DDA – Менаџер за преземање Интернет 5.6 Апликации за Android

DDA – Менаџер за преземање Интернет 5.6 Апликации за Android

DDA – Менаџер за преземање на Интернет е алатка за андроид преземете ја најновата верзија на DDA – Менаџер за преземање на Интернет Апликација за Android од revdl со директна врска

DDA Download Manager е напреден управувач за преземање на Интернет (апликација за идеи) за да го забрза и да ви овозможи најбрзо преземање на вашите датотеки, слики и видеа, итн. Апликацијата Androidmanmanman за преземање ќе организира и ќе ви даде одлични опции при преземање датотеки од Интернет до телефоните и таблетите со Android. Добијте преземач на Интернет што ќе ви овозможи јасен преглед на вашето видео, документи, текст, медиуми и сè друго што ќе преземете на вашиот паметен телефон.

Зголемете го преземањето SPEEDПреден менаџер за преземање на Интернет (DDA) е алатка за зголемување на брзината на преземање до 5 пати, продолжување и закажување на преземања. Со апликацијата за управување со преземање, можете да дадете различни брзини при преземање на повеќе датотеки. Исто така, постои сеопфатно обновување на грешки и можноста за продолжување ќе се рестартира прекинато или прекинато преземањето поради изгубени врски, мрежни проблеми или исклучувања на уредот. Едноставниот графички кориснички интерфејс го прави DDA + IDM лесен за употреба и лесен за употреба. Не можете да го пропуштите преземањето на видеото преку url!

КАКО ДО УПОТРЕБА Управувач со преземање на DDA • Преземете го DDA Manager Downloads од Play Store • Кликнете на симболот плус за да додадете URL-то за преземање на датотеката што треба да ја преземете од Интернет • Започнете со преземање • За да ја затворите апликацијата за преземање на Интернет, излезете и запрете го Сервис.

КАКО да ги додадете вашите URL-адреси за преземање / ЛИНКИ ВО Управувачот со преземање на DDA: • кликнете на врската и од прозорецот “Завршете ја дејството користејќи” изберете го уредникот DDA; • долго притиснете на врската за да се прикаже менито, притиснете „Сподели“ или „Испрати“ и од прозорецот што се отвора „Сподели преку“ изберете го Уредникот за преземање на Интернет DDA, • копирајте ја врската, откако апликацијата има Пронајдете го од таблата со исечоци и испратете го до уредникот за преземање DDA, или користете ја опцијата “Додај” и залепете ја врската.

Моќен преземач за Android: – Преземете до три датотеки истовремено од Интернет; – Забрзано преземање преку употреба на повеќе навои (9 дела) – Следење на врски од прелистувачи на Android и клипборди; – преземете датотеки во позадина и продолжете по неуспехот; – натоварувач на слики, документи, датотеки и програми; – преземете во SD картичка за Lollipop и Marshmallow; – интелигентен алгоритам за поголема брзина на преземање; – преземете само преку Интернет на Wi-Fi; – зајакнување на преземачот за 2G, 3G и 4G мрежи; – промена на максималната брзина во реално време; – преземање видео и преземач на музика; – продолжување на прекинатите преземања; – датотеки за поддршка поголема од 2 гигабајти; – паралелно преземање датотеки во редот.

ако сакате да ни испратите коментар, благодарам

DDA - Менаџер за преземање на Интернет

DDA – Менаџер за преземање на Интернет

DDA - Менаџер за преземање на Интернет

DDA – Менаџер за преземање на Интернет

DDA - Менаџер за преземање на Интернет

DDA – Менаџер за преземање на Интернет