#FacebookDown на 13-ти и 14-ти март 2019 година: Дома не се вчитува и грешка за најава на сметка

https://techiemoe.com/wp-content/uploads/2020/07/FacebookDown-на-13-ти-и-14-ти-март-2019-година-Дома-не.jpg

🎯ЗАШТИТА и победи ДОБРА АМАЗОН! Придружете се на каналот OfferTech Telegram!

#FacebookDown на 13 и 14 март 2019 година: Фејсбук не работи, дури и мобилната апликација и веб-страницата е невозможна и многу бавна за пристап до сината социјална мрежа. Проблеми со серверот потврдени од Фејсбук

#FacebookDown на 13-ти и 14-ти март 2019 година: Дома не се вчитува и грешка за најава на сметка

Во Италија и во остатокот од светот има сериозен проблем Дисервис на Фејсбук денес 13 март, а исто така и 14 март 2019 година. И од мобилни и од десктоп апликации и од веб-страница, делот за вести не е ажуриран, невозможно е да пристапите до вашата сметка неколку минути низ целиот свет.

Не се појавува грешка, делот Известување за вести не се ажурира и останува запрен на последното ажурирање што го направивме (пред околу 2 или 3 часа) или во многу случаи не може да се пристапи до сметката. Така, денес 13 март и 14 март 2019 година Фејсбук не работи.

Време беше што не забележавме долу на Фејсбук но овој пат блокот се чини дека се одрази на Инстаграм и WhatsApp, иако маргинално, кои неколку минути беа присутни, покажувајќи генеричка грешка за пристап со официјалната потврда на Фејсбук за диверзијата.

Новини доаѓаат од целиот свет за нефункционирање на Фејсбук и неможноста да се комуницира позицијата, пристап до веста за информации, вметнете корисник и лозинка што не се препознаваат како грешка со проблемите распоредени низ целиот свет.

Можно е да се следиеволуирајте ја ситуацијата преку социјалната мрежа Твитер и хаштагите #FacebookDown #FacebookNonFunziona.

Апликацијата за мобилна телефонија исто така не работи и е недостапна, како и од веб-страница.

🔔Дали ви треба помош или помош? Пишете ни на нашиот канал Телеграм >>> ТУКА!

📱Дали барате паметни телефони со попуст? Купете ги по најдобра цена натаму >>> Амазон!

– Зачувај со Понуда Техника на Телеграма: најдете го понуди за најдобра технологија!

– Ако сте гладни за вести, следете го YourLifeПоднесена на Google News: кликнете на вездата за да не додадете во вашите омилени!

САКАТЕ АМАЗОН МУЗИК СЕ БЕСПЛАТНО БЕСПЛАТНО? Пронајдете КАКО!