Drone Shadow Strike 1.22.137 Apk + Mod (Валута / Пари) Андроид

Врска за преземање во статијата

Монета / Пари

Исклучен

Штрајк со беспилотни летала

Android Central: Една од најдобрите нови апликации во неделата!

Штрајк со беспилотни летала Тоа е најепската воена игра која нуди зависност од стратегија, брза борба и вистинска акција! Работете со најдобрите UCAV во светот со арсенал на оружје и доведете го дождот!

Сместено во срцето на тајното воздушно војување, со потопувачки околини инспирирани од реалниот свет и фотоапаратот FLIR (Инфраред за иднината), играта ве става во жешкото седиште на операторот за специјални операции. Вие мора да се борите да го пронајдете синџирот на командување во низа тајни мисии, користејќи високо-технолошка опрема, стратегија и вештини и супериорна огнена моќ за да ги уништите непријателите на државата, сите на вашите прсти!

Reетник, избегнувајте непријателски оган и немирајте ги нивните бази пред да ве изнесат. Јасно е да учествувате!

Играта е целосно бесплатна, но за некои елементи на играта е потребна уплата за апликација. Може да ја оневозможите функцијата за плаќање со оневозможување набавки во апликација на вашиот уред.

Ексклузивни карактеристики:

 • Летајте 8 различни типови UCAV, од прототипови до службени авиони кои се во служба!
 • Брани, преживее, напад или придружба; 34 мисии во 5 кампањи инспирирани од реалниот свет.
 • Топови, водени ракети, ракети и бомби; 4 видови оружје, 25 начини за нивно осветлување.
 • Супериорни подобрувања. Изберете да бидете лесни и скриени или гласни и горди!
 • 7 Дополнителни подобрувања. Доминирајте се на бојното поле со воздушни напади, нуклеарно оружје и многу повеќе!
 • Едноставни и лесни интуитивни контроли на допир, командувајте ја битката со само еден прст!
 • Борба заедно со пријателските сили на АИ Обезбедете будност и заштитувајте ги по секоја цена!
 • 20 официјални редови. Започнете како Airman Basic и се искачувате да командувате како генерален мајстор.
 • Повеќе од 282 предизвици и 70 достигнувања.
 • Повеќе епизоди на кампањата што доаѓаат.

* Извини ме:
– ACCESS_FINE_LOCATION: да ја одредите вашата локација за понуди врз основа на регионот.

ШТО ИМА НОВО

Поправени грешки и оптимизации.

Подготви:

 1. „АПК“ инсталирајте ја на вашиот уред.
 2. Придружи се на играта.
Аспиратор со дронови во сенка