DOOM Eternal ќе биде поголем од претходните рати со кампања што ќе трае помеѓу 18 и 22 часот [GC 2019]

DOOM Eternal akan lebih besar dari angsuran sebelumnya dengan kampanye yang akan berlangsung antara 18 dan 22 jam [GC 2019]

Постои желба да се фати огнено оружје и да се уништат стотици демони во ЕОМ ДООМ. Дејства на паника што ќе нè водат нова работа од софтвер Софтвер Ова ветува дека ќе биде најдобро што го видовме годинава и можете да бидете сигурни дека ќе можете добро да ја исцедите играта.

Повеќе од сè затоа што Марти Страттон, извршен производител на компанијата, само се увери во тоа времетраење на кампањата Се проценува дека ќе има приближно 18 и 22 часа, иако некои прилагодувања сè уште се прават додека има време да заврши развојот.

Се разбира, она што е јасно е дека оваа нова рата дефинитивно поголем од претходниот ДООМ Тоа е, ќе имаме пукања и кратења што треба да ги дадат и земат и ние сме многу среќни за тоа.

Во друга наредба, по повод Gamescom 2019 ни се прикажува нов трејлер Ловец ДООМ, еден од најопасните демони со кои ќе се соочиме и што ќе бара од нас навистина да ги користиме сите оружја и вештини што ги имаме за да го убиеме.

DOOM Eternal ќе пристигне во продавницата во 22 ноември за PS4, Xbox One, Nintendo Switch и PC и исто така ќе вклучува режим на мултиплеер во борба со Battlemode, каде некој ќе го контролира DOOM Slayer сам против двајца други играчи кои ќе манифестираат пар демони.

Дистрибуирајте DOOM Eternal ќе биде поголема од претходните рати со кампања што ќе трае помеѓу 18 и 22 часот [GC 2019]