или здравје е во опасност.

CALL2CAR: со копче можете да заштедите нечиј живот 4

Дали апликацијата може да работи со амбуланта и полицијата?

Една од најважните нови можности е функцијата на информирање на корисниците за несреќи во областа (опасна сообраќајна состојба). Замислуваме дека возиме и гледаме несреќа. Во апликацијата, кликнуваме на опцијата за тоа што се случило на патот, а во исто време сите корисници на Call2Car добиваат известување на својот телефон за оваа несреќа. Новата функција ќе ја оневозможи локацијата на мапата и сите сопственици на апликации во радиус 5 по километри, погледнете го ова место на картата на екранот на паметниот телефон. Тие можат претходно да реагираат на потенцијално опасна ситуација. Покрај тоа, оваа функција може да биде корисна и за други компании. Возач на брза помош во оваа заедница испраќа информации дека е на еден километар пред несреќата. Апликацијата генерира порака за корисниците да бидат претпазливи затоа што на нивниот пат ќе се појави брза помош и ќе треба да се создаде коридор. Ова може значително да го подобри пристапот до брза помош за жртвите. Wouldе работи на истиот принцип како сигналите за невреме или бура испратени како СМС.

CALL2CAR: со копче можете да заштедите нечиј живот 5

Благодарение на премиум верзијата ќе добиете нови можности

Последната нова функција е можноста да се создадат групи на корисници. Групата може да има до 100 корисници. На овој начин, кога пишуваме порака, со еден клик можеме да ја испратиме до сите корисници на групата.

CALL2CAR: со копче можете да заштедите нечиј живот 6

Функцијата за опасна сообраќајна состојба и создавање групи на корисници се достапни само во премиум верзијата. Надоместокот за апликација е 29 PLN. Важно е да се напомене дека стапката е единствена. Нема месечна претплата. Една набавка и можете да го користите CALL2CAR за остатокот од светот!

Преземете ја апликацијата Android од продавницата на Google Play со кликнување овде.

Преземете ја апликацијата iOS од App Store со кликнување овде.

* Ако користите постара верзија на софтверот од Android 4.4 и iOS 11.0, ве молиме ажурирајте ги до најновата верзија, така што mc целосно ја користи апликацијата.

Придружи се на возачката заедница!

  • Апликации
  • call2car
  • возач
  • Сподели на Фејсбук