Fortnite извици емотивен список | Земете Чопа, Лерој enенкинс и многу повеќе

Box art - Fortnite

Звучи како ново Фортнит Извикувајте емоции се движи кон играта ако нешто што треба да се направи истекување на продуктивни податоци. Во овој водич, ние ќе ви кажеме што е направено протекувањето Фортнит Извикува емотивен список е Прочитајте понатаму за да откриете што можат да се појават „Снимките на емоциите“ пред долго време на омиленото бојно семејство. Откријте што е тоа Дојдете до Чопа, Лерој enенкинс, Платото, и многу други извикувајте емоти и можеби како можете да го добиете.

Fortnite извици емотивен список | Земете Чопа, Лерој enенкинс и многу повеќе

Fortnite Scream емотивен список

Како што е наведено погоре, сигурни податоци за Fortnite, како што се FortTory и Лукас7оши излегоа во пресрет она што се чинеше дека е ново извици Емоти. Меѓутоа, во времето на пишувањето, не е јасно како може да се отворат влезните снимки. Она што го знаеме е дека некои од нив протекоа и треба да можете да ги користите во играта за да викате на вашите противници и соиграчи од која било причина.

ИСТО: Cyberpunk 2077 Xbox One играчи можат да се надоградат во Xbox Series X, бесплатно

Соодветно, комплетниот истечен список на Fortnite на емоции плачи е како што следува Твитер Твитер:

  • 1v1v1v1 (1v1 четири пати)
  • Свиткајте се на Буга
  • Даааамн
  • Дојдете до Чопа
  • Лерој kinsенкинс
  • Ајде да го направиме тоа
  • Гез
  • Највисоко место

Ние се регистриравме извикувајќи Емоти за да се надеваме да ви разбереме како изгледаат нивните гласови кога ги користите или ќе ги слушнете. Сепак, за појасно разбирање, погледнете HYPEX Tweet подолу е комплетен списокот на извици на Фортнит Емоти во акција:

Еве ги сите звуци на Emout Leaking Leaks! (ч / т) @ Lucas7yoshi_) pic.twitter.com/hsYolvtggU

– HYPEX – Fortnite протекување и новости (@HYPEX) 20 февруари 2020 година

Додека некои од нив се меми (Лерој kinsенкинс, некој?) Добро е објавувањето на „Извикот на Чопа“. Ова покажува дека нешто Предатор или Арнолд Шварценегер може да има за цел Фортнит во некои случаи. Зошто на друго место е линијата за авторски права во играта? Исто така, може да укаже на хеликоптерите додадени на играта исто така. Ние мора да почекаме и да се видиме со овие емотивици од Крик. Како и секогаш, донесете нешто што протекува со нотка на сол.

Повеќе Fortnite упатства

Погледнете ја нашата листа на водичи на Fortnite подолу: