FIE Swordplay 2.52.5733 Apk + Mod (Неограничени пари / слаб непријател) …

FIE Swordplay

FIE Swordplay 2.52.5733 Apk + Mod (Неограничени пари / слаб непријател) за Android

Меч игра ФИЕ е спортска игра за 2.47.4715. преземете ја најновата верзија на Меч игра ФИЕ Apk + Mod (Неограничени пари / слаб непријател) за Android од RevDL Со директна врска.

FIE Swordplay е прва игра за мобилни телефони со вистински атлетски правила за мечување со фолии, мечеви и сабјари која е официјално поддржана од ФИЕ (http://fie.org). Научете вистински техники, од едноставни нафрлања до моќни фрлања и ѓаволии. Играјте против противник на ВИ или предизвикувајте пријател од социјалната мрежа на дуел.

Изберете ја земјата што сакате да ја претставувате, опреми го вашиот мечувалец и учествувајте на турнири низ целиот свет. Направете вашиот пат од амбициозни почетник да господар на мечување.

Карактеристики на мечевите на FIE

• Прва светска игра за мобилни телефони со вистински атлетски правила и техники за оградување. • Извонредна 3D графика, анимација и феноменален физика вистински мечување. • Длабоко прилагодување: заостри оружјето и опреми го вашиот карактер со опрема како што се елеци и маски. Битка на вашиот пат од почетниците спортист на Олимписките шампион • Асинхрон режим PvP – Борба против вашите пријатели на социјалните медиуми • Неверојатно едноставен и лесен-за-користење контроли. Мастерирајте разни видови оружја брзо, а потоа закочете ги своите вештини • Официјално поддржано од Меѓународната федерација за мечување

Започнете да играте FIE Swordplay и да се натпреварувате во дуели со мечување кои се динамични, влијателни и полни со драма, веднаш на екранот на вашиот мобилен уред! Атлетската борба со мечеви и фолии никогаш не била толку спектакуларна.

Меч игра ФИЕ

Меч игра ФИЕ

FIE swordplay

Меч игра ФИЕ

Меч игра ФИЕ

Меч игра ФИЕ