Cyberpunk 2077 Single-Player и бесплатна содржина DLC ќе дојдат пред мултиплеер

Konten Cyberpunk 2077 Single-Player dan DLC Gratis Akan Datang Sebelum Multiplayer

ЦД Проект Ред денес потврди дека Cyberpunk 2077 ќе прифати мулти-плеер функционалност – но само после тоа целосно ќе се заснова на искуството во еден играч.

На Твитер, студиото пишува дека бесплатната DLC и дополнителна содржина на еден плеер ќе го следат првичното лансирање на 16 април 2020 година. Потоа „откако ќе завршиме“, ќе биде додаден мултиплеер пакет.

Овој пристап гарантира дека, како што е случајот со историските студиски игри (т.е. серија „Witcher“), соло искуство ќе има предност.

Планот е сега да се испрати Cyberpunk 2077 во април, потоа да се следиме со DLC (бесплатно!) И содржина на еден играч, и – откако ќе завршиме – ве покануваме на одредено дејство со мултиплеер.

– ЦРВЕН ЦД-ПРОЕКТ ((CDPROJEKTRED) 4 септември 2019 година

Неодамна, Црвениот ЦД на Проект објави дека ги отстранил скоро целата употреба на перспектива на трети лица од Cyberpunk 2077, задржувајќи го само за инвентар, сегменти на возила и некои скратени сцени.

Димитриќ Едвардс од OnlySP имаше неодамна можност да ја види играта зад затворени врати, откривајќи дека го покажа Црвениот ЦД на Проектот „удвојувајќи ја својата можност да создаде широк отворен свет полн со опции за длабоки, смислени прилагодувања, разновидни стилови на игра и решенија последователно за играчите да направат. „Прочитајте го целиот впечаток овде.

За повеќе информации во врска со играта и сите најнови вести за играчи за играчи, не заборавајте да обележите СамоSP и следете нè Фејсбук, Твитер, и YouTube. Вие исто така може да се придружите на дискусијата на Нашиот сервер за спорови во заедницата.