ESA ветува големи промени и предлози за E3 2020

ESA menjanjikan perubahan besar dan proposal untuk E3 2020

Сега, кога некои од најважните компании избраа да не учествуваат директно во Е3 2020, тренд што се зголеми во најновите изданија, јасно е дека организаторите на настаните мора да го ажурираат концептот за да го одржат. Иако беа откриени некои од промените што резултираа во поделени мислења, Здружението за забавни софтвери (ЕСА) откри нови детали за настанот.

Преку изјава, ЕСА откри нови информации за Е3 2020 и што можеме да очекуваме од овој настан што ќе се одржи од 9 до 11 јуни во Лос Анџелес. Првично, здружението увери дека нејзината заложба е да го одржат настанот на ниво што го очекуваат навивачите, тие исто така објаснија дека ќе се обидат да ги исполнат очекувањата преку серија нови односи со водечките членови на индустријата: „willе ви биде драго да знаете дека не произведуваме Е3 2020 во вакуум. На Е3 2020 работиме со експерти од индустријата и нови креативни партнери, вклучително и креатори на iam8bit.com, за да го ревитализираме шоуто и искрено, да ги затресеме работите, ние сме на патот кон развој и производство на големо и супер забавно искуство со дното кое слави културата на видео игри на нови и возбудливи начини “.

Исто така, ЕСА соопшти дека ќе ги зајакне своите безбедносни мерки во врска со собирањето и користењето на информациите на учесниците за настани за да се избегнат скандали, како што се оние што доаѓаат на Е3 2019 во кои се појавија целосните податоци на новинарите.

Запомнете дека сите информации поврзани со Е3 2020 можете да ги најдете на оваа врска.

Следете овде на LEVEL UP.

Извор