Fist of the North Star Legends е BACK FORUM објавување на iOS, Android следната недела

Fist of the North Star Legends KEMBALI UNTUK Rilis DI iOS, Android Minggu Depan

Многу мобилни игри засновани врз популарната серија аниме се објавени во последните неколку месеци на iOS и Android, а повеќето од нив се вклучени во жанрот за борба против RPG.

Ретко добиваме игри со улоги, но наскоро ќе ги добиеме со Fist of the North Star Legends ReVIVE, нова игра базирана на една од најпопуларните аниме серии досега.

Fist of North Star Legends ReVIVE ќе биде објавен следната недела, 5 септември, низ целиот свет на iOS и Android. Оваа игра ќе биде бесплатна титула за игра, па затоа е можно да ја уживате без да трошите пари, освен ако не ви треба охрабрување за да го забрзате процесот на мелење, што ќе биде како повеќето бесплатни титули за играње.

Fist of North Star Legends ReVIVE ќе го долови во целост духот на серијата, нудејќи многу акција и лоши момци за пораз во пост-апокалиптичните поставки. Во играта ќе бидат претставени многу карактери од серијата, а ќе бидат вклучени сите специјални техники на нивните потписи.

Тупаница на легендите на Северната везда БЕЗ ЗА објавување на iOS, Android следната недела 1

Не се знае многу повеќе за оваа игра, но можете да дознаете повеќе со тоа што ќе го проверите во приколката подолу.

Fist of the North Star Legends ReVIVE беше лансирана на iOS, Android на 5 септември низ целиот свет. Оваа игра ќе биде достапна како наслов за бесплатна игра. Пред-регистрацијата е сè уште отворена, затоа не заборавајте да се регистрирате ако размислувате да ја преземете играта следната недела за да добиете бонуси за добредојде.