FNaF 6: Мобилен симулатор за пицерија во пристаниште сега е достапен

FNaF 6: Port Ponsel Pizzeria Simulator Tersedia Sekarang

Добредојдовте во Пицерија Фреди Фазбеар! Сопствениците на франшиза можат да добијат „парчиња“ од акција со отворање на сопствената Фреди Фазбеар Пицерија. Fazbear Entertainment секогаш бара да ги прошири и достигне потенцијалните деловни потфати, но како и секогаш не сме одговорни за лична повреда, несреќи или смрт при работење со Fazbear Pizzeria. Почнувајќи од денес!

FNaF 6: Pizzeria Simulator, шестиот влез во серијата хорор на иконите Five Night на Фреди, конечно е тука на мобилната платформа. Cellубителите на мобилните во оваа серија сега можат да управуваат со својата пицерија во текот на денот, и да го преживеат докажаниот кошмар и ноќната смена.

Во текот на денот, ќе го надгледувате работењето на вашиот ресторан за пица. Играчите можат да купат атракции, да изберат украси, да додадат нови пици на менито, и секако да изберат анитроника што ќе се користи на подот. Можеби ќе треба да останете на крајот од напорен ден за да направите некои документи, но тоа е кога работите стануваат малку интересни …

Ноќе, ќе се скриете на една локација како во другите игри. Треба да направите логистичка и деловна работа за ресторан за пица… додека се брани од нешто, или некој да се крие околу системот за вентилација на ресторанот за пица. Исто како и во претходниот влез, ова вклучува мешање со бучни машини, управување со системи за откривање и многу повеќе.

Дали сте подготвени за задачата? FNaF 6: Пицерија симулатор сега е достапен на Интернет Продавница за апликации и Google Play Store за 2,99 американски долари.