Devil’s Hunt ќе биде лансирана на Steam на 17 септември – New Screenshot and Trailer

Devil's Hunt ќе биде лансирана на Steam на 17 септември - New Screenshot and Trailer

1C Entertainment денес објави дека Devil’s Hunt, титулата нова акција со трети лица, развиен од полското студио Layopi Games, ќе биде објавен на компјутер преку Steam на 17 септември. Во наредните месеци, исто така, ќе бидат лансирани на Xbox One, PlayStation 4 и Nintendo Switch.

Ова ново видео го истражува еден од резултатите од играта, во кој нашиот протагонист станува уништувач. Дезмонд мора да одлучи дали прифаќа договор со ѓаволот или дали станува главен спасител.

Врз основа на оригиналниот роман на Павеш Лежниак „Ривонага“, оваа акција со трети лица ја следи вечната конфликт помеѓу светлината и темната, доброто и злото, сега на работ на отворена војна меѓу ангелите и демоните, со нас Светот како бојно поле. Вие сте Дезмонд, единствениот што може да ги насочи вагата на едната страна, ангелите или демоните. Човек со моќ да ја одреди судбината на луѓето и светот како што тоа го знаеме.

Некогаш познат како богат син на богат бизнисмен, животот на Дезмонд се претвори во серија трагедии што го натераа да изгуби голем дел од својата хуманост. Откако се здоби со демонска моќ и стана извршител на пеколот, тој сега го бара своето место во војна. Тој е и уништувач и спасител, затоа што неговите човечки делови почнаа повторно да се појавуваат во сенката на неговата жед за одмазда. Fightестоко се бори со тупаници и канџи, користејќи ги и способностите на неговата демонска страна и на неговата човечка страна. Сега кога ги поминавте портите на пеколот, мора да одлучите што сакате за овој натпревар.

 • Уживајте во приказната: шармантна приказна заснована на оригинален роман.
 • Уживајте во нарацијата: скоро 100 висококвалитетни сцени за вкупно 2 часа.
 • Променете ја формата: луѓето и демоните имаат корисни способности.
 • Борба како ѓавол: се бори со трето лице со разни напади, комбинации и непријатели.
 • Истражете: многу софистицирани и сложени интеракции што зависат од околината.
 • СО: Виндоус 7 / 8.1 / 10
 • Процесор: Intel i5 Quad Core
 • Меморија: 8 GB RAM меморија
 • Слика: 2 GB видео-табла
 • DirectX: Верзија 11
 • Складирање: 15 GB достапен простор
 • Звучна картичка: Компатибилен интегриран или посветен на DirectX 11