Fortnite Метеор Вознесение Мисија предизвикувачки мапа Локација на листови со измами

Fortnite Insider Logo

Еве ја мапата со измами за предизвикот во мисијата „Метеоричен пораст“ објавен претходно денес.

Епи објави порака денес на Fortnite Сезона 10 тајна / мистерија кожа, на која и беше дадено името „Научникот“. Заедно со објавувањето на мистериозната кожа од Сезона 10, Епиќ ја ажурира и декрипцијата на кожата на посетителите.

За да ја отклучат тајната кожа од Сезона 10, играчите мора да ги комплетираат сите предизвици на мисијата „А метеоричен пораст“. Заедно со кожи, играчите исто така можат побрзо да ја зголемат својата Сезона 10 Битката, со комплетирање на овој предизвик затоа што пет од седумте предизвици му даваат на секој играч 10 10 битки везди. Научник за кожа, исто така, има грб на грбот наречен Star Surge, кој исто така е награден со комплетирање на еден од предизвиците.

Форнит Метеор Вознесение Мисија предизвикувачки мапа Локација лист 1

Еве комплетен список со предизвици за мисијата А Метеоричко пораст:

Корисникот на Reddit, RyanStoffelen, направи мапа со измами за да им помогне на играчите да ги завршат предизвиците со мисијата на метеоричкото издигнување што е можно побрзо. Листот за измами ги означува различните локации на Rift Zone околу картата, заедно со локацијата каде што се наоѓаат огромната блескава коцка, јазот над Loot Lake и подот за слетување. Може да го проверите листот за измами подолу:

Фортнит Метеориско воскреснување на мисијата за измамнички листови „ширина =Мисија на пораст на метеорискиот Фортнит лист со измами