Fortnite ажурирање верзија 2.55 Комплетни белешки за лепенка (PS4, Xbox One, компјутер, Nintendo Switch)

Fortnite ажурирање верзија 2.55 Комплетни белешки за лепенка (PS4, Xbox One, компјутер, Nintendo Switch)

Верзијата 2.55 со ажурирање Fortnite е достапна за преземање сега за PS4, Xbox One, компјутер и Nintendo Switch. Еве целосни лепливи белешки за ова ажурирање.

Epic Games ја објави верзијата Fortnite со ажурирање 2.55 од 2.55 печ верзија на сите платформи денес. Ова ажурирање имплементира нови козметички производи и исто така вклучува голем број на поправки на грешки. Нема официјални лепливи белешки достапни како и обично, но ова е она што го знаеме за ова ажурирање.

Fortnite ажурирање верзија 2.55 Комплетни белешки за лепенка (PS4, Xbox One, компјутер, Nintendo Switch)

  • Додадете пакет костими на Харли Квин

Следниве проблеми се фиксни во ова ажурирање.

Битка Ројал

  • Новите играчи на конзоли може да имаат проблеми со свадбата кога прво ги поврзуваат своите сметки
  • Напредокот за „Земи го златниот чистач медал“ Риппли против талог за прекувремена работа не следи.
  • Завршувањето не беше зачувано за предизвикот „Барај градите на натпревар“.
  • Функцијата Sidegrading е присутна во конкурентни листи за репродукција.

Креативно

  • За време на тркалезна игра, играчите можеби нема да можат да го отпуштат оружјето или да внимаваат на оддавањето
  • Не можам да го фотографирам погледот откако ќе се отстранат

Мобилен

  • Функцијата за движење на мобилен телефон може да затвори апликации на плеерот.

Додаден е пакет костум за Харли Квин во играта. Тоа беше откриено порано преку рударство на податоци со датотеки за игри. Подолу, можете да видите целосна колекција на сите нови козметички производи.

Fortnite ажурирање верзија 2.55 Комплетни белешки за лепенка (PS4, Xbox One, компјутер, Nintendo Switch)

Fortnite сега е достапен за PS4, Xbox One, PC и Nintendo Switch. Играта се одвива и на платформите за iOS и Android.