FaceApp е спуштен и ги покажува грешките насекаде.

FaceApp е спуштен и ги покажува грешките насекаде.

Ако се обидувате да добиете стара фотографија од себе и да завршите да гледате грешки на FaceApp. Ова е само затоа што FaceApp е долу. Серверите се чини дека се вчитани и не одговараат на милиони барања што се генерираат секоја секунда низ целиот свет.

Апликацијата веќе ги собира сите графикони, па дури и ВЕСТИ. Муслимански научник тврди дека апликацијата за лице е харам и им нареди на своите следбеници да ја отстранат апликацијата од нивните уреди. Други издадоа некои Предупредувања за приватност во врска со руските шпионски мрежи кои ги следат фотографиите од корисниците.

FaceApp е долу

Зошто FaceApp е долу:

Оваа руска апликација која е тука долго време работи исто како и апликацијата Призма. Наместо да ги инсталирате потребните филтри на вашите телефони, FaceApp ги поставува вашите фотографии на мрежните мрежни мрежи. Кога фотографиите се изменети или се додаваат потребните филтри. Подоцна, таа фотографија се испраќа назад до вашиот уред.

Значи со примена на филтер за старо време. Вашиот телефон ја поставува фотографијата на Сервери за FaceApp. Филтерот се нанесува и потоа вашиот телефон треба повторно да ја преземе таа слика. Значи, ова е процес од 3 чекори што бара многу ширина на опсег. Особено протечените фотографии се многу потешки.

Сега размислете дека тоа се прави милиони пати во секунда низ целиот свет. Апликацијата или мрежата на облак мора да бидат блокирани и тоа е она што сите го гледаме. Така Faceapp не работи и покажување грешки.

Како да ја поправите грешката на FaceApp Down:

Сè уште нема решение. Но, можете да го пробате овој водич подолу за да се ослободите од некои од вообичаените грешки со кои се соочуваат корисниците при користење на овој FaceApp.

Покрај ова, можете да ја добиете и најновата верзија на FaceApp v3.8 Apk App за вашите Android уреди. Програмерите на FaceApp Inc се надеваат дека серверите се живи наскоро.

Список на земји каде што FaceApp е неактивен:

Овие се земји каде што програмерите целосно или делумно ја блокираат апликацијата FaceApp. Значи, ако сте од која било од државите споменати подолу. Мора да се одлучите за VPN за пристап до апликацијата.

 • Јужна Африка
 • Индија
 • Унгарија
 • Хрватска
 • Србија
 • Пакистан
 • Словачка
 • Турција
 • Мексико
 • Филипини
 • Романија
 • САД (делумно блокирани)
 • Трчав
 • Нигерија
 • Малезија
 • Бразил
 • Кенија
 • Аргентина
 • Чиле
 • Либан

Мора да прочитате: