Farming Simulator 19 сега е достапен за бесплатно симнување во продавницата за епски игри. Следуваат Каркасон, Пандемик и билет за возење

Farming Simulator 19 sekarang tersedia untuk diunduh gratis di Epic Games Store. Berikut ini adalah Carcassonne, Pandemi dan Ticket to Ride

Бидејќи секој четврток е време да се додаде во списокот со видео игри Продавница за епски игри и без да платиме за возврат. Промоцијата на епските игри продолжува да нè возбудува секоја недела и титулата избрана за оваа можност е Земјоделски симулатор 19.

Со оваа нова рата на сагата, можеме да извлечеме повеќе земјоделци од себе. Тој земјоделски симулатор Има ажурирани графики и искуство што е поцелосно од својот претходник, што ќе нè доведе до подигање на нашата сопствена фарма во европски и американски опкружувања.

Покрај тоа што се грижат за животните и се собираат сите видови растенија, можно е и возат повеќе од 300 различни возила од познати брендови како asон Дере и други класични брендови како што се Валтра или Деуц-Фахр. Ако сакате да го проверите, треба само да кликнете на следниов линк за да го преземете Farming Simulator 19 бесплатно.

Haveе имате време до 6 февруари, денот на кој симулаторот Giants Software ќе произведе сведоци за вкупно три видео игри засновани на неколку игри во табла: Carcassonne, Pandemic и Ticket to Ride.

Farming Simulator 19 сега е достапен за бесплатно симнување во продавницата за епски игри. Следуваат Каркасон, Пандемик и билет за возење