Dark Echo – Апликација на Неделата на iTunes

Dark Echo - App of the Week di iTunes 1

Добијте БЕСПЛАТНО, за една недела, загатка игра Dark Echo за iPhone и iPad

Оваа недела тимот на App Store, продавницата за апликации од Apple, ја избравте како игра на играта на Неделата Темно ехо за iPhone, iPad и iPod touch. Благодарение на ова, за една недела можеме да ја преземеме оваа загатка игра која е полна со музика и темнина БЕСПЛАТНО. Исполнете ги сите карактеристики на оваа игра со нас и преземете ја подолу.

Dark Echo - Апликација на Неделата на iTunes 2

Од каде потекнува Dark Echo за iOS уредите од Apple?

Внесете Темно ехо за iOS уреди (iPhone, iPad)достапна во продавницата за апликации од „Епл“, ќе се најдете заглавени во темнина и мора да користите визуелизирани звуци за да го водите вашиот пат низ заканувачка околина. Звукот што ќе го направите ќе отскокне пречки на вашиот пат, ова ќе ве натера да го видите обликот на светот околу вас. Имајте на ум дека нема да биде долго пред вашиот единствен начин на гледање во светот да привлече страшно злосторство што го проголта вашиот глас и душа.

Направете да преживеете преку 80 нивоа што ќе го направат вашето срце да забрза и да ве остави со ирационален страв од црвената линија. Здравите прогнозери на пејзажи, најискусни со слушалки, го одредуваат тонот на вашата авантура. Истражете, реши загатки и што е најважно: останете живи.

Важно е да се запамети дека оваа игра нема реклами или набавки во апликација. Исто така, тој е дизајниран за iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 5s, 5c, 5, 4S и iPhone 4. Тој е исто така компатибилен со iPad Air, iPad и iPad mini.

Преземете Dark Echo за iPhone и iPad

Ако веќе го немате загатка и визуелна игра со звук за iPhone, iPad и iPod touch, Можете да го инсталирате преку директната врска за преземање, од App Store, што ќе ја најдете подолу.

Темно ехо на App Store, бара iOS 5.0 или подоцна. Компатибилен со iPhone, iPad и iPod touch. Оваа апликација е оптимизирана за iPhone 5. Достапна на следниве јазици: шпански, германски, кинески, корејски, француски, англиски, италијански, јапонски, португалски, руски.