Comex 2019 ќе се одржи од 5 – 8 септември; ова е она што ќе се очекува од претставата

Comex 2019 akan diadakan mulai 5 - 8 September; inilah yang akan diharapkan dari pertunjukan

Comex 2019 ќе се одржи од 5 до 8 септември и тоа е она што се очекува од претставата

Comex 2019 ќе се одржи од 5-8 септември; ова е она што се очекува од шоу 1

Comex 2019 ќе се одржи од 5 за 8 септември 2019 година. Тоа ќе се случи Suntec Сингапур, а приказните подови се распространети низ целиот свет Ниво 3, 11 до 21 часот, Ниво 4 и 6, 12 пладне – 21 часот.

Во прилог на вообичаените придонеси технологија, да обрнат внимание на следниве забелешки настан, особено на инаугуративната Азија eSports фестивал.

Фестивалот eSports Азија (ЕФА)

Извор на слика: ЕФА

Ова се смета како најголем фестивал на мраз спортови во Сингапур, каде посетителите можат да очекуваат турнири, штанд активности, натпревари во заедницата и вкусни договори за периферни уреди за игри. Playedе се одиграат турнири како што се Сингапур Прво квалификациите за егзистенции во Лигата на Кина (ЦМЕЛ) и Азија на Лигата на шампионите (АЦЕ). Прочитајте повеќе за ЕФА тука.

Сингапур Фото фестивал 2019 година

Comex 2019 ќе се одржи од 5 - 8 септември; ова е она што се очекува од шоуто 2

Овој фестивал е прв обид на Сингапурската фотографија за фотографии и дигитални слики (СПДА). Целта е да се смета како „единствена платформа која има за цел привлекување професионални и фотографиски ентузијасти во Сингапур“. Кликнете овде за повеќе информации за овој семинар.

Сигурно Win Lucky Dip Comex 2019

Comex 2019 ќе се одржи од 5 - 8 септември; ова е она што се очекува од шоуто 3

Не постои бесплатен ручек, но на Comex во 2019 година, дефинитивно постои среќа победа натопи. Следете ги чекорите подолу за да добиете единствен QR код преку е-пошта.

  • Прикажување на код директно на Comex 2019 да го откупи награди.
  • Како нашата страница ComexandITShow ФБ, објавете ја и споделете ја (јавно) со вашите пријатели. Пополнете го образецот за регистрација преку Интернет. Ќе добиете е-мејл потврда по успешната регистрација.
  • Води до Comex 2019 од 5-ти за 8 септември 2019 година, 12:00 – 20:00 во Конвенцијата Balai Suntec 604 во ниво 6.
  • Одете кон задниот дел на Конвенциската сала 604 и пристапете кон Lucky Dip Инстант штанд, кој сигурно ќе победи
  • Служете Потврда за е-пошта со QR-код на одговорното лице во кабина за верификација.
  • Ова е вашата шанса!
  • Подготви и да победи
  • Тврдат дека вашата награда веднаш!

Поминете и откупете

Comex 2019 ќе се одржи од 5-8 септември; ова е она што ќе се очекува од шоуто 4

За луѓето, кои трошат 500 долари и повеќе (предмет на максимум три комбинирани сметки и достапност на акции), тие имаат право да откупат пар Sennheiser слушалки MX170. Ова е ограничено на парови по клиент, а дневната граница на размена е 250 парови. Во близина на штандот Сенхајзер се наоѓа на ниво 6 зад Сала 604; Штанд работи од 12 до пладне до 20 часот.

Супер-купување-со-купување Супер зделки

Comex 2019 ќе се одржи од 5 - 8 септември; ова е она што се очекува од шоуто 5

Ако износот на набавката е до $ 250 или повеќе во една сметка или до три комбинирани сметки, може да се купи Терминал за напојување на лаптоп на кривата PD-02 и Крива Вистинска безжична фитнес обетка на звук само за $ 99. Тоа Купување по купување кабина лоциран во ниво 6, заден сала 604/605 година.

Херојски производи

Comex 2019 ќе се одржи од 5 - 8 септември; ова е она што се очекува од шоуто 6

херој производи од популарни брендови на 50% попуст ќе се прикажуваат секој ден, посетете ја страницата на Фејсбук и веб-страницата на Comex на 11 часот 5-ти и 8 Септември за повеќе детали. Тоа Херојски производи Дневните промоции се ограничени на 30 единици, или додека трае снабдувањето!

Извор: Комекс